Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Είναι η δεύτερη πιο γαμάτη σως μετά το κατίκι Δομοκού, μη σνομπάρεις. Εγώ άμα θυμηθώ απλώς αβοκάντο ξερνάω, αλλά αυτό είναι τέλειο, είναι συνδυασμός τζατζίκι με γκουακαμόλε. Φαντάσου το λίγο σε γύρο.
crom261 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αφηστε τους υπολογιστες και μαθετε να φτιαχνετε κανενα φαι...
terry308 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Τζατζίκι από αβοκάντο. Περισσότερες πληροφορίες;
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δύο αβοκάντο για κάθε αγγούρι, σκόρδο όσο θες, μια κουταλιά σούπας ξύδι, δυο κουταλιές σούπας περίπου ελαιόλαδο και αλάτι ανάλογα με τα γούστα. Όλα στο μπλέντερ, τα αβοκάντο να είναι ώριμα. Κάνε το τεστάκι με το κολόβωμα του κοτσανιού. 4
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Η γουακαμόλε είναι φοβερή σάλτσα! Επίσης, για να μη παιδεύεστε με το καθάρισμα του αβοκάντο το κόβετε στη μέση οριζόντια και το αδειάζετε με ένα κουτάλι
revolver1990 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Κλασσικά το 70% του thread είναι στερεοτυπικό.
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 (18+18 δώρο στο μάκρο, fairy με λεμόνι, τρέχτε) Eδώ είσαι Δύο αβοκάντο για κάθε αγγούρι, σκόρδο όσο θες, μια κουταλιά σούπας ξύδι, δυο κουταλιές σούπας περίπου ελαιόλαδο και αλάτι ανάλογα με τα γούστα. Όλα στο μπλέντερ, τα αβοκάντο να είναι ώριμα. Κάνε το τεστάκι με το κολόβωμα του κοτσανιού. Εδώ είσαι Γεννημένος αδμήν 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 may it be swift and hard...
The_Judas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καταφέρατε και την διώξατε και αυτή Πάλι με την στάβι, την ιρις, την δήμητρα και την εβα θα μείνουμε εδώ μέσα 2
bedazzled Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καταφέρατε και την διώξατε και αυτή Πάλι με την στάβι, την ιρις, την δήμητρα και την εβα θα μείνουμε εδώ μέσα Μην ανησυχείς, τα πήρε τα subscribe της. Mission accomplished! 1
Ayreen Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καλη ακουγεται η σαλτσα με το αβοκαντο, θα την δοκιμασω!! Γιατι ως γυναικες, ασχολουμαστε και με την μαγειρικη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα