z@xos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, ανοίγω αυτό το θέμα για να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς overload της cpu στα windows 10 όταν το μηχάνημα κάθεται. Τι θέλω να πω: ...δουλευώ χαλαρά στο laptop και το load είναι 1-3% (cool&quiet)... ...το αφήνω ανοιχτό και πεφτω για υπνο και μετά από μερικά λεπτά ακούω το φανάκι να τρελένεται... ...σηκώνομαι να δω τι γίνεται...πέφτει το load κατευθείαν πριν καν προλάβω να ανοίξω task manager!... ...ξαναπέφτω για υπνό ξανά τα ίδια...με το που κουνήσω το ποντίκι πέφτει το load κατευθείαν!... ...αφήνω ανοιχτό task manager στα processes για να δω τι γίνεται χωρίς να χρειαστεί να αγγίξω mouse και την ξαναπέφτω... Βουαλά: το system process ριμάζει την cpu εώς και 50% load αλλά πάλι δεν μπόρεσα να δω τι ακριβώς κάνει γιατί αν πιάσω το ποντίκι πέφτει κατευθείαν. Είναι σαν να δουλεύει το σύστημα στη λούφα! Μόλις καταλάβει ότι είμαι εδώ το process πάει και κρυβεται. Ελπίζω να είμαι μέρος κανενός botnet της MS. Αν θέλεται να το δοκιμάσετε στο PC σας τότε απενεργοποιήστε το κλείσιμο της οθόνης και το sleep.
Gtr34 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Το έχω παρατηρήσει, το ίδιο έκανε και στα 8.Πιθανόν τρέχουν διεργασίες συντήρησης(defrag,defender..κλπ), search indexing. 1
z@xos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ωραία, μένω ανήσυχος! Τι να κάνω που έχω laptop και μου παίρνει τα αυτιά? Μάλλον θα το κλείνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα