Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.. ποιο απο τα παρακατω πιστευετε ειναι κατάλληλο για αγορα ?? (ως προς την αξιοπιστια, λειτουργικοτητα, κολληματα. αντοχη στο χρόνο κτλ) 

- πιστευετε μια κινεζικη οπως η lenovo μπορει να ανταγωνιστει εναν κολοσσο οπως η samsung ??

-η τιμη τους κυμαινετα περιπου στα ιδια.

ευχαριστω

το πρωτο

Lenovo Vibe X S960

15394138-orig.jpg

το δευτερο 

Lenovo Golden Warrior A8 A806

20150608131529_9cf03131.jpeg

και το τριτο

20150116100750_my_SM-A300FZSAXME_0002714

Δημοσ.

γεια σας παιδια.. ποιο απο τα παρακατω πιστευετε ειναι κατάλληλο για αγορα ?? (ως προς την αξιοπιστια, λειτουργικοτητα, κολληματα. αντοχη στο χρόνο κτλ)

- πιστευετε μια κινεζικη οπως η lenovo μπορει να ανταγωνιστει εναν κολοσσο οπως η samsung ??

-η τιμη τους κυμαινετα περιπου στα ιδια.

ευχαριστω

το πρωτο

Lenovo Vibe X S960

15394138-orig.jpg

το δευτερο

Lenovo Golden Warrior A8 A806

20150608131529_9cf03131.jpeg

και το τριτο

20150116100750_my_SM-A300FZSAXME_0002714

Εγώ θα σου πρότεινα ένα g2 ή g3 για να μην τραβάς τα μαλλιά σου με lags και με τα λενοβο

Είναι προτιμότερο να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα και να πάρεις ένα κινητό 350€ πάρα να κανέος μια βιαστική αγορά τον 200€

Δημοσ.

φιλε grumandel χρειαζομαι επειγόντως κινητο και πρεπει να το εχω ηδη μεσα στις 2-3 μερες...τι θα μου προτείνες εσυ μεχρι 200 ευρω ?

Δημοσ.

φιλε grumandel χρειαζομαι επειγόντως κινητο και πρεπει να το εχω ηδη μεσα στις 2-3 μερες...τι θα μου προτείνες εσυ μεχρι 200 ευρω ?

Μπες σκρουτζ και τσέκαρε

LG Bello

LG g4c

LG g2 mini

LG g3 mini

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω πολυ, ειστε αρκετα κατατοπιστικοι..

-αλλα γενικοτερα ετσι οπως ψαχνομαι τωρα στο pc μου προτεινε και ενας φιλος ενα site (ειναι εγκυρο κ αξιοπιστο διοτι εχει παραγγειλει αρκετες φορες)  σας το δινω να ριξετε μια ματια.. http://www.minideal.net/

σου μπαινουν στο ματι κυριολεκτικα !!!!

-προσωπικα κολλησα με αυτο τωρα 

http://www.minideal.net/lenovo-vibe-z2-4g-fdd-lte-smartphone-msm8916-quad-core-64bit-2gb-32gb-5-5-inch-hd-screen.html

το συγκεκριμενο υπηρχε και σε καταστηματα εδω στην ελλαδα.. τι γνωμη εχετε γ  αυτο το μηχανημα ?? ανταποκρινεται στα ελληνικα δεδομενα ??

Δημοσ.

Οp, ελπίζω να ξέρεις πως μόνο αν έχεις paypal balance αγοράζεις από εξωτερικό, είτε με κάρτα χώρας εκτός της Ελλάδας.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα ένα g2 ή g3 για να μην τραβάς τα μαλλιά σου με lags και με τα λενοβο

Είναι προτιμότερο να περιμένεις λίγο καιρό ακόμα και να πάρεις ένα κινητό 350€ πάρα να κανέος μια βιαστική αγορά τον 200€

Ναι, κινητά μη-VFM πλέον υπό Capital Control με budget διπλάσιο του ενδιαφερόμενου. Και ναι, ως γνωστών ό,τι γράφει Lenovo είναι τίγκα στα lags ενώ το G3 πχ τρέχει νεράκι.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω πολυ, ειστε αρκετα κατατοπιστικοι..

-αλλα γενικοτερα ετσι οπως ψαχνομαι τωρα στο pc μου προτεινε και ενας φιλος ενα site (ειναι εγκυρο κ αξιοπιστο διοτι εχει παραγγειλει αρκετες φορες) σας το δινω να ριξετε μια ματια.. http://www.minideal.net/

σου μπαινουν στο ματι κυριολεκτικα !!!!

-προσωπικα κολλησα με αυτο τωρα

http://www.minideal.net/lenovo-vibe-z2-4g-fdd-lte-smartphone-msm8916-quad-core-64bit-2gb-32gb-5-5-inch-hd-screen.html

το συγκεκριμενο υπηρχε και σε καταστηματα εδω στην ελλαδα.. τι γνωμη εχετε γ αυτο το μηχανημα ?? ανταποκρινεται στα ελληνικα δεδομενα ??

φιλαράκο ότι θέλεις...

Αν θες την γνώμη μου εγώ δεν θα έπαιρνα λενοβο γιατί προσωπικά δεν την εμπιστεύομαι σαν εταιρία

(Όπου ακούς για πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι)

Τώρα αν εσένα σου αρέσει και πιστεύεις ότι θα σε βγάλει τουλάχιστον 2-3 χρόνια ...οκ

Αλλά γιατί να μην πας στα γνωστα;

LG htc Sony ;

• Like 1
Δημοσ.

Μπες σκρουτζ και τσέκαρε

LG Bello

LG g4c

LG g2 mini

LG g3 mini

Τα γράφεις τουλάχιστον με σωστή σειρά, ξεκινάς από χαμηλά με τα ελεεινά και ψηλά με τα ελλεεινότερα. Με το Bello βέβαια να είναι το ελλεινότατο ever.

φιλαράκο ότι θέλεις...

Αν θες την γνώμη μου εγώ δεν θα έπαιρνα λενοβο γιατί προσωπικά δεν την εμπιστεύομαι σαν εταιρία

(Όπου ακούς για πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι)

Τώρα αν εσένα σου αρέσει και πιστεύεις ότι θα σε βγάλει τουλάχιστον 2-3 χρόνια ...οκ

Αλλά γιατί να μην πας στα γνωστα;

LG htc Sony ;

Γιατί ως γνωστών είσαι πολύ έγκυρη πηγή και η πρώτη σε πωλήσεις εταιρία laptop αν δεν είν της αρεσκείας σου δεν είν και της δικής μας.

Βέβαια, γιατί οι πωλήσεις HTC και SONY γαμάνε σε παγκόσμιο επίπεδο τι να λέμε τώρα, και πολύ φτηνά σε σχέση με τα lenovακια της πλάκας τα πανάκριβα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, κινητά μη-VFM πλέον υπό Capital Control με budget διπλάσιο του ενδιαφερόμενου. Και ναι, ως γνωστών ό,τι γράφει Lenovo είναι τίγκα στα lags ενώ το G3 πχ τρέχει νεράκι.

Εννοείτε πως το g3 τρέχει νεράκι

Όσο για τα capital controls δεν θα ανοίξω κουβέντα ....έλεος. . Site για κινητά είναι και ο φίλος από δω ζήτησε την γνώμη μας...άμα είναι να μην του προτείνουμε κινητά με 300€ λόγο capital control τότε να μην πάρει καθόλου κινητό επειδή τα παιδάκια στην Ουγκάντα πεινάνε

Δημοσ.

Να και 2 σωστά πράγματα που ειπώθηκαν σήμερα:

lumia 735 και lumia 640 και ξεχνάς τα κολλήματα.

Οp, ελπίζω να ξέρεις πως μόνο αν έχεις paypal balance αγοράζεις από εξωτερικό, είτε με κάρτα χώρας εκτός της Ελλάδας.

Δημοσ.

Τα γράφεις τουλάχιστον με σωστή σειρά, ξεκινάς από χαμηλά με τα ελεεινά και ψηλά με τα ελλεεινότερα. Με το Bello βέβαια να είναι το ελλεινότατο ever.

Γιατί ως γνωστών είσαι πολύ έγκυρη πηγή και η πρώτη σε πωλήσεις εταιρία laptop αν δεν είν της αρεσκείας σου δεν είν και της δικής μας.

Βέβαια, γιατί οι πωλήσεις HTC και SONY γαμάνε σε παγκόσμιο επίπεδο τι να λέμε τώρα, και πολύ φτηνά σε σχέση με τα lenovακια της πλάκας τα πανάκριβα.

Αγόρι μου έχεις πρόβλημα ; την άποψη μου λεω και όντως τα lumia είναι εξίσου μια καλή επιλογή
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...