soteras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Γυναίκες στην κουζινα οτιδήποτε άλλο είναι καταστροφικό 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καλη ακουγεται η σαλτσα με το αβοκαντο, θα την δοκιμασω!! Γιατι ως γυναικες, ασχολουμαστε και με την μαγειρικη! Μπήκες στο πνεύμα του θρεντ και συ! Έστω και μετά από 4 σελίδες.. 2
Mau-Maus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Εγώ στο γιουτιουμπ σου πάντως δεν μπαίνω ότι πρόφαση και να βρεις! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Εγώ στο γιουτιουμπ σου πάντως δεν μπαίνω ότι πρόφαση και να βρεις! Eσύ δεν πιάνεσαι έχεις λάιβ τη σιλικονάτη. 4
bedazzled Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Εγώ στο γιουτιουμπ σου πάντως δεν μπαίνω ότι πρόφαση και να βρεις! Για πες, τι έγινε με τον ράφλα και την Barbie του τελικά; 1
nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Εσεις γενικα πως το βλεπετε το θεμα; αν ασχοληθείς με κάτι θα το μάθεις , αν όχι τότε δεν θα το μάθεις δεν έχει σημασία αν είσαι άντρας γυναίκα η transexual 2
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 εγω δεν καταλαβαινω γιατι τεχνολογια θεωρουνται μονο τα κινητα και οι υπολογιστες ενω πολλοι αντρες ειναι ανικανοι να βαλουν μπρος ενα ριμαδι πληντυριο (με το βιβλιαρακι με τις οδηγιες ακουμπισμενο διπλα). εν ολιγης μονο οτι τους συμφερει ειναι τεχνολογια. 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 εγω δεν καταλαβαινω γιατι τεχνολογια θεωρουνται μονο τα κινητα και οι υπολογιστες ενω πολλοι αντρες ειναι ανικανοι να βαλουν μπρος ενα ριμαδι πληντυριο (με το βιβλιαρακι με τις οδηγιες ακουμπισμενο διπλα). εν ολιγης μονο οτι τους συμφερει ειναι τεχνολογια. το να πατησεις στα κουμπια του πληντυριου δεν ειναι αυτο που δεν ξερουν οι αντρες. Αυτο που δεν ξερουν ειναι ποσους βαθμους χρειαζεται το ρουχο (αναλογα το υλικο) και αλλα τετοια που δεν εχουν να κανουν με την χρηση του πληντυριου. Επισης με τη λογικη σου και οι γυναικες ειναι τεχνολογικα καταρτισμενες επειδη ξερουν πως δουλευει το τηλεκοντρολ της τηλεορασεις.βαζουν πληντυριο,ανοιγουν το φουρνο κτλ 1
manzah80 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 εγω δεν καταλαβαινω γιατι τεχνολογια θεωρουνται μονο τα κινητα και οι υπολογιστες ενω πολλοι αντρες ειναι ανικανοι να βαλουν μπρος ενα ριμαδι πληντυριο (με το βιβλιαρακι με τις οδηγιες ακουμπισμενο διπλα). εν ολιγης μονο οτι τους συμφερει ειναι τεχνολογια. Δεν καταλαβες ειναι κοντρα στο αντρικο ντι εν ει να μαθαινεις τετοια πραγματα πλυντηρια σιδερα και ιστοριες αντιστεκετε ο οργανισμος σου.
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 το να πατησεις στα κουμπια του πληντυριου δεν ειναι αυτο που δεν ξερουν οι αντρες. Αυτο που δεν ξερουν ειναι ποσους βαθμους χρειαζεται το ρουχο (αναλογα το υλικο) και αλλα τετοια που δεν εχουν να κανουν με την χρηση του πληντυριου. Επισης με τη λογικη σου και οι γυναικες ειναι τεχνολογικα καταρτισμενες επειδη ξερουν πως δουλευει το τηλεκοντρολ της τηλεορασεις.βαζουν πληντυριο,ανοιγουν το φουρνο κτλ υπαρχουν ταμπελακια πανω στα ρουχα δεν κανουν κατι τρομερο οσοι βαζουν πληντυριο. και προφανως και δεν λεω οτι ειναι τεχνολογικη καταρτιση κατι τετοιο. αλλα ολοι λενε για τις γυναικες οτι δεν τα πανε καλα με την τεχνολογια (κατι που προφανως δεν ισχυει) αλλα δεν κοιτανε και τπτ παραπερα. να σου δωσω την δικια μου περιπτωση. δεν ξερω να στησω υπολογιστη ουτε να κανω format και να περασω windows και τετοια αλλα ξερω να δουλευω ηλεκτρονικο μικροσκοπιο αξιας 1,000,000 € οπως και δεκαδες αλλα μηχανιματα που δεν εχουν δει οι περισσοτεροι ποτε στην ζωη τους. δεν ειμαι δλδ τεχνολογικα καταρτισμενη δλδ επειδη δεν ξερω να βαλω windows? 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 υπαρχουν ταμπελακια πανω στα ρουχα δεν κανουν κατι τρομερο οσοι βαζουν πληντυριο. και προφανως και δεν λεω οτι ειναι τεχνολογικη καταρτιση κατι τετοιο. αλλα ολοι λενε για τις γυναικες οτι δεν τα πανε καλα με την τεχνολογια (κατι που προφανως δεν ισχυει) αλλα δεν κοιτανε και τπτ παραπερα. να σου δωσω την δικια μου περιπτωση. δεν ξερω να στησω υπολογιστη ουτε να κανω format και να περασω windows και τετοια αλλα ξερω να δουλευω ηλεκτρονικο μικροσκοπιο αξιας 1,000,000 € οπως και δεκαδες αλλα μηχανιματα που δεν εχουν δει οι περισσοτεροι ποτε στην ζωη τους. δεν ειμαι δλδ τεχνολογικα καταρτισμενη δλδ επειδη δεν ξερω να βαλω windows? Κοιτα για μενα αρχικα υπαρχει κενο στις εννοιεις. Δηλαδη, ας μου ορισει καποιος τι εννοει με τον ορο τεχνολογια και ποιος ειναι τεχνολογικα καταρτημενος. Τι πρεπει να ξερει δηλαδη? Ο καθενας μας εχεις γνωσεις πανω στο αντικειμενο του. Οπως εγω δεν εχω ιδεα απο μικροσκοπια ετσι και εσυ δεν ξερεις απο υπολογιστες, κατι το οποιο ειναι απολυτα φυσιολογικο γιατι ουτε εσενα σε ενδιεφερε να μαθεις ουτε εμενα. Τελος απλα αυτο που εννοοουν οι περισσοτεροι -πιστευω δηλαδη- ειναι οτι αντικειμενικα οι αντρες αντιλαμβανονται πιο ευκολα τεχνολογικα θεματα και τα κατανοουν πιο ευκολα ακομη και αν δεν ξερουν τιποτα σε σχεση με τις γυναικες. Οπως επισης οι γυναικες εχουν καλυτερη αντιληψη σε αλλα θεματα οπου η αντιληψη των αντρων ειναι για κλαματα 2
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Κοιτα για μενα αρχικα υπαρχει κενο στις εννοιεις. Δηλαδη, ας μου ορισει καποιος τι εννοει με τον ορο τεχνολογια και ποιος ειναι τεχνολογικα καταρτημενος. Τι πρεπει να ξερει δηλαδη? Ο καθενας μας εχεις γνωσεις πανω στο αντικειμενο του. Οπως εγω δεν εχω ιδεα απο μικροσκοπια ετσι και εσυ δεν ξερεις απο υπολογιστες, κατι το οποιο ειναι απολυτα φυσιολογικο γιατι ουτε εσενα σε ενδιεφερε να μαθεις ουτε εμενα. Τελος απλα αυτο που εννοοουν οι περισσοτεροι -πιστευω δηλαδη- ειναι οτι αντικειμενικα οι αντρες αντιλαμβανονται πιο ευκολα τεχνολογικα θεματα και τα κατανοουν πιο ευκολα ακομη και αν δεν ξερουν τιποτα σε σχεση με τις γυναικες. Οπως επισης οι γυναικες εχουν καλυτερη αντιληψη σε αλλα θεματα οπου η αντιληψη των αντρων ειναι για κλαματα ναι ναι γιατι απλα πιανουν κατι στα χερια τους και του βγαζουν τα ματια μεχρι να δουλεψει αν δεν το καταστρεψουν στο μεταξυ. οπως ειπες ειναι οτι ενδιαφερει τον καθενα. το να λενε οτι οι γυναικες δεν το εχουν με την τεχνολογια ειναι οπως το '40 λεγαν οτι οι γυναικες δεν το εχουν με τα μαθηματικα και την φυσικη. το ενα και το αυτο.
skiabox Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 εγω δεν καταλαβαινω γιατι τεχνολογια θεωρουνται μονο τα κινητα και οι υπολογιστες ενω πολλοι αντρες ειναι ανικανοι να βαλουν μπρος ενα ριμαδι πληντυριο (με το βιβλιαρακι με τις οδηγιες ακουμπισμενο διπλα). εν ολιγης μονο οτι τους συμφερει ειναι τεχνολογια. Εγω και σιδερώνω και μαγειρεύω και πλένω πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα