Ayreen Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα! Παρ ολο που γνωριζω το site πολυ καιρο, τωρα αποφασισα να αναφερω αυτο το θεμα! Γενικα για τις γυναικες υπαρχει μια προκαταληψη οτι δεν καταλαβαινουμε και παρα πολλα απο τεχνολογικα πραγματακια, πχ κινητα, κονσολες, υπολογιστες, ΤVs, κλπ. Βεβαια, μπορει να μην ειναι και προκαταληψη και απλα να ειναι γεγονος, επι την πλειοψηφια τουλαχιστον. Εγω προσωπικα, εμαθα αρκετα πραγματα απο την παρεα μου και εχω καταφερει να μην νιωθω τοσο "ασχετη" με την τεχνολογια. Ασχετη = να καταννοω την λειτουργια, οχι το πως δουλευει κατι. Π.χ. Τι ειναι ο επεξεργαστης, οχι να κουναω το ποντικι και να κατεβαζω ενα mp3 απο το ιντερνετ. Εσεις γενικα πως το βλεπετε το θεμα;
genius_13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Γυναίκες και τεχνολογία πηγαίνουν καλά ως ένα σημείο (Social media , Photos , Chat , χαζοπαίχνιδα online) , μετά από εκει και πέρα οποιαδήποτε απόπειρα για κάτι παραπάνω καταλήγει σε κάτι τέτοιο.. 7
Iris_89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλωσήρθες στο φόρουμ αρχικά. Χαίρομαι όταν βλέπω γυναίκες να ασχολούνται με οτιδήποτε τεχνολογικό, it's so refreshing. Είναι στον άνθρωπο αν θέλει να ασχοληθεί και να μάθει κάτι. Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών είτε δεν ασχολείται, είτε έχουν λανθασμένη γνώμη για αυτά που ξέρουν. Προσωπικά, ασχολούμαι μόνη μου αρκετά χρόνια και πιστεύω πως είμαι σε ένα καλό επίπεδο, ακόμα μαθαίνω Συνήθως οι γυναίκες πχ δεν θα αγοράσουν κομμάτι κομμάτι desktop, αλλά θα προτιμήσουν ένα έτοιμο για το... fb ή με ωραίο χρώμα. Το ίδιο πάει και στα κινητά. Ας μη μιλήσω για ps3/4 xbox etc. Είσαι στο κατάλληλο μέρος πάντως. 1
idomeneas7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μόνο στο παρκάρισμα δεν το έχετε. Στην οδήγηση γενικα εννοείς.
Ayreen Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μόνο στο παρκάρισμα δεν το έχετε. Στην οδήγηση γενικα εννοείς. Η καραμελα των αντρων!! Βεβαια δεν λεω, καποιες φορες ισχυει αυτο που λετε Ιρις, αυτο που λες ισχυει, ειναι σιγουρα αναλογα στον ανθρωπο. Απλα μου κανει εντυπωσει γιατι εμεις οι γυναικες απεχουμε πιο πολυ απο τα τεχνολογικα.
vasilisaerox Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Στην οδήγηση γενικα εννοείς. Ενταξι δεν ήθελα να γίνω κακός.
Gtr34 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δεν παίζει ρόλο το φύλο.Αν μια ασχολία δεν σου προκαλεί ενδιαφέρον και δεν ασχολείσαι, λογικό είναι να έχεις μαύρα μεσάνυχτα. 1
Iris_89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ιρις, αυτο που λες ισχυει, ειναι σιγουρα αναλογα στον ανθρωπο. Απλα μου κανει εντυπωσει γιατι εμεις οι γυναικες απεχουμε πιο πολυ απο τα τεχνολογικα. Επειδή έχουμε(νε) άλλους να τους τα κάνουν. 1
Pa0ki Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Οι άντρες είναι καλύτεροι από τις γυναίκες σε όλα . 9
aneurysm Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μονο και μονο αυτο με την περιοδο να λαβεις υποψιν και ειμαστε με γκολ απο τα αποδυτηρια. 1
Ayreen Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Επειδή έχουμε(νε) άλλους να τους τα κάνουν. χαχα όντως!!
bedazzled Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Απλα μου κανει εντυπωσει γιατι εμεις οι γυναικες απεχουμε πιο πολυ απο τα τεχνολογικα. Είναι σαν να ρωτάει κάποιος γιατί ο μέσος άνδρας δεν ασχολείται με το μπαλέτο ή το Cosmopolitan (fact). Γιατί το κάθε φύλο ελκύεται από διαφορετικά πράγματα. Θα μπορούσα να το αναλύσω, αλλά δεν έχει νόημα (θα αρχίσουν τα κλασικά περί στερεοτύπων, σεξισμού κλπ.) Υπάρχουν άπειρα βιβλία εξελικτικής βιολογίας για όποιον/α θέλει να εντρυφήσει στις διαφορές των 2 φύλων. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα! Παρ ολο που γνωριζω το site πολυ καιρο, τωρα αποφασισα να αναφερω αυτο το θεμα! Γενικα για τις γυναικες υπαρχει μια προκαταληψη οτι δεν καταλαβαινουμε και παρα πολλα απο τεχνολογικα πραγματακια, πχ κινητα, κονσολες, υπολογιστες, ΤVs, κλπ. Βεβαια, μπορει να μην ειναι και προκαταληψη και απλα να ειναι γεγονος, επι την πλειοψηφια τουλαχιστον. Εγω προσωπικα, εμαθα αρκετα πραγματα απο την παρεα μου και εχω καταφερει να μην νιωθω τοσο "ασχετη" με την τεχνολογια. Ασχετη = να καταννοω την λειτουργια, οχι το πως δουλευει κατι. Π.χ. Τι ειναι ο επεξεργαστης, οχι να κουναω το ποντικι και να κατεβαζω ενα mp3 απο το ιντερνετ. Εσεις γενικα πως το βλεπετε το θεμα; Δεν πιστεύω σε αυτές τις προκαταλήψεις ούτε οτι οι γυναίκες είναι χαζές, απλά δεν θέλουν να ασχοληθούν με κάτι και προφανώς όταν δεν θέλουν να ασχοληθούν τότε δεν θα ξέρουν για τον χειρισμό του συγκεκριμένου τεχνολογικού προϊόντος. Σε πολλές περιπτώσεις δημιουργούνται στερεότυπα. Το μεγαλύτερο κακό για μένα είναι οτι μερικές γυναίκες βαριούνται να ασχολούνται και κάθοντια άλλοι να τις βοηθήσουν για κάποια δουλειά με ένα τεχνολογικό προϊόν έτσι βολεύονται και δεν βρίσκουν λόγο να κοιτάξουν να μάθουν κάτι. Η βοήθεια σε καμιά περίπτωση δεν είναι κακό πράγμα, αλλά έχω ως παράδειγμα την κόρη μιας γειτόνισσας, είναι παντελώς άσχετη με τεχνολογικά θέματα, για τα πάντα την βοηθούσε ο αδερφός της, χάλαγαν διάφορα πράγματα στο σπίτι, αποσυνδεόταν κατα λάθος ένα καλώδιο στον αποκωδικοποιητή χανόταν το σήμα στην tv και γινόταν πανικός στο σπίτι, φώναζε εμένα να της το φτιάξω, για θέματα στον υπολογιστή ούτε λόγος την βοηθούσα εγώ, μια φορά μου έλεγε οτι δεν μπορούσε να πάρει λεφτά από το ΑΤΜ στην τράπεζα γιατί δεν είχε το PIN, της λέω να το γράψει σε ένα χαρτάκι και μου την είπε, λέει σιγά μην το κρατήσω κιόλας, την κοιτούσα λες και ήταν εξωγήινη, αυτή ήθελε να βάζει την κάρτα και να παίρνει τα λεφτά χωρίς να υποχρεώνεται να γράφει το ΡΙΝ. Επειδή με έπριζε κάθε τρεις και λίγο γιατί ο αδερφός της έλλειπε και ήταν στην δουλειά και αυτή βαριόταν να ασχοληθεί μόνη της, πλέον όταν με παίρνει τηλέφωνο για να με φωνάξει για κάτι είτε της λέω μια δικαιολογία για να μην πάω είτε δεν το σηκώνω και καθόλου. Ας στρωθεί μόνη της να μάθει να χρησιμοποιεί και να χειρίζεται το κινητό της τον υπολογιστή και την τηλεόραση. 1
kostas_sl Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Oι γυναίκες καταλαβαίνουν μια χαρά και από τεχνολογία και απ΄όλα. Απλά η θέση τους είναι στην κουζίνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα