Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν ενα θετικο ομως οι γυναικες.Αν δεν γνωριζουν κατι μια φορα θα τους το δειξεις και θα το κανουν.Ο αντρας σε βλεπει ανταγωνιστικα και ενστικτωδως θα συνεχισει να κανει την ιδια μαλακια μεχρι να το παραδεχτει.

• Like 2
Δημοσ.

Ποια διαφήμιση ρε παιδιά?

Σας είπε να πατήσετε κανένα λινκ?

Σας ανέφερε τίποτα σχετικό?

Μόνοι σας το πατάτε...

• Like 4
Δημοσ.

Ποια διαφήμιση ρε παιδιά?

Σας είπε να πατήσετε κανένα λινκ?

Σας ανέφερε τίποτα σχετικό?

Μόνοι σας το πατάτε...

Με προλαβες. Λες και τους αναγκαζει κανεις να κανουν κλικ..

Εγω διαφημιζω την Intel, την AMD, την Asus, κλπ δηλαδη;

• Like 1
Δημοσ.

@Lucifer Πάντως όντως η σαλτσούλα αβοκάντο ακούγεται κόλαση. :)

Ορίστε ρε άνθρωπος σωστός, ανοιχτόμυαλος, μεγάπτηνος και Μπροστά.

Ontopic:

Με κατίκι:

63WLArh.jpg

rdlcM7L.jpg

ChalIyM.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Κατι δεν παει καλα ομως σε αυτο το σουβλακι οπτικα.Λες και εχει μπει στο πλυσιμο ειναι

Ποιος θα τύλιγε το σουβλάκι του σε αλουμινόχαρτο???

Δεν βγάζει νόημα ως πράξη...

Δημοσ.

Κάποιος(κάποια) που δεν έχει λαδοκολλα μαγαζιού στο σπίτι του(της) όταν φτιάχνει το "σουβλάκι" (γύρο - και "τηγανιτές" πατάτες- φούρνου λογικά);; ;)
  • Like 2
Δημοσ.

Ορίστε ρε άνθρωπος σωστός, ανοιχτόμυαλος, μεγάπτηνος και Μπροστά.

Ontopic:

Με κατίκι:

63WLArh.jpg

rdlcM7L.jpg

ChalIyM.jpg

Πω ρε τί μου έκανες πρωϊνιάτικα. Σπιτικός ο γύρος; Πανσετούλα ψιλοκομμένη ή πως; Νόμιζα θα έλεγες πως οι πατάτες είναι στο φούρνο (σαν τηγανητές). Τι φάση το actifry; Όχι πως μαγειρεύω αλλά μαζεύω εγώ υλικό και δοκιμάζω όποτε μπορώ. Βάλε και πάπρικα την επόμενη.

Υπαρχουν πολλες κοπελες, καποτε και εγω, που δεν ρωτανε για κατι. Ο λογος? Καποιοι θα θεωρησουν την ερωτηση χαζη!

Αυτό το σκεφτόμουν κι εγώ κάποια περίοδο (να ντρέπομαι να ρωτήσω). Όχι τόσο πολύ όμως καθώς κατάλαβα πως έτσι δεν πάω μπροστά. Οπότε βουρ. Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις, μόνο κολλημένα μυαλά. Οπότε αν ρωτήσεις κάτι που θες να μάθεις σε κάποιον και αντιδράσει περίεργα, υπεροπτικά, τότε δεν έχεις εσύ το θέμα (γενικά μιλώντας). Ίσως κιόλας, λόγω περίπτωσης, εφόσον η τεχνολογία είναι εξαπλωμένη στον αντρικό πληθυσμό, να έχουν δημιουργηθεί προκαταλήψεις κατά των ομάδων που δεν ασχολούνται τόσο πολύ (γυναίκες) όταν αυτές δείξουν σημάδια επιθυμίας. Αλλά εγώ κάτι τέτοιο δεν έχω δει, ΠΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD και αυτός ήταν ο λόγος που χώθηκα.

Αλουμινόχαρτο ρε. Σκίζεται εύκολα χωρίς να σου χαλάει την απόλαυση. Ποιος σχίζει πλαστικοποιημένα χαρτιά με την πρώτη την ώρα της πράξης;

Δημοσ.

Ο καθε ανθρωπος ειτε αντρας ειτε γυναικα ασχολειται με καποια πραγματα και μοιραια ειναι καλυτερος σε αυτα

Το 90% των αντρων ασχολουνται με αυτοκινητα ηλεκτρονικα γκομενες αθλητικα ....

Το 90% των γυναικων ασχολουνται με facebook, showbiz, σκυλαδικα, μαγειρικη, περιποιηση... 

Ετσι αν ρωτησεις καποια κοπελα κατι  για το facebook μπορει να ξερει πολυ περισσοτερα απο εναν κομπιουτερα 

ή πχ το αυτοκινητο το 90% των γυναικων το βλεπει σαν ενα αναγκαιο κακο για να πανε δουλεια ψωνια κλπ

ενω το 90% των αντρων το βλεπει σαν μεσο επιδειξης ανωτεροτητας, για κοντρες διασκεδαση κλπ

Απο κει και περα αν ο ανθρωπος ειναι στοκος στο μυαλο θα ειναι στοκος σε οτι κι αν ασχοληθει

• Like 3
Δημοσ.

Σε ενα απο τα σουβλατζιδικα που παω, ολα τα σουβλακια τα τυλιγουν με αλουμινοχαρτο

Δημοσ.

Κι εμας εκει που παιρνουμε βαζει χαρτι και απο πανω αλουμινοχαρτο για να διατηρείται ζεστο και αχνιστο. Δεν το κλείνει τελείως όμως, μην παπαριάσουν οι πατάτες.

Δημοσ.

Ο καθε ανθρωπος ειτε αντρας ειτε γυναικα ασχολειται με καποια πραγματα και μοιραια ειναι καλυτερος σε αυτα

Το 90% των αντρων ασχολουνται με αυτοκινητα ηλεκτρονικα γκομενες αθλητικα ....

Το 90% των γυναικων ασχολουνται με facebook, showbiz, σκυλαδικα, μαγειρικη, περιποιηση... 

Ετσι αν ρωτησεις καποια κοπελα κατι  για το facebook μπορει να ξερει πολυ περισσοτερα απο εναν κομπιουτερα 

ή πχ το αυτοκινητο το 90% των γυναικων το βλεπει σαν ενα αναγκαιο κακο για να πανε δουλεια ψωνια κλπ

ενω το 90% των αντρων το βλεπει σαν μεσο επιδειξης ανωτεροτητας, για κοντρες διασκεδαση κλπ

Απο κει και περα αν ο ανθρωπος ειναι στοκος στο μυαλο θα ειναι στοκος σε οτι κι αν ασχοληθει

Φίλε, είσαι off topic.

• Like 1
Δημοσ.

Πω ρε τί μου έκανες πρωϊνιάτικα. Σπιτικός ο γύρος; Πανσετούλα ψιλοκομμένη ή πως; Νόμιζα θα έλεγες πως οι πατάτες είναι στο φούρνο (σαν τηγανητές). Τι φάση το actifry; Όχι πως μαγειρεύω αλλά μαζεύω εγώ υλικό και δοκιμάζω όποτε μπορώ. Βάλε και πάπρικα την επόμενη.

Πάπρικα βάζω όταν παίζω γιαούρτι κυρίως. Όχι ότι και με κατίκι δε θα τα σπάει, απλώς τσιγκουνεύομαι να του σπάσω τη γεύση.

Ο γύρος συνήθως είναι είτε κομμάτια σπάλας ψημένα σε σουβλί μικρό τα οποία μετά τα χαϊδεύω στο μπλέντερ, είτε φιλέτο το οποίο το κόβω φλίδες όπως στην πικ.

Η actifry είναι ένα πράμα σαν φριτέζα που δουλεύει με μία κουταλιά λάδι (ή παραπάνω, γούστα) το οποίο το εξατμίζει ενώ περιστρέφει τις πατάτες οπότε τηγανίζονται με τα σταγονίδια. Είναι γενικά καλή μόντα γιατί κάνεις και άλλες συνταγές εκεί μέσα και δεν χρειάζεται να είσαι από πάνω, ενώ το μειονέκτημά της είναι ότι αργεί σε σχέση με κανονικό τηγάνισμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...