Ayreen Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Είναι σαν να ρωτάει κάποιος γιατί ο μέσος άνδρας δεν ασχολείται με το μπαλέτο ή το Cosmopolitan (fact). Γιατί το κάθε φύλο ελκύεται από διαφορετικά πράγματα. Θα μπορούσα να το αναλύσω, αλλά δεν έχει νόημα (θα αρχίσουν τα κλασικά περί στερεοτύπων, σεξισμού κλπ.) Υπάρχουν άπειρα βιβλία εξελικτικής βιολογίας για όποιον/α θέλει να εντρυφήσει στις διαφορές των 2 φύλων. Γιατι? μονο γυναικες κανουν μπαλετο? Επισης μονο με αυτα τα δυο που ειπες, ασχολουνται οι γυναικες?
bedazzled Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Γιατι? μονο γυναικες κανουν μπαλετο? Επισης μονο με αυτα τα δυο που ειπες, ασχολουνται οι γυναικες? Όχι, αλλά η πλειοψηφία των ανθρώπων που κάνουν μπαλέτο είναι γυναίκες. Καλώς ή καλώς, δεν το κρίνω. Αυτά τα ανέφερα ως παραδείγματα. Μην κολλάς εκεί. Με το ποδόσφαιρο γιατί ασχολούνται ως επί το πλείστον άνδρες; Για μένα είναι εντελώς ανούσια ενασχόληση (ασχέτως φύλου), αλλά εγώ είμαι η εξαίρεση που το βλέπω έτσι. Είναι κάποια πράγματα που τα αποδέχεσαι ότι έτσι είναι, για διάφορους λόγους. 2
Silverage Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Γιατι? μονο γυναικες κανουν μπαλετο? Επισης μονο με αυτα τα δυο που ειπες, ασχολουνται οι γυναικες? Εντάξει, υπάρχουν και οι "Τοξοβόλοι". 7
manzah80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Απο που ηρθες εσυ παιδι μου ομορφουλα εισαι. 1
bedazzled Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Απο που ηρθες εσυ παιδι μου ομορφουλα εισαι. Θα ξενερώσεις την Στάβη εσύ... ΥΓ: Φαντάζομαι το PM inbox της κοπελιάς θα έχει τιγκάρει ήδη, λολ. 4
manzah80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 ε αφου ειναι ομορφουλα να μην το πω ο ανθρωπος 1
christakos07 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 @ayreen από περιέργεια μπήκα στο κανάλι σου. Να ξες ότι η εφαρμογή της πάστας με τον τρόπο που το έκανες δεν ενδείκνυται
manzah80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 ε γιαυτο γραφτηκε για να μπεις στο καναλι της 13
bedazzled Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μόνο ο aledjo λείπει τώρα, να πει τα κλασικά περί καφέ...
manzah80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλη πατεντα αυτο παντως θα βαλω και εγω καμια φιλη ομορφουλα να παρουσιαζει τιποτα λαπτοπια να πεσει το γιουτουμπ 2
Shadowjump Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εχετε φυγει λιγο offtopic! Γενικα παντως ναι, οι γυναικες δεν το εχουν και παρα πολυ με την τεχνολογια. Ισχυει. Αλλα μηπως για αυτο φταιμε και εμεις οι αντρες που δεν τους εξηγουμε τιποτα? Κατι θα επρεπε να λεμε, μπας και αρπαζουν κατι που και που
Ayreen Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 @ayreen από περιέργεια μπήκα στο κανάλι σου. Να ξες ότι η εφαρμογή της πάστας με τον τρόπο που το έκανες δεν ενδείκνυται Γιατι δεν ενδεικνυται? Εχετε φυγει λιγο offtopic! Γενικα παντως ναι, οι γυναικες δεν το εχουν και παρα πολυ με την τεχνολογια. Ισχυει. Αλλα μηπως για αυτο φταιμε και εμεις οι αντρες που δεν τους εξηγουμε τιποτα? Κατι θα επρεπε να λεμε, μπας και αρπαζουν κατι που και που Ναι, πρεπει και οι αντρες να λετε καποια πραγματα, αλλα η αληθεια ειναι οτι αν μια γυναικα δεν ενδιαφερεται, δεν θα ασχολειθει. Αξιζει ομως μια προσπαθεια!
Iris_89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εχετε φυγει λιγο offtopic! Γενικα παντως ναι, οι γυναικες δεν το εχουν και παρα πολυ με την τεχνολογια. Ισχυει. Αλλα μηπως για αυτο φταιμε και εμεις οι αντρες που δεν τους εξηγουμε τιποτα? Κατι θα επρεπε να λεμε, μπας και αρπαζουν κατι που και που Δεν νομίζω να ισχύει αυτό.. Στις περισσότερες, απλά τους ενδιαφέρει να γίνει η "εξυπηρέτηση" και να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν. Αν θες να μάθεις πραγματικά για κάτι, ρωτάς, διαβάζεις, ψάχνεις.. Αυτός που θέλει να μάθει κάνει την αρχή, στη συνέχεια θα υπάρχει και support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα