Niko Bellic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Παιδιά καλησπέρα,τις τελευταίες μέρες βρίσκομαι στο ψάξιμο για χτίσιμο νέου PC έχω ψιλοσκαλώσει στην επιλογή της μητρικής.Ο επεξεργαστής που θα βάλω στο σύστημα είναι ο Intel i7 4790.Από μητρικές σκεφτόμουν ή την Gigabyte H97 HD3 η την Asrock B85 PRO4 Retail η κάποια αντίστοιχη της MSI,αν και τείνω ως προς την Gigabyte λόγω οτι τις χρησιμοποιώ χρόνια και είμαι πολυ ευχαριστημένος.Εσείς ποια θα μου προτείνατε;Να σημείωσω οτι βασική προυπόθεση είναι να υποστηρίζει το Intel Quick Sync λόγω του ότι ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί καθαρά για μοντάζ όπως επίσης οτι δεν ενδιαφέρομαι για overclock κλπ.
sifalio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Γεια σου φίλε, Mια χαρά είναι η gigabyte H97 HD3, απλώς θα σου πρότεινα καλύτερα να χτίσεις σύστημα με την καινούρια πλατφόρμα με τους επεξεργαστές skylake.
skopelmix Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Ποιό είναι το budget?σε τί pc case θα μπεί?πόσοι σκληροί θα χρησιμοποιηθούν?θα χρησιμοποιηθεί m2 ssd?θα συνδεθεί με hdmi,dvi,vga?θές να έχει wi-fi?θές να είναι κόκκινη,μαύρη μπλέ? 2
Niko Bellic Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Φίλε sifalio,έχω κοιτάξει το 1151 αλλά δυστυχώς ανεβαίνει το budget και εκτός αυτού θέλω να κινηθώ σε κάτι πιο "δοκιμασμένο". Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος: Το budget που διαθέτω για μητρική είναι γύρω στα 100-120 ευρώ.Από σκληρούς θα βάλω έναν απλό sata3 1TB καθώς και έναν SSD 128 ή 256gb που θα είναι φορτωμένο το λειτουργικό (το m2 τι ακριβώς είναι Επίσης υποθέτω οι μητρικές από τη στιγμή που υποστηρίζουν τη λειτουργία της κάρτας γραφικών του επεξεργαστή (intel hd) λειτουργεί τότε και το quick sync,σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα