Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω για tablet εως 150 σιγουρα να περνει sim για κυρια χρηση skype,viber κτλ αλλα να την παλευει κι ολας. Απο ελλαδα για αμεση αγορα. Τσεκαρα καποια asus  οπως αυτο http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_ASUS-Fonepad-7-FE170CG-White-7-Dual-Core-Atom-1-2GHz-8GB-3G-%CE%9B%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85-90NK0122-M04030-,99452,480514,1728269.html?langId=-18 

Η κανα mls οπως αυτο? https://www.skroutz.gr/s/7090739/MLS-iQTab-Ocean-8-3G-8GB.html?keyphrase=MLS+iQTab+Ocean+3G

Η το samsung tab 3??? http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_SAMSUNG-Galaxy-Tab-3-Lite-3G-White-SM-T116NDWAEUR-,99452,480514,2077698.html?langId=-18

Aλλα επειδη με τα ταμπλετ δεν το εχω ψαξει θα θελα την βοηθεια σας, ποια ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα? Οι απαιτησεις δεν μεγαλες, αλλα να μην κολαει κι ολας με το παραμικρο.

Επεξ/σία από gkarako
Δημοσ.

λες δηλαδη για windows ε? Δεν εχω δουλεψει καθολου ειναι η αληθεια αλλα θα το δω. Κατι σε αντροιντ καποιος να προτεινει??

Δημοσ.

Αν πας στις προσφορές, παίζει Samsung Tab 4 LTE στα 200 ευρώ απο Πλαισιο. 

Απέφυγε τεχνοσαβούρες Windows με 1GB RAM, κάνεις κακό στο περιβάλλον και την τσέπη σου. Επίσης, δεν θα έχεις εφαρμογές... θα ειναι μειωμένης αν οχι μηδενικής χρηστικότητας.

Δημοσ.

Αν πας στις προσφορές, παίζει Samsung Tab 4 LTE στα 200 ευρώ απο Πλαισιο. 

Απέφυγε τεχνοσαβούρες Windows με 1GB RAM, κάνεις κακό στο περιβάλλον και την τσέπη σου. Επίσης, δεν θα έχεις εφαρμογές... θα ειναι μειωμένης αν οχι μηδενικής χρηστικότητας.

Με τα λεφτά που θελει chances are οτι μόνο με 1 gb ραμ βρίσκει αν θελει 3g κτλ. Αν ήθελε κατι με 200 νομίζω θα το έγραφε εκτός κι αν θες να του συμπληρώσεις το πόσο. Τα windows btw μια χαρα εφαρμογές έχουν, το αν αρέσουν σε εσενα ειναι δικό σου θέμα. Ετσι κι αλλιως του προτεινα και android

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι τα μπατζετ ειναι μεχρι εκει 150 αντε κανα ψιλο παραπανω, αλλα τα 200 δεν παιζουν, δεν ειναι για εμενα αλλιος θα τα εδινα, ειναι για μητερα φιλης μου που απο 100 ξεκινησαμε και την επεισα να παμε στα 150 μηπως βρουμε και κατι να αξιζει. Καποια αλλη επιλογη παιζει??

Σας ευχαριστω και τους δυο παντως.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα μολις τωρα κοιτουσα για αυτο. Τι λες εσυ? Αξιζει?

Για 150€ πιστεύω πως ναι. Εγώ γλυκοκοιτάζω αυτό που έχει καλύτερη οθόνη και 2 γίγα μνήμη αλλά για τη χρήση που το θέλεις εσύ μια χαρά θα σε καλύψει αυτό με τα 150. 

Δημοσ.

Βλεπω και καλουτσικα σχολια για το lenovo, φανταζομαι την δουλεια του θα την κανει. Το προτεινα περιμενω να  δω τι θα μου πουν. Εαν εχει καποιος αλλος κατι αξιολογο σε αυτα τα λεφτα θα ηθελα πολυ να το δω. Σε ευχαριστω πολυ vdeseris

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...