Occultist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 2 λυσεις εχεις. 1.Ξηλωνεις το start menu της ms που δεν προσφερει τιποτε ή... 2.Κανεις οτι σου ειπε ο Πανος. "C:\Users\Όνομα Χρήστη\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\..." Βαζεις εδω μεσα οτι εφαρμογη θελεις και συνδυασμο και δεν θα φαινεται. Για να τρεξει μια συντομευση keyboard πρεπει να εχει ενα σημειο αναφορας. Ναι, σύμφωνοι, αλλά όλα αυτά στα Windows 7 ήταν έτοιμα και δεδομένα και λειτουργούσαν άμεσα και εύκολα. Στα 10 δεν καταλαβαίνω γιατί ξηλώσανε ένα σωρό διευκολύνσεις τέτοιου τύπου...
voldemort Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ναι, σύμφωνοι, αλλά όλα αυτά στα Windows 7 ήταν έτοιμα και δεδομένα και λειτουργούσαν άμεσα και εύκολα. Στα 10 δεν καταλαβαίνω γιατί ξηλώσανε ένα σωρό διευκολύνσεις τέτοιου τύπου... Στα 7 ειχες το κλασικο start menu. Γι'αυτο και εκανες οτι εκανες. Με το υποτυπωδες SM των 10 απλα εχεις ωραια "πλακιδια" Προσωπικα το εχω "ξηλωσει" βαζοντας το startIsBack και εχω τα παντα οπως ηταν.
Occultist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Στα 7 ειχες το κλασικο start menu. Γι'αυτο και εκανες οτι εκανες. Με το υποτυπωδες SM των 10 απλα εχεις ωραια "πλακιδια" Προσωπικα το εχω "ξηλωσει" βαζοντας το startIsBack και εχω τα παντα οπως ηταν. Μήπως, όμως, επειδή δεν είναι πολύ καιρό δοκιμασμένο στα 10, έχει κάποια θεματάκια, ενδεχομένως; Να περιμένω για κανα μεταγενέστερο version?
voldemort Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μήπως, όμως, επειδή δεν είναι πολύ καιρό δοκιμασμένο στα 10, έχει κάποια θεματάκια, ενδεχομένως; Να περιμένω για κανα μεταγενέστερο version? Σε ποιο αναφερεσαι γιατι μπερδευτηκα λιγο;
Occultist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Σε ποιο αναφερεσαι γιατι μπερδευτηκα λιγο; Υπάρχει StartIsBack για Windows 10; Ή τρέχουν αυτό από τα 8, με ενδεχόμενα προβληματάκια;
voldemort Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Υπάρχει StartIsBack για Windows 10; Ή τρέχουν αυτό από τα 8, με ενδεχόμενα προβληματάκια; http://startisback.com/#download-tab Φρεσκο και να σπαρταραει... 1,0,2 για windows 10 και το δουλευω χωρις προβληματα.Εχουν βγει 2 ενημερωσεις με την κυκλοφορια των 10. Γενικα ειναι το μονο το οποιο αν δεν κανω λαθος δεν ειχε ποτε καταλογο με bugs. Ψιλα πραγματακια.
Occultist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Με έσωσες! PS. Πως θα αγοράσω license, δεν ξέρω - έχει κλείσει τις κάρτες ο Σόιμπλε
Bspus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Το classic shell δεν δουλευει στα 10? Εχεις δικιο οτι ξηλωνουν πραγματα χωρις λογο αλλα με διαφορα κολπακια οπως αυτο που αναφερθηκε εχω καταφερει να ανακτησω την περισσοτερη λειτουργικοτητα ωστε να αποφυγω να βαλω και σε αυτο το λειτουργικο ξεχωριστο start menu
voldemort Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Με έσωσες! PS. Πως θα αγοράσω license, δεν ξέρω - έχει κλείσει τις κάρτες ο Σόιμπλε Μπορεις να το χρησιμοποιησεις για 30 ημερες χωρις περιορισμους. Δουλεψε το,σιγουρεψου οτι σου κανει την δουλεια σου και δεν σου δημιουργει προβληματα και με την παροδο του χρονου τα πολλα που κοστιζει θα βρεθουνε...
Occultist Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μπορεις να το χρησιμοποιησεις για 30 ημερες χωρις περιορισμους. Δουλεψε το,σιγουρεψου οτι σου κανει την δουλεια σου και δεν σου δημιουργει προβληματα και με την παροδο του χρονου τα πολλα που κοστιζει θα βρεθουνε... Λύθηκε το θέμα Το προγραμματάκι κάνει καλή δουλειά και έχει αυτά που θέλω - keeper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα