SIP1995 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Θα πω μόνο για τη κάμερα.... Άπλα ΔΕΝ ισχύει αυτό που λες, άκου εκεί να έχει την καλύτερη κάμερα. Για την ακρίβεια την καλύτερη κάμερα έχουν LG G4, Galaxy S6, Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 1520, Xperia Z3, Note 4...αυτά, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση το iPhone 6. 1
cabdik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν νομιζω οτι ενα ακομη θεμα με τετοιο τιτλο, θα προσφερει κατι ουσιαστικο, περαν των γνωστων αντιπαραθεσεων, που συμβαινουν σε ΟΛΑ ανεξαιρετως, ιδιας λογικης θεματων..!! το i-Phone, το αγοραζουν -κυριως- 2 κατηγοριες πελατων. 1 αυτοι που θελουν να πουλησουν μουρη με το δαγκωμενο μη(κω)λαρακι...και 2 αυτοι που πραγματικα χρειαζονται τις εφαρμογες που παρεχει η Apple. κατα τα αλλα, αν το δεις, ψυχρα σαν συσκευη, ειναι πολυυυυυ κατωτερη ακομα και απο κινητα της μεσαιας κατηγοριας...!!! αρα, θα μπορουσε καλλιστα το παρον θεμα να πεταχτει στον καλαθο των αχρηστων, παρ' αυτα....!!!! no offence προς τον TS, αλλα...!
dialer1453 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν νομιζω οτι ενα ακομη θεμα με τετοιο τιτλο, θα προσφερει κατι ουσιαστικο, περαν των γνωστων αντιπαραθεσεων, που συμβαινουν σε ΟΛΑ ανεξαιρετως, ιδιας λογικης θεματων..!! Δεν βλέπω πάντως να συμβαίνει κάτι σε αυτό το θέμα το i-Phone, το αγοραζουν -κυριως- 2 κατηγοριες πελατων. 1 αυτοι που θελουν να πουλησουν μουρη με το δαγκωμενο μη(κω)λαρακι...και 2 αυτοι που πραγματικα χρειαζονται τις εφαρμογες που παρεχει η Apple. Είναι πάντα επικίνδυνή η κατηγοριοποίηση. Θες να σου πω εγώ ποιοί αγοράζουν android? κατα τα αλλα, αν το δεις, ψυχρα σαν συσκευη, ειναι πολυυυυυ κατωτερη ακομα και απο κινητα της μεσαιας κατηγοριας...!!! Μέγα λάθος είναι αυτό. Διορθώνεται αν αντί για συσκευή γράψεις specs. Τότε συμφωνούμε. 1
Masma Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν νομιζω οτι ενα ακομη θεμα με τετοιο τιτλο, θα προσφερει κατι ουσιαστικο, περαν των γνωστων αντιπαραθεσεων, που συμβαινουν σε ΟΛΑ ανεξαιρετως, ιδιας λογικης θεματων..!! το i-Phone, το αγοραζουν -κυριως- 2 κατηγοριες πελατων. 1 αυτοι που θελουν να πουλησουν μουρη με το δαγκωμενο μη(κω)λαρακι...και 2 αυτοι που πραγματικα χρειαζονται τις εφαρμογες που παρεχει η Apple. κατα τα αλλα, αν το δεις, ψυχρα σαν συσκευη, ειναι πολυυυυυ κατωτερη ακομα και απο κινητα της μεσαιας κατηγοριας...!!! αρα, θα μπορουσε καλλιστα το παρον θεμα να πεταχτει στον καλαθο των αχρηστων, παρ' αυτα....!!!! no offence προς τον TS, αλλα...! Kαταρχας αυτο με τις κατηγοριες ειναι οτι να ναι. Πρεπει να καταλαβετε ολοι πως η apple εχει δικο της λογισμικο το ios και πως εχει μονοπωλιο σε αυτο. Οποιος θελει ios παει apple(δεν με νοιαζει αν το χρειαζεται η αν το θεελι επειδη το θεωρει πιο ομορφο). Για αυτο το λογο με δικο της hardware και software δεν μπορουμε να το συγκρινουμε με spects κινητο που εχουν λογισμικο android. Εγω οπως ανεφερα μπορει να μην ειμαι εμπειρος χρηστης ios αλλα ειμαι android και δεν μου ειναι δυσκολο να καταλαβω οτι πχ. τα 2 gb ram στο android ειναι απαραιτητα ενω στο ios οχι. Ξεκολειστε σε αυτη τη λουπα με τα spects. Τοσα και τοσα κινητα με 13 mpx kai 16πχ camera και εχουν χειροτερη του I phone 5s που εχει 8 και ειναι πολυ καλη η καμερα του...... Και το βλεπω τελειως ψυχρα σαν συκευη και δεν λεω οτι ειναι η καλυτερη αλλα απο τις καλες high end συσκευες.Aπλα ειναι διαφορετικο. Δεν ειναι συγκρισιμο. Υ.Γ Η αποψη σου για το θεμα μου περνα παγερα αδιαφορη no offence αλλα οπως ανεφερα και στην αρχη του θεματος οποιος δεν του αρεσει η θεωρει οτι ειναι μπουρδα μπορει απλα να μην συμμετεχει.. 1
dialer1453 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Το κακό είναι ότι η άποψη ότι όποιος παίρνει iphone το κάνει για τη μούρη, αν και ξεκάθαρα προσβλητική, πέρασε με το πες-πες σαν αποδεκτή. Αν εγώ γράψω ότι όσοι παίρνουν android είναι ή πιτσιρικάδες ή ξεμωραμένοι αργόσχολοι που δεν έχουν τι να κάνουν απ το να αλλάζουν roms και εφαρμογές για κλανιές θα είναι το ίδιο αποδεκτή η απόψή μου; Όχι, θα είναι όμως το ίδιο προσβλητική. 1
cabdik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Το κακό είναι ότι η άποψη ότι όποιος παίρνει iphone το κάνει για τη μούρη, αν και ξεκάθαρα προσβλητική, πέρασε με το πες-πες σαν αποδεκτή. Αν εγώ γράψω ότι όσοι παίρνουν android είναι ή πιτσιρικάδες ή ξεμωραμένοι αργόσχολοι που δεν έχουν τι να κάνουν απ το να αλλάζουν roms και εφαρμογές για κλανιές θα είναι το ίδιο αποδεκτή η απόψή μου; Όχι, θα είναι όμως το ίδιο προσβλητική. αν θεωρεις, την κατηγοριοποιηση, των "πουλαω μουρη" προσβλητικη, εγω θεωρω πιο προσβλητικο, να βλεπω (πραγματικο παραδειγμα) χωρισμενη μητερα με 2 παιδια, που δουλευει σαν καθηγητρια σε φροντιστηριο, να δινει 800€ (περισσοτερα απο μηνιατικο....) σε iPhone αντι να τα κρατησει για την οικογενεια της. κι εχω παμπολλα τετοια παραδειγματα γυρω μου. οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι..! οταν εχεις την ανεση να δωσεις 800€ για κινητο, με γεια σου και χαρα σου. παρε και 2 - 3, δεν το λογοκρινω..! ισα ισα...το χαιρομαι, γιατι αυτος/η που τα εχει, παιρνει ο,τι γουσταρει...! τουλαχιστον σε Win - Android, εχεις τεραστια γκαμα συσκευων και τιμων, να επιλεξεις, αναλογα με τα γουστα και την τσεπη..! ΥΓ ειναι προσωπικες αποψεις, και τις θεωρω ολες σεβαστες. οπως και τις δικες σου φυσικα..!!
dialer1453 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 αν θεωρεις, την κατηγοριοποιηση, των "πουλαω μουρη" προσβλητικη, εγω θεωρω πιο προσβλητικο, να βλεπω (πραγματικο παραδειγμα) χωρισμενη μητερα με 2 παιδια, που δουλευει σαν καθηγητρια σε φροντιστηριο, να δινει 800€ (περισσοτερα απο μηνιατικο....) σε iPhone αντι να τα κρατησει για την οικογενεια της. κι εχω παμπολλα τετοια παραδειγματα γυρω μου. οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι..! Συμφωνώ 100%. Μόνο που όταν η ίδια χωρισμένη μάνα πάρει samsung s6 στα ίδια λεφτά η κριτική δεν θα είναι η ίδια. Όχι από σένα, γενικά. Αυτό είναι το πρόβλημα. ΥΓ. Δεν έχω i-phone και ούτε σκοπεύω να αγοράσω.
Federer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Συμφωνώ 100%. Μόνο που όταν η ίδια χωρισμένη μάνα πάρει samsung s6 στα ίδια λεφτά η κριτική δεν θα είναι η ίδια. Όχι από σένα, γενικά. Αυτό είναι το πρόβλημα. ΥΓ. Δεν έχω i-phone και ούτε σκοπεύω να αγοράσω. Όπως επίσης η κριτική δεν είναι ίδια αν ο καθηγητής στο φροντιστήριο με 2 παιδια πάρει 700€ κάρτα γραφικών και 400€ επεξεργαστή. Αλλα οχι μονο οι iPhonακηδες πουλανε μούρη.
Masma Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 αν θεωρεις, την κατηγοριοποιηση, των "πουλαω μουρη" προσβλητικη, εγω θεωρω πιο προσβλητικο, να βλεπω (πραγματικο παραδειγμα) χωρισμενη μητερα με 2 παιδια, που δουλευει σαν καθηγητρια σε φροντιστηριο, να δινει 800€ (περισσοτερα απο μηνιατικο....) σε iPhone αντι να τα κρατησει για την οικογενεια της. κι εχω παμπολλα τετοια παραδειγματα γυρω μου. οπως φανταζομαι και οι περισσοτεροι..! οταν εχεις την ανεση να δωσεις 800€ για κινητο, με γεια σου και χαρα σου. παρε και 2 - 3, δεν το λογοκρινω..! ισα ισα...το χαιρομαι, γιατι αυτος/η που τα εχει, παιρνει ο,τι γουσταρει...! τουλαχιστον σε Win - Android, εχεις τεραστια γκαμα συσκευων και τιμων, να επιλεξεις, αναλογα με τα γουστα και την τσεπη..! ΥΓ ειναι προσωπικες αποψεις, και τις θεωρω ολες σεβαστες. οπως και τις δικες σου φυσικα..!! εγω θεωρω πιο προσβλητικο, να βλεπω (πραγματικο παραδειγμα) χωρισμενη μητερα με 2 παιδια, που δουλευει σαν καθηγητρια σε φροντιστηριο, να δινει 800€ (περισσοτερα απο μηνιατικο....) σε iPhone αντι να τα κρατησει για την οικογενεια της Καταρχας αυτο δεν ειναι προσβλητικο για κανενα και σιγουρα ουτε για εσενα. Μας πεφτει εμας λογος τι κανει ο καθενας..???Απλα τι σχεση εχει αυτο με αυτο που σου ειπε ο dialer 1453. Και ναι ισχυει αυτο που ειπες για τη γκαμα των κινητων αν και οι ναυαρχιδες android ακριβες ειναι τουλαχιστον οι μεγαλες μαρκες. Απλα δεν συμφωνω σε αυτο που ειπες πιο πριν οτι η συσκευη ειναι πολυ κατωτερη απο πολλα mid rage κινητα. Αυτο πως προεκυψε? Εννοω πως το συγκρινεις με mid rage android κινητα? Ειχες I phone και ειχες θεματα? γιατι ναι και εγω πριν απο το I phone 5s ειχα lg g2 και ημουν 100% ευχαριστημενος. Και σε πληροφορω πως φοβομουν την μεταβαση andoid ios. Αλλο που τελικα με βολεψε
dialer1453 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Απλα δεν συμφωνω σε αυτο που ειπες πιο πριν οτι η συσκευη ειναι πολυ κατωτερη απο πολλα mid rage κινητα. Αυτο πως προεκυψε? Εννοω πως το συγκρινεις με mid rage android κινητα? Ειχες I phone και ειχες θεματα? γιατι ναι και εγω πριν απο το I phone 5s ειχα lg g2 και ημουν 100% ευχαριστημενος. Και σε πληροφορω πως φοβομουν την μεταβαση andoid ios. Αλλο που τελικα με βολεψε Προφανώς αναφέρεται στα specs. Δεν γίνεται να εννοούσε κάτι άλλο. 1
Masma Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Προφανώς αναφέρεται στα specs. Δεν γίνεται να εννοούσε κάτι άλλο. Που ειναι το κλασσικο λαθος που κανουν οι πιο πολλοι.......... Όπως επίσης η κριτική δεν είναι ίδια αν ο καθηγητής στο φροντιστήριο με 2 παιδια πάρει 700€ κάρτα γραφικών και 400€ επεξεργαστή. Αλλα οχι μονο οι iPhonακηδες πουλανε μούρη. Αυτο με το πουλαω μουρη ειναι τραγικο. Ρε εσυ και η κουτση μαρια I phone εχει πλεον. Τι μουρη λες και ειναι καμια φεραρι που την εχουν ελλαχιστοι.....
Tragic! Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πιο πολύ μου κάνει για κείμενο promotion από Πλαίσιο, Public Κλπ. παρά για κανονικό άρθρο. Ξέρεις εκεί που γράφουν "Ευκρινέστατη οθόνη 4" 480x800" ή "Ταχύτατος μονοπύρηνος επεξεργαστής" ή "Ασύλληπτη κάμερα 2mpxl" ή "Υπεραρκετή RAM 512MB" ή "Άφθονος χώρος 4GB" ή "Τεράστια μπαταρία 1000mA" ή "Ολόφρεσκη καινούρια έκδοση Android 2.1" και λοιπές μπαρούφες και σάλια που συνοδεύουν συσκευές τύπου MLS ή TURBOX των 50 ευρώ. Ευλογία στα γένια μας λοιπόν. Θα πω μόνο για τη κάμερα.... Άπλα ΔΕΝ ισχύει αυτό που λες, άκου εκεί να έχει την καλύτερη κάμερα. Για την ακρίβεια την καλύτερη κάμερα έχουν LG G4, Galaxy S6, Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 1520, Xperia Z3, Note 4...αυτά, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση το iPhone 6. Γιατί έχει καλύτερη οθόνη; Καλύτερες διαστάσεις; Καλύτερη ποιότητα κατασκευής; 1
cabdik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Καταρχας αυτο δεν ειναι προσβλητικο για κανενα και σιγουρα ουτε για εσενα. Μας πεφτει εμας λογος τι κανει ο καθενας..??? δεν μου πεφτει λογος, δικο της ειναι το προβλημα (το ψυχολογικο εννοω με το μηλαρακι, με το S6, με τη ferrari.... pick one). αλλα εγω θα θεωρουσα λιγοτερο, εως και καθολου, προσβλητικο, να δουλευει καποιος/α σε μπουρδελο, για να ζησει την οικογενεια του..! Απλα δεν συμφωνω σε αυτο που ειπες πιο πριν οτι η συσκευη ειναι πολυ κατωτερη απο πολλα mid rage κινητα. Αυτο πως προεκυψε? Εννοω πως το συγκρινεις με mid rage android κινητα? Ειχες I phone και ειχες θεματα? γιατι ναι και εγω πριν απο το I phone 5s ειχα lg g2 και ημουν 100% ευχαριστημενος. Και σε πληροφορω πως φοβομουν την μεταβαση andoid ios. Αλλο που τελικα με βολεψε μιλησα, και το τονισα, οτι αναφερομουν στα specs σαν συσκευη. ομως...., οπως σωστα αναφερθηκε, τα κινητα δεν ειναι μονο συσκευες, αλλα περιλαμβανεται και το software. αρα εχεις εντελως διαφορετικα πραγματα να συγκρινεις..!! σαν συσκευες συγκρινετε τες και μονοι σας.... http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6-6378.php VS http://www.gsmarena.com/lenovo_golden_warrior_a8-6529.php http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ze551ml-6917.php http://www.gsmarena.com/lg_g3-6294.php http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_930-6227.php αλλα τα λειτουργικα, πως θα συγκριθουν, αφου ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα?
SIP1995 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Γιατί έχει καλύτερη οθόνη; Καλύτερες διαστάσεις; Καλύτερη ποιότητα κατασκευής; Όχι, άπλα δεν ήθελα να ξεκινήσω κύμα αντιδράσεων και είπα μόνο για τη κάμερα...επίσης πολύ έχουν την εντύπωση οτι το αλουμίνιο είναι πιο premium, κάτι που δεν ισχύει καθώς το πολυκαρβουνικο ειναι πιο ακριβό και κοστίζει περισσότερο στους κατασκευαστές. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Αν θελετε, feel free να ανοιξετε κανα θεμα στο Μπλα Μπλα για τις οικονομικοκοινωνικες προεκτασεις αγορας συσκευης σε συναρτηση με το σωστο ή λαθος parenting. Προς το παρον ασχοληθειτε με τη συγκεκριμενη συσκευη εδω και οχι με αυτους που πιστευετε πως την αγοραζουν. Παρακαλω συνεχιστε οntopic. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα