Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Γεια χαρα. Αν κανεις μπορει να βοηθησει .... Μετα απο αναβαθμιση σε Windows 10 64bit, αντιμετωπισω ενα μικρο αλλα πολυ εκνευριστικο προβλημα. Για να επιλεξω ενα παραθυρο απο τον Windows Explorer (ενα παραθυρο απο ενα folder ας πουμε) με το ποντικι, δεν αρκει πολλες φορες να το κλικαρω/επιλεξω με το ποντικι. Μια πιανει μια οχι. Εψαξα, αλλα δεν βρηκα καμια παρομοια περιπτωση. Αλλαξα και mouse, και τιποτα ....
voldemort Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πρωτα θα κανεις σιγουρα ενα σκαναρισμα full για ιους(malwarebytes & adw cleaner). Μετα θα δεις στις επιλογες των φακελων τι ακριβως ειναι τσεκαρισμενο στην καρτελα "γενικα" και θα μου πεις. Και μετα θα κανεις ενα sfc /scannow σε command prompt.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πρωτα θα κανεις σιγουρα ενα σκαναρισμα full για ιους(malwarebytes & adw cleaner). Μετα θα δεις στις επιλογες των φακελων τι ακριβως ειναι τσεκαρισμενο στην καρτελα "γενικα" και θα μου πεις. Και μετα θα κανεις ενα sfc /scannow σε command prompt. Απο ιους ειμαι αποστειρωμενος λογω εργασιας. Στις επιλογες φακελων Γενικα, δεν εχει και τιποτα στα Γενικα.
voldemort Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Απο ιους ειμαι αποστειρωμενος λογω εργασιας. Στις επιλογες φακελων Γενικα, δεν εχει και τιποτα στα Γενικα. Συγνωμη,λαθος δικο μου δεν ημουν ξεκαθαρος. Οταν πατας Ο Υπολογιστης μου και ανοιγει το παραθυρο πηγαινεις... Προβολη(Επανω στο παραθυρο ειναι). Επιλογες(δεξια τερμα). Αλλαγη επιλογων φακελων κλπ... Στην καρτελα "γενικα" τι ειναι τσεκαρισμενο; Το sfc /scannow σε command prompt το ετρεξες;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Συγνωμη,λαθος δικο μου δεν ημουν ξεκαθαρος. Οταν πατας Ο Υπολογιστης μου και ανοιγει το παραθυρο πηγαινεις... Προβολη(Επανω στο παραθυρο ειναι). Επιλογες(δεξια τερμα). Αλλαγη επιλογων φακελων κλπ... Στην καρτελα "γενικα" τι ειναι τσεκαρισμενο; Το sfc /scannow σε command prompt το ετρεξες; Ελπιζω να εννοεις αυτο στην εικονα. Οχι δεν ετρεξα το scan που αναφερεις μια και δεν ειναι καποιο τετοιο προβλημα.
voldemort Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ελπιζω να εννοεις αυτο στην εικονα. Οχι δεν ετρεξα το scan που αναφερεις μια και δεν ειναι καποιο τετοιο προβλημα. Oχι δεν ειναι αυτο. Ακριβως στα δεξια σου εκει που λεει "Επιλογες" ειναι κατω απο το μπλε ερωτηματικο. Το πατας και μου βγαζεις screenshot στην καρτελα "γενικα". Εγω σου προτεινω το sfc /scannow να το κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα