Shadowjump Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Τωρα που το σκεφτομαι, οταν ακουω και μερικους αντρες που ειναι ασχετοι με την τεχνολογια, δεν διαφερουν και τοσο απο τις γυναικες. Οποτε τελικα οντως ειναι το τι σε ενδιαφερει. Δεν πρεπει να ειμαστε τοσο προκατειλημμένοι. 2
gon1332 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Καλη ακουγεται η σαλτσα με το αβοκαντο, θα την δοκιμασω!! Γιατι ως γυναικες, ασχολουμαστε και με την μαγειρικη! και γενικά. Εγώ απορώ γιατί συνδέουμε τις γυναίκες αποκλειστικά με τη μαγειρική. Η μαγειρική είναι τέχνη κι αυτή. Όσο ασχολείσαι μαζί της, τόσο πιο καλός είσαι. Δεν έχουν κάτι οι γυναίκες στα γονίδια που να τις κάνουν μάγειρες. Όπως και το αντίστροφο. Η τεχνολογία είναι για όλους. Δεν είναι αντρική υπόθεση αποκλειστικά. Τουλάχιστον εδώ δεν υπάρχει και η δικαιολογία ότι ο άντρας είναι πιο δυνατός και μπορεί να σηκώσει πιο εύκολα μία RAM (βλ βουλκανιζατέρ και οικοδομές). Απλά γνώμη μου είναι πως όλα αυτά αποτελούν προκαταλήψεις που τις εμφυτεύει η κοινωνία. Βλέπε "Γιατί ως γυναίκες, ασχολούμαστε και με την μαγειρική!". Καταλαβαίνω πως πολλά από τα σχόλια είναι σαρκαστικά και κι εγώ πήγα να πετάξω τη βλακειούλα μου, αλλά είπα να συνεχίσω την κουβέντα μιλώντας γενικά. Τέλος πάντων, αν πχ η γυναίκα μου δεν το είχε με τη μαγειρική και δεν την ενδιέφερε, απλά δε θα την άφηνα να πλησιάζει την κουζίνα. @Lucifer Πάντως όντως η σαλτσούλα αβοκάντο ακούγεται κόλαση. 3
andreapaog328 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 περιττο να πω οτι οι μεγαλύτεροι σεφ ειναι αντρες αλλα τεσπα. εκτος αν με τη μαγειρικη εννοειτε μπιφτεκια και μακαρονια
filipN Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 περιττο να πω οτι οι μεγαλύτεροι σεφ ειναι αντρες αλλα τεσπα. εκτος αν με τη μαγειρικη εννοειτε μπιφτεκια και μακαρονια Μόνο όσοι σαν παιδιά δεν παίζανε με κούκλες, αλλά με μαχαίρια!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 περιττο να πω οτι οι μεγαλύτεροι σεφ ειναι αντρες αλλα τεσπα. εκτος αν με τη μαγειρικη εννοειτε μπιφτεκια και μακαρονια party pooper
gon1332 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 περιττο να πω οτι οι μεγαλύτεροι σεφ ειναι αντρες αλλα τεσπα. εκτος αν με τη μαγειρικη εννοειτε μπιφτεκια και μακαρονια Κοίταξε, φαντάζομαι υπάρχουν πολλές καλές γυναίκες σεφ, καλύτερες και από αυτούς που προβάλονται περισσότερο στην τηλεόραση. Απλά, γνώμη μου είναι πως οι άντρες προβάλονται περισσότερο λόγω του γεγονότος ότι είναι άντρες και "δε θα έπρεπε να είναι στην κουζίνα" κι έτσι αποτελούν ένα "περιέργο" φαινόμενο. Μπορεί και όχι. Μπορεί οι άντρες να προβάλονται περισσότερο καθώς το μεγαλύτερο κοινό που ασχολείται με τη μαγειρική είναι οι γυναίκες. Βλέπε τους πολυδιαφημισμένους έλληνες σεφ και θα καταλάβεις τί εννοώ. 1
adi32 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το τραβα στην κουζινα σου το λεμε οι αντρες σαν υποτιμητικο στην γυναικα Κανε αυτη τη ηλιθια δουλεια και μη μιλας σαν να ειναι κατι πολυ ευκολο και για χαζους Το θεμα ειναι οτι το να μαγειρεψεις κατι σωστα δεν ειναι ευκολο και θελει να εισαι τακτικος ακριβης να εχεις γνωσεις, φαντασια κλπ (κακια: γιαυτο και οι καλυτεροι σεφ ειναι αντρες)
gon1332 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Το τραβα στην κουζινα σου το λεμε οι αντρες σαν υποτιμητικο στην γυναικα Κανε αυτη τη ηλιθια δουλεια και μη μιλας σαν να ειναι κατι πολυ ευκολο και για χαζους Το θεμα ειναι οτι το να μαγειρεψεις κατι σωστα δεν ειναι ευκολο και θελει να εισαι τακτικος ακριβης να εχεις γνωσεις, φαντασια κλπ (κακια: γιαυτο και οι καλυτεροι σεφ ειναι αντρες) IKR, αλλά για πες κιόλας από ποιους σεφ έχεις δοκιμάσει και από αυτούς ξεχώρισες μόνο άντρες; Με το σεφ-ιλίκι ασχολείται κάποιος επειδή του αρέσει και όχι γιατί τον πίεσαν. Τέλος πάντων, ξεφεύγει το θέμα με τους σεφ. Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ κανέναν, πχ το γυναικείο φύλο. Αν κάποιος δεν είναι καλός σε κάτι απλά είναι καλός σε κάτι άλλο. Αν πχ ένας άντρας δεν είναι καλός με τα αυτοκίνητα ή τα ηλεκτρολογικά ή τα υδραυλικά πρέπει η κάθε γυναίκα να τον ξεχέζει; Όχι, γιατί θα μπορούσε κι αυτή άνετα να ασχοληθεί με αυτά. Δεν επιλέγεις κάποιον για δούλο σου. Πλήρωνε έτσι καμιά μαγείρισα. Έτσι θα έχεις και την ικανοποίηση να βλέπεις γυναίκα στην κουζίνα σου, αλλά και να μη σου τα πρήζει όλη την υπόλοιπη μέρα, αν το βλέπεις έτσι. Η όλη κουβέντα πήγε σε θέματα που αφορούν τη συμβίωση και όπου καθένας έχει τα δικά του γούστα, προτιμήσεις και προγραμματισμούς (τί θα κάνει ο ένας και τί ο άλλος), αλλά το γενικό νόημα είναι ότι όλα είναι θέμα ενδιαφέροντος. Επειδή ξέφυγε λιγάκι η κουβέντα, η τεχνολογία είναι παιχνιδάκι. Όπως και τα lego. Δεν είναι τίποτα το δύσκολο. Όσο ασχοληθείς μαζί του, τόσο πιο καλός θα είσαι σε αυτό. Και αυτό κυρίως για εσένα και όχι τόσο για τους άλλους για να φαίνεσαι in. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Κοίταξε, φαντάζομαι υπάρχουν πολλές καλές γυναίκες σεφ, καλύτερες και από αυτούς που προβάλονται περισσότερο στην τηλεόραση. Απλά, γνώμη μου είναι πως οι άντρες προβάλονται περισσότερο λόγω του γεγονότος ότι είναι άντρες και "δε θα έπρεπε να είναι στην κουζίνα" κι έτσι αποτελούν ένα "περιέργο" φαινόμενο. Μπορεί και όχι. Μπορεί οι άντρες να προβάλονται περισσότερο καθώς το μεγαλύτερο κοινό που ασχολείται με τη μαγειρική είναι οι γυναίκες. Βλέπε τους πολυδιαφημισμένους έλληνες σεφ και θα καταλάβεις τί εννοώ. Δεν τα πιστεύω αυτά ειδικά για την μαγειρική, αν θέλει και είναι καλή σε κάτι μια γυναίκα μπορεί να διακριθεί όσο ένας άνδρας. 1
gon1332 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δεν τα πιστεύω αυτά ειδικά για την μαγειρική, αν θέλει και είναι καλή σε κάτι μια γυναίκα μπορεί να διακριθεί όσο ένας άνδρας. Η αλήθεια είναι ότι μιλούσα περισσότερο για την προβολή στα ΜΜΕ. 1
eddie1996 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Εγώ θεωρώ πως πρέπει μια γυναίκα να ξέρει 5-6 πράγματα βασικά από τεχνολογία. Φυσικά δεν μιλάω πχ για το πόσους πηρήνες έχει ένα κινητό ή ποιον επεξεργαστή έχει αυτό το κομπιούτερ αλλά για καθημερινές ανάγκες. Για παράδειγμα. 1. web banking - ανάληψη μετρητών. 2. Σύνδεση στο taxisnet για να κάνει τις δουλειές από εκεί. 3. Να μπορεί να μπαίνει από το κινητό της στο internet ειδικά εάν δουλεύει κάπου και πρέπει να κοιτάζει συνέχεια τα mail της. καθώς και πολλά άλλα. και όταν θέλει να μάθει το χ πράγμα να το εξηγάς απλά και να καταλαβαίνει γιατί αλλιώς σπάει τα νεύρα του άλλου με κάτι χαζές ερωτήσεις( το έχω ζήσει αυτό)
Shadowjump Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Πρεπει να ειναι και αρκετες αυτες που θελουν να μαθουν, αλλα ντρεπονται να ρωτησουν, γιατι το θεωρουν αυτονοητο αυτο που ρωτανε.
eddie1996 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Άσχετο από το θέμα. Ωραίο/ δωρεάν τρόπο βρήκες να διαφημιστείς. 1
Ayreen Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Υπαρχουν πολλες κοπελες, καποτε και εγω, που δεν ρωτανε για κατι. Ο λογος? Καποιοι θα θεωρησουν την ερωτηση χαζη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα