Προς το περιεχόμενο

Κινητο Τurbo-x i

jackc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μακριά απο turboX. Τα κινητά δεν τα φτιάχνει το πλαίσιο τα φέρνει απο Κίνα (κι δεν μιλάμε για τις καλές κινέζικες εταιρείες αλλα για κινεζιες αμφιβόλου ποιότητος) βάζει πανω την στάμπα turboX κι τα πουλαει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακριά απο turboX. Τα κινητά δεν τα φτιάχνει το πλαίσιο τα φέρνει απο Κίνα (κι δεν μιλάμε για τις καλές κινέζικες εταιρείες αλλα για κινεζιες αμφιβόλου ποιότητος) βάζει πανω την στάμπα turboX κι τα πουλαει.

φιλε για τα LG TI λες ?? και συγκεκριμενα για το G4c στα 200 ευρω ?

Βρήκες το κατάλληλο άτομο να ρωτήσεις για LG, χεχε.

Μάπα είναι.

χαχαχ ολα μαπα τα εχουμε βγαλει ισως δεν θα παρω καν κινητο.. πισω στον μεσαιωνα :P

- επισης τι λες για samsung ativ s στα 170 ευρω ?

χαχαχ ολα μαπα τα εχουμε βγαλει ισως δεν θα παρω καν κινητο.. πισω στον μεσαιωνα :P

Οχι και ολα για τα Lenovo δεν ειπαμε τιποτα κακο... Βασικα ποσα χρηματα θες ακριβως να δωσεις? Πες μας να σου προτεινουμε

Γιατί θέλεις να πάρεις μοντέλο του 2012?? Σου πρότεινα στην πρώτη σελίδα lenovo s60 ή juawei p8 lite στα 169€ και τα δύο

Γιατί θέλεις να πάρεις μοντέλο του 2012?? Σου πρότεινα στην πρώτη σελίδα lenovo s60 ή juawei p8 lite στα 169€ και τα δύο

γενικοτερα για το samsung ativ εχω διαβσει πολυ καλα σχολια δυνατο λειτουργικο αντοχη στις κακουχιες κτλ.. μεχρι 200 (αλλα να το αξιζει γτ εχω δει πως τωρα λογο των συγκεκριμενων πολιτικο-οικονομικων συνθηκων πολλα απο αυτα που κοστιζουν 200 πριν ενα μηνα η τιμη τους ηταν στα 150.. πολλα απο αυτα αυξηθηκαν 50 με 60 ευρω ενω πχ το lg και το samsung που ανεφερα ισα -ισα μειωθηκε ) γενικοτερα επδ ειμαι και πολιτικος μηχανικος πηγαινω σε διαφορα εργα κτλ θελω ενα ισχυρο αλλα ταυτοχρονα οικονομικο και διασκεδαστικο κινητο..

Τα σχόλια μου τύπου μάπα, για τα μπάζα, σκουπίδι, "δίχως πάτο" κλπ συνήθως είναι κωμικά και έχουν καλές προθέσεις.

Αλλά τώρα δεν χαριτολογώ, είναι ΜΑΠΑ και μιλάω πολύ πολύ σοβαρά.

γενικοτερα για το samsung ativ εχω διαβσει πολυ καλα σχολια δυνατο λειτουργικο αντοχη στις κακουχιες κτλ.. μεχρι 200 (αλλα να το αξιζει γτ εχω δει πως τωρα λογο των συγκεκριμενων πολιτικο-οικονομικων συνθηκων πολλα απο αυτα που κοστιζουν 200 πριν ενα μηνα η τιμη τους ηταν στα 150.. πολλα απο αυτα αυξηθηκαν 50 με 60 ευρω ενω πχ το lg και το samsung που ανεφερα ισα -ισα μειωθηκε ) γενικοτερα επδ ειμαι και πολιτικος μηχανικος πηγαινω σε διαφορα εργα κτλ θελω ενα ισχυρο αλλα ταυτοχρονα οικονομικο και διασκεδαστικο κινητο..

Έχω samsung και λέω όχι, φαντάσου. Και όπως είπαν τα παιδιά. Πάρε κάτι νέο, όχι τόσο παλιό.

• 2 χρόνια αργότερα...

γεια σας.. ποια είναι η γνωμη σας για τα κινητα που κατασκευαζει το Πλαισιο ?? και συγκεκριμενα γι' αυτο.. το εχει δοκιμασει κανεις για να δει την αντοχη του στο χρονο χωρις προβληματα, κολληματα πολλα κτλ ??

ευχαριστω

Μακρια από Turbo X κινητά. Είναι πολύ χαμηλής ποιότητας και τελευταία το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν τα υποστηρίζει σωστά. Το ποιό πιθανό είναι τα χρήματά σου να πάνε χαμένα. Δες τι έπαθα εγώ.

Επιδή το insomnia για κάποιο (περίεγο???) λόγο έχει κλειδώσει το θέμα, δες τις νεώτερες εξελίδεις εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...