Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

θα ηθελα να ψιλοφτιαξω το 4s που εχω, δηλαδη θελω να αλλαξω μπαταρια-βισμα για το usb και κεραια wifi.

εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να αγορασω μεσω ιντερνετ και να το δωσω να μου το φτιαξει ενας γνωστος? Γιατι σε μαγαζι που ρωτησα μου ζηταγαν τον ουρανο με τ'αστρα για αυτα τα 3 πραγματακια!!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Τα κακό ειναι οτι δεν μπορεις να αγοράσεις απο έξω λόγο cc. Υπαρχει ενα ανοιχτό θέμα που γράφουν παιδιά για κάποιες αγορές που γίνονται και μπορεις να ενημερώνεσαι. Στην κατηγορία του internet ειναι. Ωστόσο ρίξε μια μάτια εδώ:

http://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=Iphone+4s

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος για το τι πρέπει να αλλάξεις; Πχ αν το wifi σου είναι ανενεργό εντελώς (γκρι) δεν πρέπει να αλλάξεις κεραία wifi!

Δημοσ.

wifi μια πιανω μια οχι.. Προβλημα κεραιας δεν ειναι ? Το βισμα του usb εχει ψιλοχαλασει και η μπαταρια δεν κραταει ουτε 10 ωρες αν ασχολουμαι με το κινητο.

Δημοσ.

wifi μια πιανω μια οχι.. Προβλημα κεραιας δεν ειναι ? Το βισμα του usb εχει ψιλοχαλασει και η μπαταρια δεν κραταει ουτε 10 ωρες αν ασχολουμαι με το κινητο.

35 ευρώ κάπου εκεί έδωσε η κουνιάδα μου για το 4άρι της πέρσι για αλλαγή κεραιών (σε φίλο τεχνικό που δεν τον αλλάζω με τίποτα) και όλα καλά. Η μπαταρία ένα 25άρι κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά (έχω αλλαξει του συζύγου και δυο φίλων επισης στον ίδιο). Το usb δεν ξέρω να σου πω. 

• Like 1
Δημοσ.

35 ευρώ κάπου εκεί έδωσε η κουνιάδα μου για το 4άρι της πέρσι για αλλαγή κεραιών (σε φίλο τεχνικό που δεν τον αλλάζω με τίποτα) και όλα καλά. Η μπαταρία ένα 25άρι κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά (έχω αλλαξει του συζύγου και δυο φίλων επισης στον ίδιο). Το usb δεν ξέρω να σου πω. 

Κάπου εκεί πάει και το dock (αυτό νομίζω εννοεί ο φίλος) αλλά απ'ό,τι κατάλαβα ψάχνει μήπως μπορεί να τα αλλάξει μόνος του γιατί μαζεύονται πολλά (κανά 100άρικο). Γίνεται αλλά θέλει πολύ προσοχή 

Δημοσ.

Κάπου εκεί πάει και το dock (αυτό νομίζω εννοεί ο φίλος) αλλά απ'ό,τι κατάλαβα ψάχνει μήπως μπορεί να τα αλλάξει μόνος του γιατί μαζεύονται πολλά (κανά 100άρικο). Γίνεται αλλά θέλει πολύ προσοχή 

ναι εντάξει ξέρω "πιάνουν τα χέρια μου" κλπ κλπ. Από όλους αυτούς που πιάνουν τα χέρια τους πάντως στους περισσότερους έχω δει να βγάζουν προβλήματα. Προσωπικά δε θα το έκανα ποτέ μόνη μου κι ας πιάνουν και οι πατούσες μου. 

Δημοσ.

Πανακριβος ο τεχνικος .35 για να σου βαλει ενα πλαστικακι το οποιο κανει 3 ευρω[http://www.ebay.co.uk/itm/iPhone-4-4G-Wifi-Antenna-EMI-Metal-Cover-Plate-Bracket-Replacement-/141493479682?hash=item20f1ab2902]

Ολα αυτα που περιγραφει ο φιλος ειναι πανευκολα να τα αλλαξεις,ετκος και αν μιλαμε για τσιπακια,η εχει ξεκωλησει κοντεκτορας μπαταριας wifi που θελουν κολληση με κολλητηρι.

Δεν χρειαζεται τεχνικος για να σου κανει αυτα τα ευκολα πραγματακια,μονταριστη θα τον αποκαλουσα.

Δημοσ.

Πανακριβος ο τεχνικος .35 για να σου βαλει ενα πλαστικακι το οποιο κανει 3 ευρω[http://www.ebay.co.uk/itm/iPhone-4-4G-Wifi-Antenna-EMI-Metal-Cover-Plate-Bracket-Replacement-/141493479682?hash=item20f1ab2902]

Ολα αυτα που περιγραφει ο φιλος ειναι πανευκολα να τα αλλαξεις,ετκος και αν μιλαμε για τσιπακια,η εχει ξεκωλησει κοντεκτορας μπαταριας wifi που θελουν κολληση με κολλητηρι.

Δεν χρειαζεται τεχνικος για να σου κανει αυτα τα ευκολα πραγματακια,μονταριστη θα τον αποκαλουσα.

Πανεύκολα δεν είναι, αλλά με πολύ προσοχή γίνεται :)

Επίσης, δεν έχει καμία σχέση αν το ανταλλακτικό κάνει 3€ (στο ebay κιόλας). Εκτός από το κέρδος που πρέπει να βγάλει έχει την ευθύνη μιας ακριβής συσκευής εκείνη την ώρα που το αλλάζει

• Like 1
Δημοσ.

θες να συζητήσουμε και το πόσα βγάζει η apple με τις τιμές των συσκευών (πόσα της κοστίζουν και πόσα τα πουλάει κλπ κλπ)? Ατελείωτη κουβέντα. Εγώ απλά σου λέω ότι προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με έναν καλό και δοκιμασμένο τεχνικό (και είμαι και πάντα μπροστά να δω τι κάνει και να παρατηρώ απλά επειδή γουστάρω να βλέπω) παρά να κάνω μόνη μου όπως τόσος άλλος κόσμος και να διορθώνεται ένα πράγμα και να χαλάνε άλλα 3. 

Δημοσ.

αυτα που σας αναφερα θα τα αγορασω κομματια απο skroytz και θα τα φτιαξει φιλος μ τεχνικος χωρις κοστος.

κεραια για το wifi θελω επειδη μπορει να πιανει μια χαρα ιντερνετ, μετα ξαφνικα κοβεται. Το κανει συνεχεια. Μπαταρια θελω να αλλαξω επειδη δεν κραταει καθολου και το usb επειδη εχει ψιλοχαλασει. Μπορειτε να μ προτεινεται τι να παραγγειλω?

Δημοσ.

παιδια μια χειρα βοηθειας αν μπορειτε!!

Φτηνά και σχετικά καλά ανταλλακτικά μπορείς να βρεις στο e-matrix. Dock και κεραία wifi μπορείς να πάρεις από με 15-20€ συνολικά. Έχει και φτηνές μπαταρίες αλλά στις μπαταρίες αν μπορείς να πας σε λίγο πιο ακριβή (γύρω στα 20-25€) θα είναι καλύτερα. Οι πολύ φτηνές είναι κατά κάποιο ανακατασκευασμένες

Πολύ προσοχή αυτός που θα το φτιάξει :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...