Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο καθε ανθρωπος ειτε αντρας ειτε γυναικα ασχολειται με καποια πραγματα και μοιραια ειναι καλυτερος σε αυτα

Το 90% των αντρων ασχολουνται με αυτοκινητα ηλεκτρονικα γκομενες αθλητικα ....

Το 90% των γυναικων ασχολουνται με facebook, showbiz, σκυλαδικα, μαγειρικη, περιποιηση... 

Ετσι αν ρωτησεις καποια κοπελα κατι  για το facebook μπορει να ξερει πολυ περισσοτερα απο εναν κομπιουτερα 

ή πχ το αυτοκινητο το 90% των γυναικων το βλεπει σαν ενα αναγκαιο κακο για να πανε δουλεια ψωνια κλπ

ενω το 90% των αντρων το βλεπει σαν μεσο επιδειξης ανωτεροτητας, για κοντρες διασκεδαση κλπ

Απο κει και περα αν ο ανθρωπος ειναι στοκος στο μυαλο θα ειναι στοκος σε οτι κι αν ασχοληθει

Πολύ σωστό. Ειδικά η τελευταία πρόταση.

Δημοσ.

Ο καθε ανθρωπος ειτε αντρας ειτε γυναικα ασχολειται με καποια πραγματα και μοιραια ειναι καλυτερος σε αυτα

Το 90% των αντρων ασχολουνται με αυτοκινητα ηλεκτρονικα γκομενες αθλητικα ....

Το 90% των γυναικων ασχολουνται με facebook, showbiz, σκυλαδικα, μαγειρικη, περιποιηση... 

Ετσι αν ρωτησεις καποια κοπελα κατι  για το facebook μπορει να ξερει πολυ περισσοτερα απο εναν κομπιουτερα 

ή πχ το αυτοκινητο το 90% των γυναικων το βλεπει σαν ενα αναγκαιο κακο για να πανε δουλεια ψωνια κλπ

ενω το 90% των αντρων το βλεπει σαν μεσο επιδειξης ανωτεροτητας, για κοντρες διασκεδαση κλπ

Απο κει και περα αν ο ανθρωπος ειναι στοκος στο μυαλο θα ειναι στοκος σε οτι κι αν ασχοληθει

Απλά αυτά δεν είναι και τόσο σοβαρά skills. Εκτός της μαγειρικής και της περιποίησης(σκέψου γιατί) τι νόημα έχει να λες πως εγώ ξέρω όλες τις μεταγραφές του 2015 (αθλητικά) ή τί παίζει στη Μύκονο (showbiz) ή σε πόσο πιάνει το νέα Nissan τα 0-100 (αυτοκίνητα); Είναι πράγματα που ευχαριστούν τον καθένα και δεν αποτελούν εκ πρώτης ματιάς skills, αν και βέβαια θα μπορούσαν για διάφορες δουλειές σε στήλες περιοδικών αυτοκινήτων, αθλητικών εφημερίδων κ.α. όπου εκεί θέλει και γραπτό λόγο, οπότε ξεφεύγουμε.

Όσο για την τελευταία πρόταση με μία πρώτη σκέψη έτσι φαίνεται, αλλά πιστεύω πως όλοι βολεύονται στο τέλος, όλο και κάτι θα βρεθεί για να τους διεγείρει και να ασχοληθούν εποικοδομητικά. Απλά πιστεύω ότι τα άτομα που γνωρίζεις και πιστεύεις πως ισχύει κάτι τέτοιο σαν αυτό που είπες, δεν τα γνωρίζεις καλά. Γιατί εγώ έχω πολλά παραδείγματα, που πχ στη σχολή να μην ασχολούνται και τόσο πολύ ή να μην πιάνουν κάτι με την πρώτη, αλλά σε άλλου τομείς να είναι top. Απλά νούμερο ένα κανόνας είναι να μην υποτιμάς κανέναν. Όλο και κάτι θα κερδίσεις από αυτόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...