Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο έλληνες έχω δεί να το γράφουν έτσι και κυρίως στο facebook. Επίσης, χωρίς να θέλω να προσβάλω, δεν είναι λίγο ηλίθιο να πατάς το "Χ" μετά το "Α" και μετά το "0". Δηλαδή, που κολλάνε μεταξύ τους αυτά;

Τι να πω μπορει να μη ξερεις καλα το πληκτρολογιο και να ψαχνεις το κα8ε κουμπι εσυ με το ενα δαχτυλο ή να γραφεις με το ενα δαχτυλο σαν κατι noobs ναι ετσι ειναι πολυ ηλιθιο χα0χα0χα0χα0χα0

Δημοσ.

Εννοείς ότι το χρησιμοποιείς και στον προφορικό λόγο; Περίεργο μου φαίνεται, νομίζω δεν έχω δει κάποιον να το κάνει αυτό! :)

δυστυχώς έχω δει : την πρώην μου :o

• Like 1
Δημοσ.

Το λολ προηλθε απο τα games οπου δ εχεις χρονο να γραψεις κατι την ωρα π πυροβολας π.χ αλλα θεές ν εκφραστεις με μια λεξη π.χ ffs. Lol. Rofl. Wtf. Op. Gg. WP. Κτλπ οποτε οσοι τα χρησιμοποιουνε η gamers ειναι η ποζερς.

Δημοσ.

Τι να πω μπορει να μη ξερεις καλα το πληκτρολογιο και να ψαχνεις το κα8ε κουμπι εσυ με το ενα δαχτυλο ή να γραφεις με το ενα δαχτυλο σαν κατι noobs ναι ετσι ειναι πολυ ηλιθιο χα0χα0χα0χα0χα0

Και με τυφλό σύστημα, πάλι ηλίθιο είναι. Τα νούμερα δεν έχουν σχέση με τα γράμματα ούτε εξυπηρετουν σε κάτι ή δίνουν κάποιο νόημα. Το lol έστω είναι σύντομογραφία μιας φράσης, το χα0χα0χα είναι μ@λακία.

• Like 1
Δημοσ.

Και με τυφλό σύστημα, πάλι ηλίθιο είναι. Τα νούμερα δεν έχουν σχέση με τα γράμματα ούτε εξυπηρετουν σε κάτι ή δίνουν κάποιο νόημα. Το lol έστω είναι σύντομογραφία μιας φράσης, το χα0χα0χα είναι μ@λακία.

Ενταξει οτι πεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...