Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα ,αγορασα ενα turbox στο γιο μου G510s. Εβαλα μια micro sd που εχω φορτωσει mp3 και mp4 αρχεια.Ξερετε καποιο ευκολο και media player να του κατεβασω ωστε να ακουει τα τραγουδια ? για ενα περιεργο λογο ,δεν ξερω ποιο, η συσκευη δεν παιζει οπως ειναι τωρα τα mp3.Το κατεβαζω απο goggle play ή slide me? τthanks

Δημοσ.

Εάν εχει playstore το turboX (που αμφιβάλλω....), βάλε τον mx player ή vlc player που τα παίζει ολα. Αλλιώς ψάξε στον γούγλη για "media player apk" και ότι βρεις, δοκιμάζεις αν τρέχει.

Δημοσ.

καλημερα ,αγορασα ενα turbox στο γιο μου G510s. Εβαλα μια micro sd που εχω φορτωσει mp3 και mp4 αρχεια.Ξερετε καποιο ευκολο και media player να του κατεβασω ωστε να ακουει τα τραγουδια ? για ενα περιεργο λογο ,δεν ξερω ποιο, η συσκευη δεν παιζει οπως ειναι τωρα τα mp3.Το κατεβαζω απο goggle play ή slide me? τthanks

Τωρα αν πω εγω οτι τα θελες και τα παθες θα φταιω εγω μετα????200ευρω για κινητο που δεν εχει καν Play Store αλλα Πλαισιο Store/market(οπως γραφουν και στο Forum)??? Και εστω οτι δεν ηξερες γιατι δεν ρωταγες πριν την αγορα???

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Turbo-X-G510S-Black-2GB-plus-32GB.htm

Δημοσ.

Για τραγουδια το Poweramp apk και για εργα το MX Player.

Βεβαια θα τα χτυπησεις στο νετ γιατι δεν θα εχεις Play Store για να τα κατεβασεις.

Δημοσ.

Τωρα αν πω εγω οτι τα θελες και τα παθες θα φταιω εγω μετα????200ευρω για κινητο που δεν εχει καν Play Store αλλα Πλαισιο Store/market(οπως γραφουν και στο Forum)??? Και εστω οτι δεν ηξερες γιατι δεν ρωταγες πριν την αγορα???

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Turbo-X-G510S-Black-2GB-plus-32GB.htm

Σιγα κι εσύ ενταξ δεν είναι ότι καλύτερο αλλά μπορεί να βάλει το 1market  ή κάποιο άλλο (αυτό έκανα στον πατέρα μου που χωρίς να ρωτήσει πήγε και πήρε ένα Turbo X αν και εκείνος το θέλει μόνο για μαιλ και κανα browsing για τις διακοπές). Το μόνο κακό σε αυτή την περιπτωση είναι ότι δεν τρέχει το youtube app γιατί θέλει λέει google play services (άσχετο, απλά επειδή το διαπίστωσα όταν μου ζήτησε να του βάλω youtube εφαρμογή μέσα, παίζει μόνο από browser). 

Δημοσ.

Σιγα κι εσύ ενταξ δεν είναι ότι καλύτερο αλλά μπορεί να βάλει το 1market  ή κάποιο άλλο (αυτό έκανα στον πατέρα μου που χωρίς να ρωτήσει πήγε και πήρε ένα Turbo X αν και εκείνος το θέλει μόνο για μαιλ και κανα browsing για τις διακοπές). Το μόνο κακό σε αυτή την περιπτωση είναι ότι δεν τρέχει το youtube app γιατί θέλει λέει google play services (άσχετο, απλά επειδή το διαπίστωσα όταν μου ζήτησε να του βάλω youtube εφαρμογή μέσα, παίζει μόνο από browser). 

Αγαπητη δεν ειναι μονο η κοροιδια του Market,ουτε το γεγονος οτι μπορεις να παρεις αλλα καλυτερα στα χρηματα αυτα. Ειναι και ολο το πακετακι που αγοραζεις γενικα με TurboX συσκευη οπως την αθλια ποιοτητα κατασκευης και το ''service''.

Δημοσ.

Αγαπητη δεν ειναι μονο η κοροιδια του Market,ουτε το γεγονος οτι μπορεις να παρεις αλλα καλυτερα στα χρηματα αυτα. Ειναι και ολο το πακετακι που αγοραζεις γενικα με TurboX συσκευη οπως την αθλια ποιοτητα κατασκευης και το ''service''.

Ξαναλεω, συμφωνώ, απλά και γω που ΔΕΝ πήρα turbo x για το γιό μου και πήρα καλύτερη μάρκα και με περισσότερη ραμ, άθλιο ήταν τα μισά παιχνίδια δεν παίζανε, ο χώρος ηλιθιωδώς ήταν χωρισμένος σε 2 "σκληρούς", ο ένας ήταν 300 ΜΒ και ο άλλος τα υπόλοιπα από τα 16 ΓΙΓΑ (χάρηκα κιολας που ήταν 16 γίγα να παίξει κανα παιχνίδι) και γέμιζε αμέσως και δε συμμαζεύεται, και δεν είμαι και καμια άσχετη. Γενικά σε λεφτά τύπου Turbo X και basic tablets δε θα πάρεις τίποτα αξιώσεων δυστυχώς. Του πατέρα πάντως τη δουλειά για την οποία το θέλει (facebook κανα μαιλ και κανα browsing) μια χαρά του πάει (τον έλουσα και τον στόλισα που δε μου είπε και πήγε και πήρε μόνος του αλλά δεν είναι τόσο τραγικό ίσως να ήταν από τους τυχερούς). 

Αμα ψαχτεις και λιγο σε turbox μπορεις να βαλεις και Play Store.

Μωρέ μπορείς (δοκίμασα και ψάχτηκα) αλλά δεν δουλεύει καλά έως καθόλου. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα ,καταρχην  ευχαριστω για τις πληροφοριες , μολις γυρισω απο διακοπες θα κανω τις δοκιμες . Το κινητο το αγορασα 100€ μαζι με κατι θηκες καΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ 120 €, Οποτε νομιζω οτι για αυτα τα λεφτα ,πρωτο κινητο για το γιο ειναι οτι πρεπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...