Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε φυγει λιγο offtopic!

Γενικα παντως ναι, οι γυναικες δεν το εχουν και παρα πολυ με την τεχνολογια. Ισχυει. Αλλα μηπως για αυτο φταιμε και εμεις οι αντρες που δεν τους εξηγουμε τιποτα? Κατι θα επρεπε να λεμε, μπας και αρπαζουν κατι που και που :P

Γιατί εμείς είχαμε τον άλλο απο πάνω όλη την ώρα ; Μόνοι μας τα μάθαμε.

• Like 1
Δημοσ.

@ayreen από περιέργεια μπήκα στο κανάλι σου.

Να ξες ότι η εφαρμογή της πάστας με τον τρόπο που το έκανες δεν ενδείκνυται :P

Kαι σένα στην εφαρμογή της πάστας πήγε πρώτα το μάτι σου; γλυκατζής κεσύ..

• Like 2
Δημοσ.

Εχετε φυγει λιγο offtopic!

Γενικα παντως ναι, οι γυναικες δεν το εχουν και παρα πολυ με την τεχνολογια. Ισχυει. Αλλα μηπως για αυτο φταιμε και εμεις οι αντρες που δεν τους εξηγουμε τιποτα? Κατι θα επρεπε να λεμε, μπας και αρπαζουν κατι που και που :P

Εσένα φίλε μου σου εξήγησε κανείς τίποτα ή ψάχτηκες μόνος σου επειδή είχες το μικρόβιο; Οι περισσότεροι ανήκουν στην 2η κατηγορία.

Προσωπικά δεν το θεωρώ κακό να μην θέλει να ασχοληθεί κάποιος/α με την τεχνολογία. Οι τεχνικοί δηλαδή κλέφτες θα γίνουν; :P

Γιατι δεν ενδεικνυται?  :P

Κανονικά βάζεις μια ποσότητα όσο ένα μπιζέλι, όχι παραπάνω.

Δημοσ.

Εσένα φίλε μου σου εξήγησε κανείς τίποτα ή ψάχτηκες μόνος σου επειδή είχες το μικρόβιο; Οι περισσότεροι ανήκουν στην 2η κατηγορία.

Προσωπικά δεν το θεωρώ κακό να μην θέλει να ασχοληθεί κάποιος/α με την τεχνολογία. Οι τεχνικοί δηλαδή κλέφτες θα γίνουν; :P

Οταν ειχα πολυ χρονο και διαθεση μικροτερος εφτιαχνα συστηματα σε σχεδον αγνωστους μονο για να μην τους τρωνε τα λεφτα κατι απατεωνες τεχνικοι που τους πιανανε τον κωλο για να ενα φορματ.Και τωρα δηλαδη καμια φορα το κανω αραια και που.Οι γυναικες δεν εχουν αναγκη να μαθουν παιρνουν τον αλλον τηλ και τσακιζετε και παει και της το φτιαχνει εχουν τραπεζα πιστεως

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω βρει γυναίκα να ξέρει πιο πολλά στην τεχνολογία από μένα. Όπως και εγώ ξέρω λίγα από κουζίνα μιας και για την ώρα δεν με απασχολεί το θέμα. Γενικά οι σημερινές γυναίκες ηλικίας 15-25 είναι μόνο για νύχια μακιγιάζ και καφέδες λίγες είναι αξιες να κάνουν κατι μόνες τους και όλα τα περιμένουν από τον μπαμπά... Και άνδρες υπάρχουν που εξαρτώνται 100% από γονείς απλά είναι λιγότεροι. Γενικά ακόμα και στην κουζίνα οι καλύτεροι σεφ είναι άνδρες όχι στην τεχνολογία που ξέρουν ένα Facebook και Instagram μόνο.

Δημοσ.

Οταν ειχα πολυ χρονο και διαθεση μικροτερος εφτιαχνα συστηματα σε σχεδον αγνωστους μονο για να μην τους τρωνε τα λεφτα κατι απατεωνες τεχνικοι που τους πιανανε τον κωλο για να ενα φορματ.Και τωρα δηλαδη καμια φορα το κανω.

Κι εμένα μου πιάνει τον κώλο ο σουβλατζής, αλλά δεν σκέφτηκα να φτιάξω σουβλάκια μόνος μου.

Φίλε μου έτσι δουλεύει ο υγιής καπιταλισμός. Το χρήμα πρέπει να κινείται/αλλάζει χέρια συνεχώς.

Αν τα κάναμε όλα μόνοι μας, δεν θα υπήρχε οικονομία. Ειδάλλως να μαζέψουμε όλοι 5 κότες, 2 γουρούνια και 1 αγελάδα (όπως λέει σε παραδιπλανό νήμα κάποιος) και να το γυρίζαμε σε πρωτογενή οικονομία.

ΥΓ: Τα λεφτά που γλύτωναν από εσένα οι άγνωστοι που τους έκανες την εξυπηρέτηση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τα χαλάλισαν αλλού (π.χ. ποτά, τσιγάρα). Αντί δηλαδή να τα πάρει ο «απατεώνας» τεχνικός, τα πήρε ο απατεώνας περιπτεράς, barman κλπ.

• Like 2
Δημοσ.

Σιγουρα μονος μου εμαθα, δεν λεω. Αλλα για να μαθω, απο καπου ξεκινησα. Ο φιλος μου ειχε αυτος πρωτος υπολογιστη και αρχισε να μου λεει πραγματα. Οπως και ενας γνωστος της μανας μου. Οι αλλοι αρχισαν να μου λενε και αρχισα να ενδιαφερομαι.

Οποτε δεν μου φαινεται παραλογο καποιος να πρεπει να ακουσει λιγο για να αρχισει να ασχολειται. Οσο κι αν ειναι αυτο. Απο επιπεδο, ξερω την διαφορα αναμεσα στην μητρικη και στον επεξεργαστη εως το επιπεδο αλλαζω BIOS chip σε χαλασμενη μητρικη.

Δημοσ.

Συνήθως υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος. Το fb μια χαρά ξέρουν οι περισσότερες να το παίζουν στα δάχτυλα γιατί τους ενδιαφέρει. Εμένα πχ που δε με ενδιαφέρει πως λειτουργεί το πλυντήριο, δεν ξέρω πως λειτουργεί. :P

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμένα μου πιάνει τον κώλο ο σουβλατζής, αλλά δεν σκέφτηκα να φτιάξω σουβλάκια μόνος μου.

Φίλε μου έτσι δουλεύει ο υγιής καπιταλισμός. Το χρήμα πρέπει να κινείται/αλλάζει χέρια συνεχώς.

Αν τα κάναμε όλα μόνοι μας, δεν θα υπήρχε οικονομία. Ειδάλλως να μαζέψουμε όλοι 5 κότες, 2 γουρούνια και 1 αγελάδα (όπως λέει σε παραδιπλανό νήμα κάποιος) και να το γυρίζαμε σε πρωτογενή οικονομία.

ΥΓ: Τα λεφτά που γλύτωναν από εσένα οι άγνωστοι που τους έκανες την εξυπηρέτηση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τα χαλάλισαν αλλού (π.χ. ποτά, τσιγάρα). Αντί δηλαδή να τα πάρει ο «απατεώνας» τεχνικός, τα πήρε ο απατεώνας περιπτεράς, barman κλπ.

Ναι αλλα να υπαρχει μια λογικη οχι να ξεσκιζεις τον αλλον επειδη δεν ξερει τωρα ευτυχως δεν πολυ γινονται αυτα.

Δημοσ.

Ναι αλλα να υπαρχει μια λογικη οχι να ξεσκιζεις τον αλλον επειδη δεν ξερει τωρα ευτυχως δεν πολυ γινονται αυτα.

Αν είναι άνεργος/χαμηλόμισθος, συμφωνώ. Αν είναι κανάς καλοπληρωμένος ΔΥ/υψηλόμισθος, δεν βρίσκω κάτι μεμπτό.

Τώρα δεν γίνονται, γιατί τα PC έχουν πεθάνει για τον πολύ κόσμο. Smartphone/tablet κι άγιος ο θεός.

Δημοσ.

Συνήθως υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος. Το fb μια χαρά ξέρουν οι περισσότερες να το παίζουν στα δάχτυλα γιατί τους ενδιαφέρει. Εμένα πχ που δε με ενδιαφέρει πως λειτουργεί το πλυντήριο, δεν ξέρω πως λειτουργεί. :P

Σωστος! Αν αν και εγω ξερω καλυτερα πως λειτουργει το πλυντηριο απο οποιαδηποτε γυναικα εχω συναντησει. Οι περισσοτερες ξερουν να βαζουν μονο ενα προγραμμα :P

Οσο για το FB, για καποιο λογο δεν μπορω να το μαθω με τιποτα. Νιωθω σαν 70χρονος που προσπαθει για 100η φορα να γραψει ενα e-mail και δεν τα καταφερνει :P

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω βρει γυναίκα να ξέρει πιο πολλά στην τεχνολογία από μένα. Όπως και εγώ ξέρω λίγα από κουζίνα

11536123_10153413947661563_6420351904100

Τζατζίκι από αβοκάντο.

Και ξέρω να κάνω και φορμάτ, μμμ.

• Like 6
Δημοσ.

Εννοείται. Έχω και αγαπημένο μαλακτικό, σαμπουάν, ΚΟΝΤΙΣΙΟΝΕ, ταμπλέτες πλυντηρίου.

(18+18 δώρο στο μάκρο, fairy με λεμόνι, τρέχτε)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...