evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Εγω και σιδερώνω και μαγειρεύω και πλένω πάντως. καλα κανεις, ο ανθρωπος πρεπει να μπορει να επιβιωσει μονος του. (δεν εννοω να παρεις τα βουνα κιολας)
skiabox Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 καλα κανεις, ο ανθρωπος πρεπει να μπορει να επιβιωσει μονος του. (δεν εννοω να παρεις τα βουνα κιολας) Μα δε μιλάμε για πυρηνική φυσική.Σιγά το πράμα.
LongTom Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν θέλω να γίνω ο κακός,αλλά αυτό το νήμα δεν είναι ο ορισμός της έμμεσης,και απροκάλυπτης, διαφήμισης περιεχομένου; Επιτρέπεται ή όχι με βάση τους κανόνες του φόρουμ; Εάν όχι να το κάνουμε report. 4
crom261 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μονο και μονο απο το ποσοστο γυναικων στο forum βλεπεις πως τεχνολογια και γυναικες πανε σε αντιθετους δρομους. Το ιδιο συμβαινει και με μαθηματικα κααι φυσικη μιας και αναφερθηκαν... Οι εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα... 2
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μονο και μονο απο το ποσοστο γυναικων στο forum βλεπεις πως τεχνολογια και γυναικες πανε σε αντιθετους δρομους. Το ιδιο συμβαινει και με μαθηματικα κααι φυσικη μιας και αναφερθηκαν... Οι εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα... παραφραση + λαθος χρηση αρχαιας φραση = δεν βγαζει νοημα αλλα το λεω γιατι με βολευει στην δουλεια μου ειμαστε περισσοτερες γυναικες μηχανικοι παρα αντρες.
Ayreen Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 evabb, απο απορια που δουλευεις? Αν θελει καποιος θα μαθει οτι και αν ειναι αυτο, όπως επισης αν "αναγκαστει" καποιος θα μαθει.
idomeneas7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 υπαρχουν ταμπελακια πανω στα ρουχα δεν κανουν κατι τρομερο οσοι βαζουν πληντυριο. και προφανως και δεν λεω οτι ειναι τεχνολογικη καταρτιση κατι τετοιο. αλλα ολοι λενε για τις γυναικες οτι δεν τα πανε καλα με την τεχνολογια (κατι που προφανως δεν ισχυει) αλλα δεν κοιτανε και τπτ παραπερα. να σου δωσω την δικια μου περιπτωση. δεν ξερω να στησω υπολογιστη ουτε να κανω format και να περασω windows και τετοια αλλα ξερω να δουλευω ηλεκτρονικο μικροσκοπιο αξιας 1,000,000 € οπως και δεκαδες αλλα μηχανιματα που δεν εχουν δει οι περισσοτεροι ποτε στην ζωη τους. δεν ειμαι δλδ τεχνολογικα καταρτισμενη δλδ επειδη δεν ξερω να βαλω windows? Μην το ψάχνεις, οι άντρες είναι μάστορες. Είναι προσβολή να παραδεχτούν πως δεν ξέρουν κάτι τεχνολογικό ή μερεμέτικο. Για αυτό έχουμε μπουχτίσει στην κακοτεχνία, επειδή το έχουν δει δοκτωρες Πολυτεχνείου σε όλες τις ειδικότητες. 3
manzah80 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν υπαρχει αυτο που λες εγω δεν ξερω να φτιαχνω μηχανες και δεν ντρεπομαι γιαυτο.Επειδη δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα ο λογος που ο αντρικος εγκεφαλος ανταποκρινετε ποιο γρηγορα σε τεχνικα πρακτικα ζητηματα ειναι απλοςΤεστοστερονη.Η μαμα φυση εχει φροντισει για ολα.Εγω σκοτωνω το ζωο και ακονιζω το ακοντιο εσυ το μαγειρευεις και το καθαριζεις.Απλα πραγματα 4
Iris_89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν υπαρχει αυτο που λες εγω δεν ξερω να φτιαχνω μηχανες και δεν ντρεπομαι γιαυτο.Επειδη δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα ο λογος που ο αντρικος εγκεφαλος ανταποκρινετε ποιο γρηγορα σε τεχνικα πρακτικα ζητηματα ο λογος ειναι απλοςΤεστοστερονη.Η μαμα φυση εχει φροντισει για ολα.Εγω σκοτωνω το ζωο και ακονιζω το ακοντιο εσυ το μαγειρευεις και το καθαριζεις.Απλα πραγματα Και μετά την σέρνεις στη σπηλιά? 3
Gtr34 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μην το ψάχνεις, οι άντρες είναι μάστορες. Είναι προσβολή να παραδεχτούν πως δεν ξέρουν κάτι τεχνολογικό ή μερεμέτικο. Για αυτό έχουμε μπουχτίσει στην κακοτεχνία, επειδή το έχουν δει δοκτωρες Πολυτεχνείου σε όλες τις ειδικότητες. Εμείς έχουμε μπουχτίσει στην κακοφαγία. 1
manzah80 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Και μετά την σέρνεις στη σπηλιά? Δεν νομιζω να την χαλαγε ιδιαιτερα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα.Χτες διαβαζα ενα αρθρο για το οτι ο αντρας τα τελευταια 30 χρονια εχει χασει κατα πολυ τον ανδρισμο του και δεν εχει αδικο.Αυτο που λενε οι γυναικες οτι δεν υπαρχουν αντρες ισχυει.Εχω παει βολτα γυναικα απο το λαιμο βασικα αλλα το θελε οκ καμια σχεση
Mau-Maus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πόσες γυναίκες θα δεις μηχανικούς αυτοκινήτων η παρατηρητές διαιτησίας στο ποδόσφαιρο και πόσους άντρες? Πόσες γυναίκες θα δεις να σκίζουν στην μαγειρική στο ράψιμο και στο κέντημα και πόσους άντρες? Θέμα ενδιαφέροντος είναι, άλλα τα ενδιαφέροντα του άντρα και άλλα της γυναίκας, που αν ασχοληθεί θα τα καταφέρει το ίδιο καλά με τον άντρα σε όλα! (η οδήγηση εξαιρείται) Εγώ πάντως πλένω, σιδερώνω, μαγειρεύω τα πάντα όλα από πολύ μικρός, αν μένεις μόνος και δεν σου αρέσει να τρως συνέχεια έξω σαβούρα υποχρεωτικά θα τα μάθεις.
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πόσες γυναίκες θα δεις μηχανικούς αυτοκινήτων η παρατηρητές διαιτησίας στο ποδόσφαιρο και πόσους άντρες? Πόσες γυναίκες θα δεις να σκίζουν στην μαγειρική στο ράψιμο και στο κέντημα και πόσους άντρες? Θέμα ενδιαφέροντος είναι, άλλα τα ενδιαφέροντα του άντρα και άλλα της γυναίκας, που αν ασχοληθεί εννοείται ότι θα τα καταφέρει το ίδιο καλά με τον άντρα σε όλα! Εγώ πάντως πλένω, σιδερώνω, μαγειρεύω τα πάντα όλα από πολύ μικρός, αν μένεις μόνος και δεν σου αρέσει να τρως συνέχεια έξω σαβούρα υποχρεωτικά θα τα μάθεις. what??? που κολλαει αυτο;
idomeneas7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν υπαρχει αυτο που λες εγω δεν ξερω να φτιαχνω μηχανες και δεν ντρεπομαι γιαυτο.Επειδη δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα ο λογος που ο αντρικος εγκεφαλος ανταποκρινετε ποιο γρηγορα σε τεχνικα πρακτικα ζητηματα ειναι απλοςΤεστοστερονη.Η μαμα φυση εχει φροντισει για ολα.Εγω σκοτωνω το ζωο και ακονιζω το ακοντιο εσυ το μαγειρευεις και το καθαριζεις.Απλα πραγματα Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις...Ο μπάρμπας σου δεν έχει στρώσει μόνος του τα πλακάκια και είναι όλα στραβά? Ο γείτονας δεν έβαψε μόνος του και έχει πιτσιλίσει όλο το πεζοδρόμιο μπογιά? Σχεδόν όλα τα "there, I fixed it" από άντρες είναι και τα βλέπεις κάθε μέρα γύρω σου. Αθάνατες Ελληνικές πατέντες. 1
manzah80 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ο μπαρμπας μου δεν ξερω τι εχει στρωσει η οχι αλλα αμα το κανε αυτο προφανως θα το κανε για να γλυτωσει λεφτα οχι για να αποδειξει οτι ξερει να το κανει.Εικασιες κανεις.Μιλας για αλλες γενιες τωρα καμια σχεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα