Torroan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση, το Net Limiter το έχω ήδη το πρόβλημα είναι πως θέλω ένα πιό customizable καθώς θέλω να βάλω exception στις ώρες 23¨00-07¨00 που είναι απεριόριστα και δεν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Όσον αφορά την Tooway ναί μέχρι 20 φτάνει, ωστόσο παρατηρώ πολλές διακυμάνσεις στο up and down speed όσο δοκιμάζω άλλες φορές έχω 12mbps άλλες 7mbps και πάει λέγοντας.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 θα σε γελασω και στα 2 ερωτηματα. δεν ξερω καποιο software που να θετεις ορια ανα ωρες.και δεν μπορω να σκεφτω κανα ρουτερ να το κανει αυτο.τα draytek εχουν κατι πραγματα μεσα αν θες δες για κανα draytek ρουτερ και δες το manual να δεις τι δινει σε bandwidth management. τωρα για τις διακυμανσεις δεν το εχω δοκιμασει θα σε γελασω.
Torroan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Όπως φαίνεται θα χρειαστώ περαιτέρω βοήθεια... Βλέπω πως μετά από επικοινωνία για την ταχύτητα με τη Forthnet κάνοντας ένα restart έστρωσε ωστόσο, παρατηρώ πως από FTP κατεβάζω με 1,1-2mbps(ανεβοκατεβαίνει άτακτα) καθώς από τόρρεντ ή άλλα site πχ προσπαθώντας να κατεβάσω το Ubuntu iso από την ιστοσελίδα είτε από το browser είτε από τόρρεντ παρατηρώ πολύ χαμηλές ταχύτητες (browser 600kbps max / torrent 80klbps max) ανησυχώ μήπως υπάρχει κάποιους είδους throttling αν και χρόνια τώρα είτε με Forthnet είτε με ΟΤΕ κατέβαζα αδιάκοπα σε υψηλές ταχύτητες.
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 throttling οσο ξερω υπαρχει μονο αν περασεις το οριο των giga.παραπανω δοκιμες δεν εχω κανει με δορυφορικο για να σου πω κατι παραπανω απλα μου φαινεται παραξενο να σε κοβει κατι .no reason for throttling.εκτος αν κανει τιποτα νερα το ρουτερ αν εχεις βαλει ρουτερ πιο πριν οποτε δοκιμασε χωρις αυτο.στο ρουτερ κανε κανα firmware update προληπτικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα