kwsths09 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Λοιπον..Ελαβα πριν κατι μερες την ειδοποιηση για την εγκατασταση των windows 10 και καταλαθως τα κατεβασα με αντιγραφη αρχειων, ενω ηθελα να κανω clean installΚαι τωρα σκοπευω να περασω οσα αρχεια θελω σε εναν εξωτερικο σκληρο και μετα να κανω formatΑλλα δεν ξερω αν και πως γινεται να περασω τα windows 10 σε usb flash drive και να τα κανω boot οταν ανοιξω τον υπολογιστη (γιατι εαν δεν κανω λαθος, οταν κανεις format, διαγραφονται τα παντα, και πρεπει να επαναεγκαταστησεις και τα windows)Και θα ηθελα λιγη βοηθεια απο οποιον ξερει
kougi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Σταθηκες τυχερος γιατι θα ειχες προβλημα με την ενεργοποιηση αν εκανες κατευθειαν clean install. Για την εγκατασταση: Δημιουργεις ενα bootable usb drive με το iso των Windows 10 Το συνδεεις σε μια θυρα 2.0 της μητρικης σου, κανεις ενα restart και οταν σου βγαλει το ποστ η μητρικη πατας καποιο κουμπι (ποικιλλουν τα κουμπια αναλογα την μητρικη) για να μπεις στα bios και να επιλεξεις 1st boot device το στικακι με τα δεκαρια. Απο κει και περα ακολουθεις τις οδηγιες on screen.
kwsths09 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ναι, αλλα τι activasion key θα μου ζητησει? Αυτο των windows 8 που εχω ή δεν θα μου ζητησει καθολου?Ευχαριστωω
kougi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Απο windows 8 πρεπει πρωτα να κανεις αναβαθμιση σε 10 (οπως εχεις κανει ηδη) και να κανεις log in με τον λογαριασμο σου, και ετσι θα ενεργοποιηθουν τα windows. Μετα απο φορματ, οταν ξαναπερασεις τα 10 και κανεις log in με τον ιδιο λογαριασμο, κανονικα θα πρεπει να ειναι ηδη ενεργοποιημενα.
kwsths09 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ααα ενταξειι Ευχαριστω Να ρωτησω και κατι αλλο?Format πως κανω απο τα windows 10?
kougi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Τι εννοεις απο τα windows 10? Οπως κανεις και για καθε αλλο λειτουργικο
ethnik471 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Απο windows 8 πρεπει πρωτα να κανεις αναβαθμιση σε 10 (οπως εχεις κανει ηδη) και να κανεις log in με τον λογαριασμο σου, και ετσι θα ενεργοποιηθουν τα windows. Μετα απο φορματ, οταν ξαναπερασεις τα 10 και κανεις log in με τον ιδιο λογαριασμο, κανονικα θα πρεπει να ειναι ηδη ενεργοποιημενα. Γιατί, παίζει ρόλο ο λογαριασμός? Απ'οσο ξέρω και με τοπικό λογαριασμό να είσαι και πριν και μετα την αναβάθμιση αλλα και μετα το clean install δεν έχεις πρόβλημα ενεργοποίησης... Και κάτι ακόμα, υπάρχει πρόβλημα δηλαδή αν γίνει η διαδικασία σε USB 3.0 του υπολογιστή αντι για 2.0 ?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καλύτερα κάνε την εγκατάσταση σε 2.0 usb γιατί συνήθως οι usb 3.0 βγάζουν προβλήματα.
kougi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Γιατί, παίζει ρόλο ο λογαριασμός? Απ'οσο ξέρω και με τοπικό λογαριασμό να είσαι και πριν και μετα την αναβάθμιση αλλα και μετα το clean install δεν έχεις πρόβλημα ενεργοποίησης... Και κάτι ακόμα, υπάρχει πρόβλημα δηλαδή αν γίνει η διαδικασία σε USB 3.0 του υπολογιστή αντι για 2.0 ? Πως γινεται με τοπικο λογαριασμο να ενεργοποιηθουν τα windows μετα απο clean install? Πως θα γινει ταυτοποιηση? Εκτος αν εννοεις να βαλεις το product key.
WalkerSW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Απο τα 8.1 και μετα δεν χρειάζεται η κλασσική διαδικασία του φορμάτ με usb klt... Απλα πας ... All settings απο το Notification center---> update and security-----> recovery -----> reset this pc και τελος!!
ethnik471 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Απο τα 8.1 και μετα δεν χρειάζεται η κλασσική διαδικασία του φορμάτ με usb klt... Απλα πας ... All settings απο το Notification center---> update and security-----> recovery -----> reset this pc και τελος!! αυτό δεν θεωρείται καθαρή καθαρή εγκατάσταση όμως.
WalkerSW Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μια χαρα καθαρότατη ειναι!! Τπτ δεν μενει περα απο fresh windows!!
kwsths09 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Παιδια, ξερει κανεις σας να βοηθησει στο αλλο μου Thread?http://www.insomnia.gr/topic/578349-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-windows-10-%CE%B1%CF%80%CE%BF-hdd-%CF%83%CE%B5-ssd/Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα