farcry2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 γεια σας παιδια τη να αγορασω εναν ενισχυτη η ολο το σετ?και ποια μου προτεινετε 250 με 300 money θελω να cd kai radio αντε και κανενα usb
panos0100 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Κοίταξε επειδή κι εγώ ενδιαφέρομαι για ενισχυτή εγώ λέω να πάρω και τα ηχεία και τον ενισχυτή μαζί http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/electronics/sound/amplifyers/set-pioneer-5-1-htp-073.php
cabdik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 γεια σας παιδια τη να αγορασω εναν ενισχυτη η ολο το σετ?και ποια μου προτεινετε 250 με 300 money θελω να cd kai radio αντε και κανενα usb Που είστε βρε παιδια; εδω ειμαστε...! αλλα τι να καταλαβουμε? θες συστημα αποκλειστικα για HOME CINEMA? ταινιες δλδ? μαλλον ναι..! αλλα το μπατζετ ειναι σχετικα μικρο για ανεξαρτητα κομματια..!! οποτε, μαλλον, θα πας για σετ...!!! ο χωρος σου ποσο μεγαλος ειναι?
farcry2 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δεν θέλω home cinema αλλα stereo με Ραδιόφωνο και CD γιατι μερικά εχουν και για ιντερνετ θέλω να ειναι καλο και δυνατό σε ηχο
cabdik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 δεν καταλαβα..! τι εννοεις με το ιντερνετ,,,,,,?????
farcry2 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ειναι μερικά που περνουν και ιντερνετ Με συνδεση wi fi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα