Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 για gigabyte windforce.εχω την g1 και μονο πανω απο 80 τοις εκατο ακουγονται.δεν ξερω για αλλες υλοποιησεις αλλα πολλα σαιτ εχουν κανει την συγκεκριμενη ερευνα.δεν θελω να βαλω λινκς γιατι και το ινσομνια τετοιο σαιτ ειναι...

Reviews γιατί να μην βάλεις? Εμένα αυτό το review με έκανε να ανοίξω αυτό το thread και να ρωτήσω τι παίζει. Δε νομίζω να θεωρηθεί διαφήμιση(mods?)

Δημοσ.

Αυτά τα reviews θα έλεγα να μην τα κοιτάς, είναι βασισμένα στο fan profile που έχει καθορίσει ο κατασκευαστής. Αν έβαζες και στην evga να μην δουλεύουν τα fans κάτω από 40 βαθμούς και να δουλέυουν ελάχιστα απο κει και πάνω, αθόρυβη θα ήταν και αυτή. Εγώ στην asus το άλλαξα το προφιλ και έβαλα να γυρνάει στο 40% μέχρι τους 45 βαθμούς και να αυξάνεται αρκετά από κει και πάνω. Στο 40% δεν ακούγεται καθόλου και στα παιχνίδια ο ήχος του παιχνιδιού υπερκαλύπτει τον ήχο της κάρτας, δεν τον ξεχωρίζω δηλαδή πάλι.

Δημοσ.

Δεν νομίζω πάντως ότι γίνεται να μη δουλεύουν τα ανεμιστήρια σε οποιαδήποτε υλοποίηση της κάρτας. Πρέπει, αν δεν κάνω λάθος, να το υποστηρίζει εξ'αρχής.

Στο 40-50% fan speed όντως δεν ακούγεται αλλά δεν σταματάει να μαζεύει σκόνη ακόμη και όταν δεν κάνει τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...