Johndra01 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, Έχω το vodafone smart 4 εδώ και 13 περίπου μήνες. Έναν μήνα μετά την αγορά, μου ζήτησε να κάνω μια αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα (4.4.2) η οποία και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Από την ημέρα της αναβάθμισης όμως και μετά, μια δυο φορές την ημέρα έκλεινε και ξανάνοιγε από μόνο του (έκανε επανεκκίνηση). Απλά το αγνοούσα και δεν έδινα σημασία γιατί πίστευα ότι είναι λόγω υπερθέρμανσης της μπαταρίας. Από χθες το βράδυ όμως, άρχισε να επανεκκινείται με συχνότητα κάποιων λεπτών. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν άνοιγε, δηλαδή έδειχνε απλά ότι φόρτωνε (πριν ζητήσει κωδικό PIN) και έπρεπε να βγάλω και να ξαναβάλω την μπαταρία. Αυτό συμβαίνει συνέχεια από χθες το βράδυ, και σήμερα το πήγα στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασα, και μου είπαν πως ίσως φταίει το λειτουργικό. Έχετε κάποια άλλη άποψη?
saruman123 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Κανε τα εξης. Μπαινουμε σε recovery mode επιλέγουμε "Wipe data / Factory reset" επιλέγουμε "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση. Μπορει ετσι να στρωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα