Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά έτσι σκοτώνεις την παραμετροποίηση που λέμε. Η κάθε εταιρία που παράγει ένα τηλέφωνο + λογισμικό γι αυτήν το κάνει γιατί το λειτουργικό είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να είναι απόλυτα δυνατό και θεμιτό κάτι τέτοιο. Είναι δηλαδή feature του λειτουργικού αυτό το πράγμα. Τώρα το πόσο καλά το χειρίζεται η κάθε εταιρία είναι άλλο ζήτημα αλλά είναι γεγονός ότι η εμπειρία αλλάζει από συσκευή σε συσκευή. Κακά τα ψέματα το android έχει αποκτήσει τη φήμη ότι είναι power hungry και αναξιόπιστο και δεν είναι και εντελώς ψέματα αν το καλοσκεφτείς. Ούτε μπορείς να πιέσεις όλους να πάρουν nexus καθώς οι nexus συσκευές είναι πολύ ιδιαίτερες και δεν είναι και στο απυρόβλητο σε ότι αφορά τα προβλήματα.

Ουτε σκοτωνεις παραμετροποιηση ουτε Power hungry ειναι.

Παρε ενα iphone 6 plus και πες μου ποσο θα σε βγαλει σε full χρηση με ενα αντιστοιχο android.Τα περισσοτερα ειναι μυθος και μαλιστα συνεχιζουν να διαδιδονται.

Ελα να βαλουμε το iphone 6 plus να παιζει βιντεο με τις ωρες(στην δικη του αναλυση χαμηλοτερη κατα πολυ ενος Note 4)με ενα note 4.

Το iphone 6 plus θα λοιωσει αν δεν θα΄χει παρει φωτια πιο μπροστα και μετα πες μου ποσο μπαταρια θα του εχει απομεινει.Εκτος κι αν αναφερεσαι σε φωνητικες κλησεις μονο.

Η παραμετροποιηση ειναι μεσα στο android οσο οι ιδιες οι εταιρειες σε αφηνουν.

Samsung π.χ οχι root και βαζουν και διεργασιες Knox και μλκς.

Χiaomi π.χ στο δινουν root.

Το να μπορεις ομως να απενεργοποιειες καποιες εφαρμογες δεν το χανει ως δυνατοτητα το android.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μαλιστα ο TS ανοιξε ενα θεμα..iphone ισως το καλυτερο κινητο της αγορας!!Μαλιστα...και ολα αυτα για να ρωτησει εαν τελικα ειναι το καλυτερο κινητο που κυκλοφορει.Απο απλο ενδιαφερον!

Δημοσ.

Μαλιστα ο TS ανοιξε ενα θεμα..iphone ισως το καλυτερο κινητο της αγορας!!Μαλιστα...και ολα αυτα για να ρωτησει εαν τελικα ειναι το καλυτερο κινητο που κυκλοφορει.Απο απλο ενδιαφερον!

Toυ προταθηκε να αλλαξει τον τιτλο διοτι ναι...ειναι καπως παραπλανητικος.

Καλυτερο δεν ειναι.Καλυτερο ειναι εκει που το συγκρινεις.

Καπου χανει καπου κερδιζει.

Μια απλη συσκευη κινητου τηλεφωνου ειναι και τιποτε περισσοτερο οπως και καθε αλλη.

Δεν ειναι δα και το υπεροπλο εναντιον εξωγηινων απειλων. :-D

Δημοσ.

Εδω μιλαμε για iphone-ios.

Αν ειχες laptop με android τοτε η συσγκριση ισως να ειχε νοημα.

Τα laptop εχουν desktop μνημες και επεξεργαστες(καμια σχεση).Ανομοια συγκριση...

Τα laptop της apple τι κανουν που δεν το κανουν τα windows;

Οι τιμες της apple εκει που ειναι θα ειναι...διοτι ξεκαθαρα μιλαμε για το Prestige της.

Κι ας μην το αξιζει απο αποψη κοστος μια apple συσκευη.

σωστος για την συγκριση.., δεν εχει κανενα νοημα.

το τι κανουν τα λαπτοπ, δεν ειναι σωστη ερωτηση. η ερωτηση ειναι "τι κανει το MacOS που δεν το κανουν τα WIN?" 

κι επειδη ετυχε να εχω προσωπικη εμπειρια απο φιλο μου γιατρο, θα στην καταθεσω ως ενα απο τα αρκετα -φανταζομαι- παραδειγματα, ως απαντηση στο ερωτημα αυτο.

ο φιλος λοιπον ειναι ραδιοακτινολογος. το αντικειμενο του ειναι οι μαγνητικες τομογραφιες. ειχε αγορασει παλιοτερα (πριν κανα 3αρι χρονια περιπου), ενα καλο λαπτοπ ASUS με Win 7.  ηθελε λοιπον να βρει κι ενα προγραμμα για την δουλεια του. ειχε βρει ενα προγραμμα το οποιο ηταν για τα Windows, αλλα επρεπε να το αγορασει, οπως καταλαβαινεις.  το κοστος αυτου...?    €2,500-3,000..!!  

το αντιστοιχο προγραμμα λοιπον σε MacOS ξερεις ποσο κοστιζει....?     €0,00....!!!!!!!    

και απο οτι μου ειπε, σαν χρηστης, εχει και καλυτερη υποστηριξη, και το βρισκει και καλυτερο απο των WIN..!   εκει κανει την διαφορα η Apple..!  σε εξειδικευμενα επαγγελματικα προγραμματα..!!  οπου σε Win πρεπει να σκασεις μερικα χιλιαρικα, για να αγορασεις το προγραμμα (γιατι πρεπει να το αγορασεις.....).  οποτε παιρνεις και λαπτοπ, παιρνεις και προγραμμα και υποστηριξη.

• Like 1
Δημοσ.

σωστος για την συγκριση.., δεν εχει κανενα νοημα.

το τι κανουν τα λαπτοπ, δεν ειναι σωστη ερωτηση. η ερωτηση ειναι "τι κανει το MacOS που δεν το κανουν τα WIN?" 

κι επειδη ετυχε να εχω προσωπικη εμπειρια απο φιλο μου γιατρο, θα στην καταθεσω ως ενα απο τα αρκετα -φανταζομαι- παραδειγματα, ως απαντηση στο ερωτημα αυτο.

ο φιλος λοιπον ειναι ραδιοακτινολογος. το αντικειμενο του ειναι οι μαγνητικες τομογραφιες. ειχε αγορασει παλιοτερα (πριν κανα 3αρι χρονια περιπου), ενα καλο λαπτοπ ASUS με Win 7.  ηθελε λοιπον να βρει κι ενα προγραμμα για την δουλεια του. ειχε βρει ενα προγραμμα το οποιο ηταν για τα Windows, αλλα επρεπε να το αγορασει, οπως καταλαβαινεις.  το κοστος αυτου...?    €2,500-3,000..!!  

το αντιστοιχο προγραμμα λοιπον σε MacOS ξερεις ποσο κοστιζει....?     €0,00....!!!!!!!    

και απο οτι μου ειπε, σαν χρηστης, εχει και καλυτερη υποστηριξη, και το βρισκει και καλυτερο απο των WIN..!   εκει κανει την διαφορα η Apple..!  σε εξειδικευμενα επαγγελματικα προγραμματα..!!  οπου σε Win πρεπει να σκασεις μερικα χιλιαρικα, για να αγορασεις το προγραμμα (γιατι πρεπει να το αγορασεις.....).  οποτε παιρνεις και λαπτοπ, παιρνεις και προγραμμα και υποστηριξη.

Τι σχεση εχει το software(τριτο) με την συγκριση mac vs win;

Αυτο εχει σχεση με τις εταιρειες λογισμικου που η καθεμια ακολουθει δικη της ανεξαρτητη πολιτικη απο της ms.

Mε την ιδια λογικη βρισκω εκ εφαρμογες Free για windows.

Δημοσ.

Εδω μιλαμε για iphone-ios.

Αν ειχες laptop με android τοτε η συσγκριση ισως να ειχε νοημα.

Τα laptop εχουν desktop μνημες και επεξεργαστες(καμια σχεση).Ανομοια συγκριση...

Τα laptop της apple τι κανουν που δεν το κανουν τα windows;

Οι τιμες της apple εκει που ειναι θα ειναι...διοτι ξεκαθαρα μιλαμε για το Prestige της.

Κι ας μην το αξιζει απο αποψη κοστος μια apple συσκευη.

Μα δεν εκανα συγκριση απλα δεν πιστευω οτι η apple θα συναντησει προβλημα με το θεμα που εθεσες.....  Νομιζω οτι δεν θα δυσκολευτουν να καταφερουν να εχουν μια συσκευη σα το note . Ασε που για αυτο βγηκε το plus για να χτυπησει τα note. Φυσικα δεν νομιζω οτι πετυχε αυτο αλλα σιγουρα τραβιξαν προς apple καποιους που ηθελα κινητο σε τετοιες διαστασεις..

Βασικα ανοιξα το θεμα λογο του αρθρου που προφανως ειναι promotion του συγκεκριμενου κινητου αλλα ειναι μια αποψη και αυτο... Δεν συμφωνω με ολα αυτα που λεει το αρθρο αλλα οπως βλεπεις εχουμε μια ενδιαφερουσα συζητηση γυρω απο το κινητο και το λογισμικο. Δεν ξερω πως αλλαζω τον τιτλτο αν αυτο σας ενοχλει. Πειτε μου και θα αλλαχτει αμεσως

Toυ προταθηκε να αλλαξει τον τιτλο διοτι ναι...ειναι καπως παραπλανητικος.

Καλυτερο δεν ειναι.Καλυτερο ειναι εκει που το συγκρινεις.

Καπου χανει καπου κερδιζει.

Μια απλη συσκευη κινητου τηλεφωνου ειναι και τιποτε περισσοτερο οπως και καθε αλλη.

Δεν ειναι δα και το υπεροπλο εναντιον εξωγηινων απειλων. :-D

Ναι παιδια δεν ξερω πως αλλαζει ο τιτλος για αυτο εν το πειραξα..

Δημοσ.

Μα δεν εκανα συγκριση απλα δεν πιστευω οτι η apple θα συναντησε προβλημα με το θεμα που εθεσες.....  Νομιζω οτι δεν θα δυσκολευτουν να καταφερουν να εχουν μια συσκευη σα το note . Ασε που για αυτο βγηκε το plus για να χτυπησει τα note. Φυσικα δεν νομιζω οτι πετυχε αυτο αλλα σιγουρα τραβιξαν προς apple καποιους που ηθελα κινητο σε τετοιες διαστασεις..

Αντε να το ξαναπω πιο απλα και κατανοητα εαν δεν το ειπα ηδη.

Συγκρινεις ios με mac.

Ο mac εχει desktop hw το iphone mobile hw.

Το ενα δουλευει με μπαταρια 6000 mah το αλλο με 1600...

Το ενα εχει intel i5 i7...το αλλο με cortex A7,A8...

To εχει αναλυση 4κ το αλλο 1080p.

Πως θα πετυχεις το ιδιο αποτελεσμα στο iphone αυτονομιας,αποδοσης,επιδοσεων οταν το ιδιο το hw σε εγκλωβιζει;

Ειτε το iphone θα γινει mac(με οτι συνεπαγεται αυτο) ειτε δεν θα γινει.

• Like 1
Δημοσ.

Αντε να το ξαναπω πιο απλα και κατανοητα εαν δεν το ειπα ηδη.

Συγκρινεις ios με mac.

Ο mac εχει desktop hw το iphone mobile hw.

Το ενα δουλευει με μπαταρια 6000 mah το αλλο με 1600...

Το ενα εχει intel i5 i7...το αλλο με cortex A7,A8...

To εχει αναλυση 4κ το αλλο 1080p.

Πως θα πετυχεις το ιδιο αποτελεσμα στο iphone αυτονομιας,αποδοσης,επιδοσεων οταν το ιδιο το hw σε εγκλωβιζει;

Ειτε το iphone θα γινει mac(με οτι συνεπαγεται αυτο) ειτε δεν θα γινει.

Οκ εχεις δικιο. Το σκεφτηκα τελειως λαθος....  Απλα το ειπα πιο γενικευμενα εγω... 

Δημοσ.

Τι σχεση εχει το software(τριτο) με την συγκριση mac vs win;

Αυτο εχει σχεση με τις εταιρειες λογισμικου που η καθεμια ακολουθει δικη της ανεξαρτητη πολιτικη απο της ms.

Mε την ιδια λογικη βρισκω εκ εφαρμογες Free για windows.

κανεις ενα λαθος εδω. δεν μπορεις να βρεις FREE εξειδικευμενα προγραμματα για Windows, και ΑΝ βρεις, θα ειναι για πολυ βασικες λειτουργιες. 

αν χρειαζεσαι ενα καλο προγραμμα, για πληρη και σωστη επαγγελματικη χρηση -το τονιζω-, πρεπει να το αγορασεις...!! 

τα επαγγελματικα προγραμματα που προοριζονται για την πλατφορμα των Windows, ειναι οντως τριτων και εχουν την δικη τους ανεξαρτητη πολιτικη. 

στην Apple ομως, εχω την αμυδρα εντυπωση, οτι δεν ειναι καθολου ετσι. ολα δημιουργουνται ή ελεγχονται απο την Apple. αρα τον τελικο λογο τον εχει αυτη. 

Δημοσ.

κανεις ενα λαθος εδω. δεν μπορεις να βρεις FREE εξειδικευμενα προγραμματα για Windows, και ΑΝ βρεις, θα ειναι για πολυ βασικες λειτουργιες. 

αν χρειαζεσαι ενα καλο προγραμμα, για πληρη και σωστη επαγγελματικη χρηση -το τονιζω-, πρεπει να το αγορασεις...!! 

τα επαγγελματικα προγραμματα που προοριζονται για την πλατφορμα των Windows, ειναι οντως τριτων και εχουν την δικη τους ανεξαρτητη πολιτικη. 

στην Apple ομως, εχω την αμυδρα εντυπωση, οτι δεν ειναι καθολου ετσι. ολα δημιουργουνται ή ελεγχονται απο την Apple. αρα τον τελικο λογο τον εχει αυτη. 

Σιγα σιγα θα μου πεις οτι ολα μεσα στο apple store ειναι τσαμπα οταν ενα browser flash τον πληρωνεις.

Μην τα μεγαλοποιουμε ολα.

Οπως σου ειπα οι τριτες εφαρμογες δεν εχουν καμια σχεση με την ms.Κι εγω αν ειχα ενα αξιολογο προγραμμα θα το ειχα επι πληρωμης.Τι πιο φυσιολογικο.

Θα παρειχα υποστηριξη και θα το βελτιωνα.Εμεις μιλαμε στην συγκεκριμενη περιπτωση για λειτουργικο-συσκευη ΚΑΙ ΟΧΙ για εφαρμογες.

Υποτιθεται οτι οταν παιρνεις ενα desktop ενα smart εχει ενσωματωμενες εφαρμογες που μπορεις να κανεις την δουλεια σου.Αν θελεις κατι εξειδικευμενο ειμαι της αποψης οτι πρεπει να το πληρωνεις ξεκαθαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...