Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

μιας και το galaxy s3 σχεδον μας αφησε ηρθε η ωρα να παρω καποιο αλλο . σε αυτα τα χρηματα τα samsung τα θεωρω σκουπιδια επομενως μακρια απο αυτα. 

τα λεφτα ειναι μεχρι 300 ευρω αντε 320 αν αξιζει κατι πολυ . 

μονο android ,σχετικα καλη καμερα αλλα ενταξει οχι και κατι φοβερο

η μπαταρια θα ηθελα να μου βγαζει μια μερα με μια μετρια χρηση του κινητου.

επισης θα ηθελα να εχει μεγαλη υποστηριξη σε custom roms 

σε αυτα τα χρηματα εχω βρει το Lg g3 αλλα εχω ακουσει οτι εχει lag ( Θα μου πεις με το s3 εχεις απειρο ,σωστα αλλα υποτιθεται παμε σε κατι καλυτερο ) 

η οθονη θα ηθελα να ειναι απο 5 ιντσες και πανω 

ευχαριστω !

Δημοσ.

Το G3 στο σκρουτζ το βλεπω στα 340€. Ενα καλο vfm ειναι το samsung galaxy A5 στα ~300€. Απο προσωπικη πειρα σου λεω οτι το λιγοτερο lag το εχω συναντησει σε sony συσκευες, ακομα και φθηνοτερες (οπως πχ το m4 aqua το οποιο ομως δεν εχει τοσο καλη οθονη). Απο κει και περα σε αυτα τα λεφτα υπαρχει το S4 (το οποιο δεν προτεινω) και το lenovo vibe x2 απο το οποιο εμεινα απολυτα ευχαριστημενος οσο καιρο το χρησιμοποιησα. Τωρα ειμαι κατοχος xperia z3 compact το οποιο ειναι βεβαια πιο ακριβο αλλα θα στο προτεινα ανεπιφυλακτα, αλλα ειπες οτι θες και σχετικα μεγαλη οθονη.

Δημοσ.

αν μπορεις να πας κινα μερια εχεις πολλες επιλογες, μια απο αυτες ειναι το honor 6 ,απλα κορυφη ,εχεις και ρεστα 

Δημοσ.

το g3 το εχω βρει στο εξωτερικο λιγο πιο κατω απο τα 300 ευρω .  οντως καλο το xperia z3 απλα ξεφευγει απο τα χρηματα .s4 δεν θα το επαιρνα με τιποτα οπως ειπα πιστευω οτι μονο οι ναυαρχιδες της samsung αξιζουν τωρα ( s6 ,note 4 ) οι οποιες οι τιμες φτανουν στο θεο. 

edit δεν εχω προβλημα να παρω καποιο κινεζικο αν ειναι απο μεγαλη εταιρια 

Δημοσ.

...εφοσον κοιτας και απο κινα μερια προτεινω,ανεπιφυλακτα μαλιστα, το nubia z7 max.

το εχω απο τον ιουνιο.οτι και να πεις ειναι λιγο για τη συσκευη αυτη...

Δημοσ.

Στα λεφτα αυτα παιρνεις απο ελλαδα lg g3 (ειναι πολυ καλυτερο απο το A5) κιαι απο εξωτερικο xaiomi mi4(πολυ δυνατο). Οποτε σκεψου και αγορασε ενα απο τα 2.

Δημοσ.

εχω βρει to lg g3 sta 300 και το xaiomi mi4 στα 309 . Ποιο εχει καλυτερη υποστηριξη σε custom roms ?

Νομιζω η xaiomi αλλα γιατι σε καιει τοσο να βαλεις custom rom?

Δημοσ.

Γενικα μαρεσει να ''πειραζω'' το κινητο. το βαριεμαι αν ειναι συνεχεια ιδιο :P το αφηνω κανα μηνα με την στοκ και μετα το αλλαζω. μαλιστα κατι τελευταιο καλυτερη καμερα ποιο πιστευεται εχει απο τα δυο ;

Δημοσ.

Το G3 έχει ίσως την καλύτερη κάμερα του 14. Από roms δεν θα έχεις θέμα, υπάρχουν ένα σωρό, ρίξε μια ματιά στο xda και θα το διαπιστώσεις.

Δημοσ.

Το G3 έχει ίσως την καλύτερη κάμερα του 14. Από roms δεν θα έχεις θέμα, υπάρχουν ένα σωρό, ρίξε μια ματιά στο xda και θα το διαπιστώσεις.

Γιαννη νομιζω οτι χανει απο το s5 σε καμερα(μοντελα του 14). Τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα

Γενικα μαρεσει να ''πειραζω'' το κινητο. το βαριεμαι αν ειναι συνεχεια ιδιο :P το αφηνω κανα μηνα με την στοκ και μετα το αλλαζω. μαλιστα κατι τελευταιο καλυτερη καμερα ποιο πιστευεται εχει απο τα δυο ;

Αλλα καμερα απο τα δυο εχει καλυτερη το lg g3. Με ρομ δεν θα εχεις θεμα με κανενα. 

Το θεμα ειναι 1) ποιο σου αρεσει εσενα (δες τα απο κοντα πρωτα)

2) Το mi4 απο εξωτερικο μονο σε καλη τιμη. Ενα g3 παιρνεις απο σκρουτζ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...