ntg_net Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο ? Δηλαδή να μην εμφανίζει τα περιεχόμενα φακέλων με Ελληνικούς χαρακτήρες και να προσπαθεί να συγχρονίσει η εφαρμογή του Dropbox Σε πολλούς φακέλους προσπαθεί να κάνει νέο από κεφαλαία σε μικρά γράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 σε μένα πάντως μια χαρά τα εμφανίζει σε kubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg_net Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Μπορεί να έχει σχέση με το ότι ειναι fat32 το partition που είναι ο φάκελος του dropbox sda1 έχω Dropbox ωστε να τα εχω και σε windows pc Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2015 από ntg_net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μπορεί να έχει σχέση με το ότι ειναι fat32 το partition που είναι ο φάκελος του dropbox sda1 έχω Dropbox ωστε να τα εχω και σε windows pc Ναι. Καντον ntfs καλυτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg_net Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι. Καντον ntfs καλυτερα... ok Αυτό ήταν. Άργησα αλλά επανήλθα Απλά τα έπαιξε το flashακι από τα πολλά read-write Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα