jeanthira7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, Το πρόγραμμα "ραδιόφωνο" που έχει το κινητό μου (Android 4.2.2) αποθηκεύει μέχρι 5 σταθμούς. Μήπως υπάρχει άλλη εφαρμογή ραδιοφώνου (χωρίς φυσικά να καταναλώνει internet) που να διαθέτει και περισσότερες ρυθμίσεις αλλά και μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης?
jeanthira7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Το κινητό μου είναι το Star S5 αλλά αυτό τι σχέση έχει? Δεν είναι θέμα software?
saruman123 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αν θες δες το TuneIn Radio - Radio & Music ενεργοποιεις αν θες και το internet για live.
jeanthira7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αν θες δες το TuneIn Radio - Radio & Music ενεργοποιεις αν θες και το internet για live. Το συγκεκριμένο εάν δεν έχεις internet δεν λειτουργεί. Χρειάζομαι μία εφαρμογή η οποία με το που την ανοίγω και βάζω ακουστικά να πιάνει σταθμούς...
jeanthira7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μία από τα ίδια φίλε μου. Με το που ανοίγει η εφαρμογή μου αναφέρει πως είναι μόνο μέσω internet.
saruman123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Κατεβασε το Spirit1: Real FM Radio Αλλα επειδη στο Play Store το πληρωνεις χτυπα στο νετ να δεις αν υπαρχει.
opera Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μήπως κάνει κάτι από τα παρακάτω; http://appcrawlr.com/android-apps/best-apps-offline-music
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα