zio10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Σε κοινή μετάφραση και χρήση στην αργκό καθημερινότητά μου: LOL ρε ηρέμησε (έλεος ρε ηρέμησε) LOL εντάξει (καλά εντάξει) LOL το ίδιο είπαμε (απίστευτο το ίδιο είπαμε) Ρε αυτή με κοιτάει LOL (ρε αυτή με κοιτάει νιώθω και γαμώ) LOL άκου τι είπε το άτομο (τρέχα γρήγορα άκου τι είπε το άτομο) Γενικά είναι μια έκφραση για να ελαττώσεις τα εξής: ενθουσιασμό, αγανακτηση, έκπληξη, θερμή αποδοχή κλπ. Βγάζει μια ψυχραιμία ενώ κρύβει άλλη έννοια ανάλογα με την πρόταση που ακολουθείται ή ακολουθεί. Το ίδιο συμβαίνει και με την λέξη μαλάκας που έχει 2000 έννοιες. Εννοείς ότι το χρησιμοποιείς και στον προφορικό λόγο; Περίεργο μου φαίνεται, νομίζω δεν έχω δει κάποιον να το κάνει αυτό!
jmirko15 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εννοείς ότι το χρησιμοποιείς και στον προφορικό λόγο; Περίεργο μου φαίνεται, νομίζω δεν έχω δει κάποιον να το κάνει αυτό! Το ακούω από διάφορους σε καθημερινή βάση. Ίσως παίζει ρόλο ο κλάδος/άτομα με τα οποία συναναστρέφομαι; (χμμ -.-")
Vasilisxd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Τελικα υπάρχουν ερευνες για τα ΠΑΝΤΑ haha
EKTEman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Το ότι παρακολουθουν τι γράφουμε για να βγάλουν τα στατιστικά δε παραξένεψε κανέναν .....
sepsekasan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Mono εγω γελαω ετσι? xaxaxaxaxa0a0xa0xa0xa0x0ax0aa 3
Silverage Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Mono εγω γελαω ετσι? xaxaxaxaxa0a0xa0xa0xa0x0ax0aa Μόνο έλληνες έχω δεί να το γράφουν έτσι και κυρίως στο facebook. Επίσης, χωρίς να θέλω να προσβάλω, δεν είναι λίγο ηλίθιο να πατάς το "Χ" μετά το "Α" και μετά το "0". Δηλαδή, που κολλάνε μεταξύ τους αυτά;
username-taken Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 YOLO Και το yolo άρχησε να φεύγει. Εκείνοι που το έλεγαν σιγά σιγά ... lived only once 1
Karpouzoeispraktoras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Άρα αν σε κάποιο chat room μας γράψουν lol τότε θα είναι τίποτα σιτεμένες που το παίζουν πιπίνια! Θα το έχουμε στα υπόψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα