g13333 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ποιο μηχανημα ειναι ποιο δυνατο? Ενα λαπτοπ με επεξεργαστη i3 στα 1.7 η ενας σταθερος με pentium στα 3.2? Ο σταθερος με ενσωματωμενα γραφικα το λαπτοπ με καρτα γραφικων. Και τα δυο μηχανακια με 4αρα μνημη. Μιλαω για καινουργια μηχανηματα(socet 1150 o σταθερος)
Xristaras12 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ φορητων και σταθερών. ο σταθερός πάντα θα ειναι δυνατότερος ποιον pentium αναφέρεις; ο i3 για να είναι στα 1.7 είναι με U στο τελος που σημαίνει λιγότερη κατανάλωση και μικρότερες επιδόσεις. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 @g13333 Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα
g13333 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μου την λες για τον τιτλο τωρα? Εξεφρασα μια απορια μου και προσπαθω να μαθω μεσα απο το forum.Δε νομιζω να προσβαλα κανενα.
veteranos123 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Αυτό που θέλει να σου πει είναι οτι στο τίτλο πρέπει να γράψεις κάτι σχετικό με αυτό που ρωτάς πχ σύγκριση μεταξύ i3 και pentium g3250 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μου την λες για τον τιτλο τωρα? Εξεφρασα μια απορια μου και προσπαθω να μαθω μεσα απο το forum.Δε νομιζω να προσβαλα κανενα. Οχι δεν "στην λεω", προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι αθετεις τους κανονισμους με τους οποιους συμφωνησες κατα την εγγραφη σου στο forum. Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι σε κατηγορω για προσβολη οποιουδηποτε, δεν ξερω αλλα δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε. Για καποιο λογο παντως πιστευεις πως πρεπει να μου ζητησεις και τα ρεστα απο πανω αντι να κανεις ενα απλο edit. Και μια και δεν εγινε κατανοητο: Υπαρχει λογος που υφισταται ο συγκεκριμενος κανονισμος. Το 99% των posts εδω μεσα ειναι "αποριες". Φανταζεσαι τι θα γινοταν εαν ειχαμε 100 posts καθε μερα με τιτλο το ευφανταστο "Απορια"? Μεγαλο μερος της χρησιμοτητας του forum θα πηγαινε κατα διαολου. Την επομενη φορα λοιπον, προσπαθησε να τηρησεις τον συγκεκριμενο κανονα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις