Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θέλω να αγοράσω μια nvidia 970 και προσπαθώ να κτλβω ποια υλοποίηση είναι η λιγότερο θορυβώδης.

Ήταν να πάρω την EVGA GeForce GTX970 4GB Superclocked ACX 2.0

αλλά σε 2 reviews που διάβασα λένε ότι κάνει αρκετό θόρυβο σε σχέση με άλλες.

Δοκιμασμένα πια θεωρείτε ότι είναι πιο silent σε idle και σε full load?

semi-offtopic: Αυτό το τροφοδοτικό θα είναι οκ για την κάρτα?Αν όχι σε αθόρυβα μέχρι 100 ευρώ τροφοδοτικά πιο προτείνετε?

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Σε idle η asus που έχω και απ'ότι έχω ακούσει και η msi που έχει φίλος είναι αθόρυβες. Σε full load όμως όλες κάνουν θόρυβο

• Like 1
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/6989291/Asus-GeForce-GTX970-4GB-DirectCU-OC-Black-90YV07K2-M0NA00.html

http://www.skroutz.gr/s/5579878/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-WindForce-3X-OC-GV-N970WF3OC-4GD.html

Για την gigabyte κατι περι coil βλεπω σε βιντεο αλλα δεν γνωριζω τις συνθηκες που πραγματοποιειται αυτο.

Θεωρω οτι ολες οι καρτες με 2 φανακια ειναι σχετικα αθορυβωδες και αν εχεις κλειστο το πλαινο σχεδον δεν ακουγεται.

Αν εχεις το πλαινο ανοιχτο ολες ψιλο-χοντρο ακουγονται.

Δημοσ.

Στο idle δεν θα έπρεπε να σε πειράζει καμία, καθώς είναι σχεδόν όλες semi-passive(της EVGA δεν είναι) και δεν δουλεύουν οι ανεμιστήρες τους όταν είναι σε χαμηλές θερμοκρασίες αλλά πέρα από αυτό, τις ποιο αθόρυβες κάρτες τις έχουν η ASUS και η MSI. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις την κάρτα της MSI γιατί έχει πιο ωραίο back plate.

Τώρα για τροφοδοτικό, εφόσον θες κάτι ήσυχο και γύρω στα 100, θα σου πρότεινα το Super Flower Leadex Gold 750W καθώς είναι fully modular, έχει μαύρα καλώδιά και ο ανεμιστήρας του δεν ξεκινάει μέχρι να περάσει 40% load.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/6989291/Asus-GeForce-GTX970-4GB-DirectCU-OC-Black-90YV07K2-M0NA00.html

http://www.skroutz.gr/s/5579878/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-WindForce-3X-OC-GV-N970WF3OC-4GD.html

Για την gigabyte κατι περι coil βλεπω σε βιντεο αλλα δεν γνωριζω τις συνθηκες που πραγματοποιειται αυτο.

Coil whine βγάζουν και άλλες.Δε νομίζω να είναι επιρρεπείς σε κάτι τέτοιο οι gigabyte.

Δημοσ.

Έχω την 980 ti της gigabyte. Στα τέρμα ζόρια κάνει αρκετό θόρυβο και είναι ενοχλητική. Σε χαλαρή κατάσταση δεν γυρνάνε οι ανεμιστήρες οπότε είναι αθόρυβη. Φαντάζομαι και η 970 το ίδιο αφού είναι η ίδια υλοποίηση.

Δημοσ.

Εγώ όπως σου είπα έχω την asus και σε ζόρια όπου οι ανεμιστήρες περνάνε το 70% ακούγονται αρκετά. Οπότε πιστεύω ότι καλύτερα είναι να πας στην gigabyte αφού η διαφορά χρημάτων δεν είναι αμελητέα.

Η gigabyte έχει backplate?

Δημοσ.

MSI 970 Gaming 100ME κατοχος, οι ανεμιστηρες περνουν μπρος μετα τους 50 βαθμους περιπου αλλα μπορεις να κανεις και fan profile. Καλο "backplate" με λογοτυπο το "limited edition". Αρκετα αθορυβη

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι η υλοποίηση της gigabyte Gigabyte GeForce GTX970 4GB WindForce 3X OC είναι από τις καλύτερες επιλογές πρώτον λόγω θορύβου και μετά σαν ψύξη από τις άλλες κάρτες και κρίνοντας πάντα με την δικιά μου gtx 760 της gigabyte που και φοβερή ψύξη έχει και στην κυριολεξία αν και με 3 ανεμιστήρες δεν ακούγεται τίποτα

Δημοσ.

Νομίζω ότι η υλοποίηση της gigabyte Gigabyte GeForce GTX970 4GB WindForce 3X OC είναι από τις καλύτερες επιλογές πρώτον λόγω θορύβου και μετά σαν ψύξη από τις άλλες κάρτες και κρίνοντας πάντα με την δικιά μου gtx 760 της gigabyte που και φοβερή ψύξη έχει και στην κυριολεξία αν και με 3 ανεμιστήρες δεν ακούγεται τίποτα

Και εμένα η 670 που είχα δεν έκανε πολύ θόρυβο αλλά η 980ti όπως γράφω παραπάνω σου σπάει τα νεύρα.

Δημοσ.

+1 για gigabyte windforce.εχω την g1 και μονο πανω απο 80 τοις εκατο ακουγονται.δεν ξερω για αλλες υλοποιησεις αλλα πολλα σαιτ εχουν κανει την συγκεκριμενη ερευνα.δεν θελω να βαλω λινκς γιατι και το ινσομνια τετοιο σαιτ ειναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...