Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια οθόνη LG FLATRON E2252VR-BN εδώ και 3 χρόνια. Σήμερα άρχισε να μου κάνει κόνξες. Όταν άνοιξα τον υπολογιστή, μου πέταξε το λογότυπο της LG (κάτι το οποίο δεν κάνει ποτέ, όταν ανοίγει πάντα μου βγάζει το λογότυπο της FOXCONN που είναι ο driver), το οποίο αναβόσβηνε κάθε λίγα δευτερόλεπτα (όχι με τον ίδιο ρυθμό κάθε φορά), μέχρι που μετά από λίγο μου εμφάνισε την έναρξη των Windows κανονικά. Δηλαδή, τα Windows έτρεχαν κανονικά από πίσω, αλλά χωρίς να έχω κουνήσει κάποιο καλώδιο κοκ η οθόνη τα'χε παίξει ελαφρώς.

Δεν ξέρω αν είναι σχετικό, αλλά πριν καμιά βδομάδα ενώ έπαιζα Skyrim, η οθόνη μου έκανε αυτό: post-353297-0-65600000-1439273170_thumb.jpg , ενώ το κουτί έκανε ένα κρρρρ (έκανα επανεκκίνηση και δούλεψε κανονικά μετά).

Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα που έχει να κάνει με τα ηχεία μου, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Γιατί το λέω; Παλαιότερα είχα έναν άλλο υπολογιστή με άλλη οθόνη, αλλά τα ίδια ηχεία. Απάνω τα ηχεία γράφουν Hyundai, παραπάνω δεν ξέρω γι'αυτά, αλλά όποτε άναβα τα ηχεία και η οθόνη ήταν ήδη ανοιχτή, τότε μαύριζε για κάνα δεύτερο. Το ίδιο κάνει και η καινούρια οθόνη, παρόλο που ο υπολογιστής είναι πιο καινούριος κλπ, δηλαδή σβήνει για λίγο κάθε φορά που ανοίγω τα ηχεία αφού την έχω ανοίξει. Το θέμα είναι όμως ότι την παλιά οθόνη τη σούταρα γιατί μία μέρα άρχισε να αναβοσβήνει το λογότυπο, όπως ακριβώς έκανε και η οθόνη που έχω τώρα...Και μιας και τα ηχεία δημιουργούν αυτό το πρόβλημα, σκέφτηκα μήπως είναι κάποιο θέμα συμβατότητας/ηλεκτρολογικό που καίει τις οθόνες; 

Μπορείτε να μου πείτε αν γίνεται αυτό που περιγράφω ή αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα; Δεν θέλω να πάρω καινούρια οθόνη πάλι, αυτή κόστισε κάπου στα 100€...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...