Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω μια ερώτηση και θα ήθελα την βοήθειά σας.

Έχω εδώ και χρόνια το πακέτο της νοβα κυρίως για τα αθλητικά κανάλια.

Εδώ και λίγο καιρό μετακόμισα στην Αγγλία και πήρα μαζί μου τον αποκωδικοποιητή για να έχω μια επαφή με την ελληνική τηλεόραση.

Το πρόβλημα μου είναι ότι στο σπίτι που βρήκα δεν με αφήνουν να εγκαταστήσω πιάτο για δορυφορική.

Η ερώτησή μου είναι, επειδή υπάρχει ήδη εγκατεστημένο πιάτο που πιάνει sky, υπάρχει καμιά πιθανότητα με αυτό και χωρίς να το μετακινήσω να πιάνω νοβα?

Ξέρω ότι είναι μάλλον απίθανο αλλά είπα να ρωτήσω για να σιγουρευτώ πριν διακόψω την συνδρομή μου.

Επίσης το novago δεν δουλεύει.

Δημοσ.

εχω την αισθηση οτι δεν γινεται με το πιατακι του sky να πιασεις νοβα. ωστόσο, υπαρχει λυση στο προβλημα σου και λεγεται "kodi". Απλα θα χρειαστεις ενα pc ή ενα android tv box.

Δημοσ.

εχω την αισθηση οτι δεν γινεται με το πιατακι του sky να πιασεις νοβα. ωστόσο, υπαρχει λυση στο προβλημα σου και λεγεται "kodi". Απλα θα χρειαστεις ενα pc ή ενα android tv box.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μπορείς να μου δώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες? Πως γίνεται αυτό που γράφεις?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω μια ερώτηση και θα ήθελα την βοήθειά σας.

Έχω εδώ και χρόνια το πακέτο της νοβα κυρίως για τα αθλητικά κανάλια.

Εδώ και λίγο καιρό μετακόμισα στην Αγγλία και πήρα μαζί μου τον αποκωδικοποιητή για να έχω μια επαφή με την ελληνική τηλεόραση.

Το πρόβλημα μου είναι ότι στο σπίτι που βρήκα δεν με αφήνουν να εγκαταστήσω πιάτο για δορυφορική.

Η ερώτησή μου είναι, επειδή υπάρχει ήδη εγκατεστημένο πιάτο που πιάνει sky, υπάρχει καμιά πιθανότητα με αυτό και χωρίς να το μετακινήσω να πιάνω νοβα?

Ξέρω ότι είναι μάλλον απίθανο αλλά είπα να ρωτήσω για να σιγουρευτώ πριν διακόψω την συνδρομή μου.

Επίσης το novago δεν δουλεύει.

οχι,δεν μπορείς και ο λόγος είναι οτι βλέπει σε άλλο δορυφόρο και όχι σε αυτόν που εκπέμπει η νοβα 

Δημοσ.

Ερώτηση αν στο υπάρχον πιάτο βάλεις το ματάκι απο το πιάτο της nova και απλά συνδέσεις την δικιά σου παροχή στο ματάκι μόνο δεν νομίζω να υπάρχει θέμα εκεί καθώς ουτε τραβάς καλώδια ούτε βάζεις και άλλο πιάτο πάνω

Δημοσ.

Ερώτηση αν στο υπάρχον πιάτο βάλεις το ματάκι απο το πιάτο της nova και απλά συνδέσεις την δικιά σου παροχή στο ματάκι μόνο δεν νομίζω να υπάρχει θέμα εκεί καθώς ουτε τραβάς καλώδια ούτε βάζεις και άλλο πιάτο πάνω

δεν ξέρω τι πιάτο δίνει το sky αλλά λογικά είναι μικρό 60-80εκ,η απόσταση μεταξύ τον δυο δορυφόρων είναι μεγάλη,15 μοίρες,οπότε δεν θα παίξει αν το βάλει παράκεντρα,επίσης ανάλογα και με την εγκατάσταση κατά 99% θα χρειαζόταν να κατεβάσει και καλώδιο   

@free05 σε κάνα μπαλκόνι δεν παίζει να μπει?με ένα 60εκ θα είσαι οκ 

Δημοσ.

οχι,δεν μπορείς και ο λόγος είναι οτι βλέπει σε άλλο δορυφόρο και όχι σε αυτόν που εκπέμπει η νοβα 

Αυτό υποψιαζόμουν και γω, ότι μάλλον δεν έχουν καμιά σχέση οι 2 δορυφόροι μεταξύ τους.

δεν ξέρω τι πιάτο δίνει το sky αλλά λογικά είναι μικρό 60-80εκ,η απόσταση μεταξύ τον δυο δορυφόρων είναι μεγάλη,15 μοίρες,οπότε δεν θα παίξει αν το βάλει παράκεντρα,επίσης ανάλογα και με την εγκατάσταση κατά 99% θα χρειαζόταν να κατεβάσει και καλώδιο   

@free05 σε κάνα μπαλκόνι δεν παίζει να μπει?με ένα 60εκ θα είσαι οκ 

Μάλλον η μόνη λύση είναι το μπαλκόνι αλλά αυτό συνεπάγεται τρύπες σε τοίχους κτλ. και είναι λίγο περίεργοι εδώ οι ιδιοκτήτες.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις δυνατοτητα να αλλαξεις στοχευση στο ηδη υπαρχον πιατο του sky (και συγκεκριμενα να γυρισει αρκετα πιο δυτικα) και αν δεν σε αφηνουν να βαλεις νεο πιατο, τοτε ξεχνα την νοβα.

Ασε που ειναι και παρανομο να βλεπεις νοβα εκτος Ελλαδας+Κυπρου.

Ευκαιρια να βαλεις sky παντως για να δεις το φως το αληθινο...

Δημοσ.

Αν δεν εχεις δυνατοτητα να αλλαξεις στοχευση στο ηδη υπαρχον πιατο του sky (και συγκεκριμενα να γυρισει αρκετα πιο δυτικα) και αν δεν σε αφηνουν να βαλεις νεο πιατο, τοτε ξεχνα την νοβα.

Ασε που ειναι και παρανομο να βλεπεις νοβα εκτος Ελλαδας+Κυπρου.

Ευκαιρια να βαλεις sky παντως για να δεις το φως το αληθινο...

Καλά το παράνομο δεν το καταλαβαίνω, άλλωστε την πληρώνω δεν είναι υποκλοπή.

Αν τυχόν ζήσεις στο εξωτερικό και ακούς όλη μέρα, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά ή ότι άλλο θα δεις πόσο θα σου λείπει η κάθε νόβα.

Sky δεν έχω αλλά έβαλα ΒΤ, οπότε βλέπω τα δικά τους κανάλια, τα ελληνικά με ενδιαφέρουν και κυρίως τα αθλητικά.

Δημοσ.

Στο συμβόλαιο που υπογραψες λέει τι είναι νόμιμο..

Δεν κατάλαβες τι είπα, δεν είπα ότι δεν είναι, είπα ότι δεν το καταλαβαίνω.

Ελπίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...