Achillia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εχω κινητο lg l9 ii , μια χαρα με εχει βολεψει , τεσπα να μην πολυλογω μου εσπασε η οθονη και σκεφτομαι μηπως να το βρω ως αφορμη να παρω καινουργιο κινητο. Θα ηθελα ενα παρομοιο με το lg μου , με καμερα τουλαχιστον 8 Mp , android... Καμια ιδεα?
Achillia Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Χρηση. Τιμη-budget. Ιντερνετ , φωτογραφιες -βιντεο , μουσικη 100-150
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ο τιτλος του θεματος κλασσικα οτι να ναι αλλα τελος παντων. Εχω κινητο lg l9 ii , μια χαρα με εχει βολεψει , τεσπα να μην πολυλογω μου εσπασε η οθονη και σκεφτομαι μηπως να το βρω ως αφορμη να παρω καινουργιο κινητο. Θα ηθελα ενα παρομοιο με το lg μου , με καμερα τουλαχιστον 8 Mp , android... Καμια ιδεα? Στα χρηματα που διαθετεις δεν υπαρχει κατι σε Android δες τα παρακατω μονο αν σε βολευουν ή μπορεις να τα παρεις http://www.insomnia.gr/topic/572033-smartphone-lenovo-s60-5-dual-sim-4g-lte-4core-2gb-ram-179%E2%82%ACmediamarkt/ http://www.insomnia.gr/topic/576009-smartphone-huawei-p8-lite-vodafonegr-169euro-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF/ 1
voldemort Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ιντερνετ , φωτογραφιες -βιντεο , μουσικη 100-150 P8 lite huawei. Τα public το ειχαν 169(μια μικρη υπερβαση κανε την διοτι αξιζει). Διαφορετικα θα μεινεις απογοητευμενη στα 150 budget και δεν θα αγορασεις ξανα android. 1
Stogianz Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Android με κατω απο 2gb Ram δεν αξιζει να παρεις. Δωσε λίγο παραπάνω κι παρε τιποτα που σου εχουν προτείνει παραπανω. Ενας φιλος μου πηρε πριν 10 μερες το huawei p8 lite κι ειναι πολυ καλό (βεβαια δεν ξερω αν θα το βρεις ακομα),μπορεις να τσεκάρεις κι τις εδω αγγελίες 1
kostas8080 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Android με κατω απο 2gb Ram δεν αξιζει να παρεις. Δωσε λίγο παραπάνω κι παρε τιποτα που σου εχουν προτείνει παραπανω. Ενας φιλος μου πηρε πριν 10 μερες το huawei p8 lite κι ειναι πολυ καλό (βεβαια δεν ξερω αν θα το βρεις ακομα),μπορεις να τσεκάρεις κι τις εδω αγγελίεςΔες αξίζει Android με 1gb ram; Τα moto g και οι τρεις γενιές που έχουν βγει και 1 gm ram έχουν (εκτός moto g g3 16gb με 2gb ram) και δεν κολλάνε και γρηγορότερα από αλλά που έχουν 2ram και ταχυτερους επεξεργαστές (στα χαρτιά) Οπότε εγώ προσωπικά προτείνω κάποιο moto g 1
Achillia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 LG G Pro Lite Dual (D686) (8GB) και LG G4c (8GB)\Τι γνωμη εχετε για αυτα τα δυο μοντελα; ( Ευχαριστω για τις προτασεις σας) 1
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 LG G Pro Lite Dual (D686) (8GB) και LG G4c (8GB)\ Τι γνωμη εχετε για αυτα τα δυο μοντελα; ( Ευχαριστω για τις προτασεις σας) Τωρα εν μερη μας προκαλεις με τα παραπανω ετσι οπως τα εβαλες. Δες τεχνικα χαρακτηριστικα στο G pro και δες και στο G4c. Ενω κοστιζουν τα ιδια χρηματα το G4c ειναι καλυτερο σε ολα. +Νεοτερο μοντελο +5αρα οθονη(κοινως δεν ειναι Phablet) +Καλυτερη αναλυση οθονης +4πυρηνο +Παραπανω ισχυς επεξεργαστων +4g +Τελευταιο Lollipop Update ενω το Pro Lite απο μονο του μαλλον δεν θα παρει ποτε. Το μονο θετικο που βρισκω να εχει το Pro Lite ειναι μεγαλυτερη μπαταρια αλλα τα παραπανω νομιζω μιλανε απο μονα τους.
Achillia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Τωρα εν μερη μας προκαλεις με τα παραπανω ετσι οπως τα εβαλες. Δες τεχνικα χαρακτηριστικα στο G pro και δες και στο G4c. Ενω κοστιζουν τα ιδια χρηματα το G4c ειναι καλυτερο σε ολα. +Νεοτερο μοντελο +5αρα οθονη(κοινως δεν ειναι Phablet) +Καλυτερη αναλυση οθονης +4πυρηνο +Παραπανω ισχυς επεξεργαστων +4g +Τελευταιο Lollipop Update ενω το Pro Lite απο μονο του μαλλον δεν θα παρει ποτε. Το μονο θετικο που βρισκω να εχει το Pro Lite ειναι μεγαλυτερη μπαταρια αλλα τα παραπανω νομιζω μιλανε απο μονα τους. Και εγω θεωρουσα το G4c καλυτερο , αλλα εβλεπα οτι ειναι τα ιδια χρηματα και ηθελα να ειμαι 100% σιγουρη ευχαριστω για την απαντηση
dialer1453 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν θελω windows :/ LG G Pro Lite Dual (D686) (8GB) και LG G4c (8GB)\ Τι γνωμη εχετε για αυτα τα δυο μοντελα; ( Ευχαριστω για τις προτασεις σας) Πάρε κάποιο από τα δύο και μετά γράψε εδώ τις εντυπώσεις σου. Με bold... Αφού ξεθυμάνεις, πέτα το και πήγαινε και πάρε το lumia 640 να ησυχάσεις. 1
Achillia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πάρε κάποιο από τα δύο και μετά γράψε εδώ τις εντυπώσεις σου. Με bold... Αφού ξεθυμάνεις, πέτα το και πήγαινε και πάρε το lumia 640 να ησυχάσεις. χαχα Γτ καλε , τοσο χαλια?
dialer1453 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 χαχα Γτ καλε , τοσο χαλια? Eξαρτάται με το πώς εννοείς το χάλια. Αν ησουν οκ με το προηγούμενό σου, πάνω κάτω στα ίδια θα είσαι. Το θέμα είναι ότι έχεις πολύ καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα. Σε ταχύτητα, κάμερα, ποιότητα κατασκευής, αναβαθμίσεις κτλ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα