tsourakis13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Περαστικά φίλε, έχει πολύ πόνο το τσίμπημα από δράκαινα. Όμως είναι ο μόνος τρόπος για να προστατευτούν και από τη στιγμή που μπαίνεις στον χώρο της, δεν γίνεται να παραπονιέσαι μετά....Καλώς ή κακώς δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό τον πλανήτη και πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε όσο το δυνατόν πιο αρμονικά....Τι να πουν και αυτοί που μένουν σε χώρες με δηλητηριώδη φίδια/αράχνες, καρχαρίες, τίγρεις, κτλ...;;;;;;;;;; Και εμένα μου έχει τύχει να με κουτσουλίσει πουλί στο κεφάλι (και ενώ είχα ετοιμαστεί για έξοδο....) αλλά δεν είπα να ψοφήσουν όλα τα περιστέρια....Δυστυχώς βρέθηκα όπως και εσύ, τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος.. 3
bedazzled Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν έχω πετύχει ποτέ δράκαινα σε παραλία. Επίσης, αχινό έχω να πατήσω πολλά χρόνια (τελευταία φορά στο Σούνιο πριν 24-25 χρόνια).
someone- Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Και εμένα μου έχει τύχει να με κουτσουλίσει πουλί στο κεφάλι (και ενώ είχα ετοιμαστεί για έξοδο....) αλλά δεν είπα να ψοφήσουν όλα τα περιστέρια....Δυστυχώς βρέθηκα όπως και εσύ, τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος..κανεις λαθος! 2
Valerie_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Με έχει τσιμπήσει στο στήθος ακόμα έχω σημάδι,συναρπαστική εμπειρία
lepaterious Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μικρός όπως κολυμπούσα σε ρηχά νερά ακούμπησα κάτι βράχια και κόλλησα πάνω σε ανεμώνες...... Εντάξει ο πόνος που ένιωσα εκείνη την στιγμή ήταν σαν να ήθελα να αυτοκτονήσω για να μην πονάω και όπως τις έπιασα για να της βγάλω από πάνω μου κόλλησαν στο χέρι...... Ότι άλλο σε θαλάσσιο και μη με έχει τσιμπήσει δεν έχω νιώσει τέτοιο πόνο τόσο έντονο... Για χρονια ειχα ασπρα σημαδια στο δεξι πλευρο και στο χερι και ηταν σαν tattoo...
palawiaris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Με έχει τσιμπήσει στο στήθος ακόμα έχω σημάδι,συναρπαστική εμπειρία Και αυτό θα είχε συναρπαστική εμπειρία.Σίγουρα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ξέρουν πού τσιμπάν αυτά, δράκος θα ήταν. 1
V for Vagelis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Με έχει τσιμπήσει στο στήθος ακόμα έχω σημάδι,συναρπαστική εμπειρία Πωτς γκένεν αφτό; Σερνόσουν στο βυθό; 2
johnkal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Με έχει τσιμπήσει στο στήθος ακόμα έχω σημάδι,συναρπαστική εμπειρία Βάλε φωτο να δούμε πως είναι το σημάδι
Pankar95 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Η αλήθεια είναι πως το έπριξα το ψάρι. Ίσως του κανα και χαλάστρα γιατί μαζί με άλλο ένα. Εκεί που κολυμπούσα που λέτε βλέπω στον πάτο δύο παράξενα ψάρια. Κατεβαίνω να τα παρατηρήσω και αφού τότε δεν είχα ιδέα πως είναι μια δράκαινα, προσπαθούσα να το πιάσω, να το πατήσω κλπ. Κάποια στιγμή αυτό αλλάζει τακτική. Απο εκεί που καθόταν στην άμμο πετάγεται μία, πετάγεται δύο και με χτυπά στην πλάτη. Πέρασα δύσκολο βράδυ. Να ξέρετε πως μπορείτε να βάλετε μια πετσέτα σε πολύ ζεστό νερό και μετά πάνω από όπου πονάτε και βοηθάει αρκετά.
Valerie_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πωτς γκένεν αφτό; Σερνόσουν στο βυθό; είχε βγει στα ρηχά κι εγώ πλατσουριζα εκεί που σκάει το κύμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα