kyriakoulinio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να αγορασω κινητο αμεσα,εως 250 ευρω.Δεν το θελω κατι συγκεκριμενα,απλα να το γεμισω apps,να 'χει καλη φωτογραφικη και να μην laggαρει.Οντας ολιγον τι ασχετος,μεχρι στιγμης εχω σταμπαρει το HTC Desire 626g,to sony xperia m4 aqua και το lenovo A7000. Θα ηθελα πολυ να ακουσω τις προτασεις σας μιας και θα ηθελα να κανω την καλυτερη δυνατη επιλογη.
kostas8080 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Alcatel one touch idol 3 270 ευρω (στο Bestpice
dialer1453 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καλή φωτογραφική, να μην λαγκάρει και 250 ευρώ δεν υπάρχει σε android. Μόνο σε wp βρίσκεις κάτι αλλά εξήγησε τι εννοείς "να το γεμίσω με apps".
vdeseris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καλή φωτογραφική, να μην λαγκάρει και 250 ευρώ δεν υπάρχει σε android. Μόνο σε wp βρίσκεις κάτι αλλά εξήγησε τι εννοείς "να το γεμίσω με apps". Τα έχεις δοκιμάσει δηλαδή όλα αυτά που λέει το παλικάρι και λαγκάρουν??
dialer1453 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Τα έχεις δοκιμάσει δηλαδή όλα αυτά που λέει το παλικάρι και λαγκάρουν?? Αν ρωτάς αν τα είχα σαν δικές μου προσωπικές συσκεύες, όχι δεν τα είχα. Αν τα έχω δοκιμάσει ώστε να διαπιστώσω lag, ναι τα έχω. Αν και με το 735 που έχω δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω για lag. Μπορεί εμένα να μου φαίνεται ότι laggaρει ό,τι σε έναν ανδροιντ χρήστη φαίνεται συνηθισμενο. Η "κατάρα" του να έχεις wp είναι ότι μετά μόνο iphone μπορείς να πιάσεις στα χέρια σου. Όλα τα άλλα τα πετάς στον τοίχο.
vdeseris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Είναι κουραστικό να εμφανίζεστε σε κάθε thread οι γνωστοί άγνωστοι και να προτείνετε wp έναντι του android που λάγκαρει... Τα κινητά που πρότεινε το παιδί (sony και lenovo) έχουν δύο γίγα μνήμη και είναι αξιοπρεπέστατα για την τιμή τους. (το htc απορρίπτεται...) Θα προτείνω πάντως στον ts να ρίξει μια ματιά και στο lenovo s60 στα 179€ στα media markt ή αν θέλεις μεγαλύτερη οθόνη το k3 note To οποίο υπόψιν στο εξωτερικό παίζει στα 160€ αλλά...
dialer1453 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Είναι κουραστικό να εμφανίζεστε σε κάθε thread οι γνωστοί άγνωστοι και να προτείνετε wp έναντι του android που λάγκαρει... Δεν είναι άποψη αλλά γεγονός ότι τα wp είναι αλαγκάριστα και απείρως πιο smooth από τα android όχι μόνο στα ιδια λεφτά (εκεί υπάρχει χάος) αλλά και σε πολλαπλάσια. Αν τώρα προσωπικά σε κούρασα, ζητώ συγγνώμη.
haHa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να αγορασω κινητο αμεσα,εως 250 ευρω.Δεν το θελω κατι συγκεκριμενα,απλα να το γεμισω apps,να 'χει καλη φωτογραφικη και να μην laggαρει.Οντας ολιγον τι ασχετος,μεχρι στιγμης εχω σταμπαρει το HTC Desire 626g,to sony xperia m4 aqua και το lenovo A7000. Θα ηθελα πολυ να ακουσω τις προτασεις σας μιας και θα ηθελα να κανω την καλυτερη δυνατη επιλογη. Moto g 3ης γενιας. Απο γαλλικο amazon ερχεται με μεταφορικα στα ~240€ στην εκδοση με 2gb ram και 16gb μνημη. (δεν ειναι ομως αμεσα διαθεσιμο, θα πρεπει να περιμενεις λιγο) Tα αντιστοιχα windows phone σε αυτα τα χρηματα εχουν χειροτερη καμερα κ χειροτερη ποιοτητα κατασκευης (δεν ειναι ουτε αδιαβροχα , ουτε ειναι με αλουμινενιο πλαισιο) κ χειροτερες επιδοσεις σε 3d παιχνιδια λογω αδυναμιας του λειτουργικου να εκμεταλλευθει πληρως το hardware.
darksider13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 δες huawei ascend g7 249e skroutz 2gb ram και το ui της huawei ειναι σχετικα ελαφρη.
Prospector8 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Moto g 3ης γενιας. Απο γαλλικο amazon ερχεται με μεταφορικα στα ~240€ στην εκδοση με 2gb ram και 16gb μνημη. (δεν ειναι ομως αμεσα διαθεσιμο, θα πρεπει να περιμενεις λιγο) Tα αντιστοιχα windows phone σε αυτα τα χρηματα εχουν χειροτερη καμερα κ χειροτερη ποιοτητα κατασκευης (δεν ειναι ουτε αδιαβροχα , ουτε ειναι με αλουμινενιο πλαισιο) κ χειροτερες επιδοσεις σε 3d παιχνιδια λογω αδυναμιας του λειτουργικου να εκμεταλλευθει πληρως το hardware. Παιζει να το δουμε συντομα στην Ελλαδα με κατω απο 200Ε? Η τοσο θα κυμανθει γενικα? Επίσης μπορούμε να κάνουμε τοοη μεγάλη αγορά απο το amazon? (λογο cc)
haHa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Παιζει να το δουμε συντομα στην Ελλαδα με κατω απο 200Ε? Η τοσο θα κυμανθει γενικα? Επίσης μπορούμε να κάνουμε τοοη μεγάλη αγορά απο το amazon? (λογο cc)Μολις εκανα αγορά εγω απο amazon Γαλλίας. Κ δεν παιζει σύντομα να δεις την 2gb έκδοση κατω απο 200€ στην Ελλάδα. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2015 από haHa 1
kyriakoulinio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Για να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα,ξεχναμε τα wp μιλαμε μονο για android.
AntiCambeR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δες και αυτά που είναι σε προσφορά: http://www.insomnia.gr/topic/576009-smartphone-huawei-p8-lite-vodafonegr-169euro-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF/ http://www.insomnia.gr/topic/572033-smartphone-lenovo-s60-5-dual-sim-4g-lte-4core-2gb-ram-179%E2%82%ACmediamarkt/
kyriakoulinio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μολις βρηκα ενα lenovo,το οποιο στα λεφτα του νομιζω ειναι το καλυτερο... https://www.skroutz.gr/s/6677301/Lenovo-K3-Note.html?keyphrase=lenovo+k3+note Τι λετε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα