Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν ετει 2015 και χωρις

- Αποστολή αρχείων με bluetooth (πως θα στείλω ringtone?)

- Αναφορά παράδοσης στα SMS

- sd και ραδιόφωνο (ολοι πλεον τα προσφέρουν)

- αποσπώμενη μπαταρία

- flash player

- 2πύρηνο επεξεργαστη, ενω υπάρχει ο εξαιρετικα αποδοτικός και δροσερός 8πυρηνος SD810

δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ. Οπότε γι αυτους τους λόγους, οχι ΔΕΝ ειναι καλυτερο κινητο της αγορας

Δημοσ.

Τώρα το είδα. Πόσα παίζει να παίρνει η σελίδα αυτή; Η αλήθεια είναι αυτή που λέει ο voldemort, ναι είναι μια συσκευή με καλά και κακά χαρακτηριστικά αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση άξια για 800+ €

Στην τιμη θα συμφωνησω με ολους.Ειναι πολλα τα 800+ ειτε για android ειτε για iphone ειτε για καρτα γραφικων(titan super ntouper Κλπ)...

Ολα αυτα παω απο ενα 500 δεν θα επρεπε να εχουν ωστε ολα τα υπολοιπα να ειναι πιο κατω.

Οσο υπαρχουν χωρες με αφθονο χρημα που δινουν τοσα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για ενα καινουριο iphone η κατασταση θα χειροτερευει λογω προοωθησης καινουριων features...φανταστειτε οτι το καινουριο 6s θα ξεκινα απο 32 μνημη με οτι συνεπαγεται αυτο.

Τα 64 θα εχουν πανω 1000 ευρω σε Ελλαδα.

Δημοσ.

Εν ετει 2015 και χωρις

- αποσπώμενη μπαταρία

- flash player

- 2πύρηνο επεξεργαστη, ενω υπάρχει ο εξαιρετικα αποδοτικός και δροσερός 8πυρηνος SD810

δεν πας ΠΟΥΘΕΝΑ. Οπότε γι αυτους τους λόγους, οχι ΔΕΝ ειναι καλυτερο κινητο της αγορας

- Σωστός

- Σωστός

- Δεν προσφέρουν όλοι sd. Όλο και λιγότεροι μένουν.

- Το ίδιο με το παραπάνω

- Καλύτερα που λείπει

- Μια χαρά πας. Η απόδοση είναι συνδυασμός hardware και software. Και όταν το software είναι έτη φωτός μπροστά...

Δημοσ.

Εν ετει 2015 και χωρις

- αποσπώμενη μπαταρία

- flash player

Αυτο που μετρατε ποσους πυρηνες επεξεργαστη εχει και απο εκει λετε αν ειναι καλο η οχι ειναι τραγικο. Αυτο με το Bluetooth  ναι ειναι σωστο αλλα σοβαρα υπαρχουν ατομα που στελνουν τραγουδια μεταξυ τους ακομα?

Ναι οκ αποσπομενη μπαταρια και sd ειναι θεμα που λειπουν.

Το εχουμε ξανα πει το I phone επειδη εχει δικο της λειτουργικο η apple ειναι μια κατηγορια μονο του.

Σας παρακαλω μην μετρατε πυρηνες για να πειτε αν ενα κινητο ειναι γρηγορο η κολαει  η αντιστοιχα megapixels για να πειτε αν εχει καλη καμερα.....

Καλα...κοψε κατι...

Εδω που τα λεμε ετη φωτος μπροστα μπορει  οχι αλλα ειναι πολυ καλυτερο!

• Like 1
Δημοσ.

...

Εδω που τα λεμε ετη φωτος μπροστα μπορει  οχι αλλα ειναι πολυ καλυτερο!

Όχι δεν είναι. Του λείπουν αρκετά πράγματα

Δημοσ.

Καλα...κοψε κατι...

Οκ, υπερβολή. Ήθελα να καταδείξω ότι η τελική απόδοση της συσκευής, αυτό που αντιλαμβάνεται εν τέλει ο χρήστης, δεν είναι αποτέλεσμα ξερών specs αλλά συνδυασμός. Κατά τη γνώμη μου αμιγώς στα λειτουργικά έχουμε iOS > WP > Android

Δημοσ.

Για το θεμα της καμερας του  I phone 6 θα ηθελα μια αποψη απο καποιον που εχει κανει χρηση . Εγω εχω I phone 5s και ειμαι πολυ  ευχαριστημενος απο την καμερα του αλλα τελιικα το θεμα ειναι το I phone 6 εχει καλυτερη καμερα απο τομ s6 η το lg g4?.

Στα δικα μου ματια παντως(ελαχιστη επαφη με τα συγκεκριμενα μοντελα ) το s6 εχει καλυτερη καμερα απο το I phone 6. Το lg g4 δεν το εχω ποιασει στα χερια μου δυστυχως.

Ας  μου απαντησει καποιος αν μπορει στο ερωτημα μου για την camera.

Όχι δεν είναι. Του λείπουν αρκετά πράγματα

Δηλαδη?Βασικα θελω να καταλαβω τι ακριβως ενοεις...

Δημοσ.

Δεν θα βρεις ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στα 3 που συγκρίνεις αλλά δεν είναι και αυτά τα 3 οι ανταγωνιστές για την καλύτερη κάμερα που έχει υπάρξει. Προγηγούνται τα lumia 1020 και 930.

• Like 1
Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου αμιγώς στα λειτουργικά έχουμε iOS > WP > Android

Κανεις ενα σημαντικο λαθος και αντικειμενικοτατο.

Εμενα με βολευει το android λογω του οτι κανει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο ενα Ios και ενα wp με πιο ευκολο τροπο.

Συνεπως για τις δικες μου αναγκες και τον ΤΡΟΠΟ με τον οποιο τις επιτελω-πραγματοποιω...android>wp>ios.

Εαν ομως κανεις συγκριση σε θεμα σταθεροτητας-λειτουργιας(λογω του οτι το ios ειναι ενα κλειστο-κοκκαλο λειτουργικο,συχνες αναβαθμισεις κλπ)τοτε ναι...

ios>wp>android.

Ολοι οι ανθρωποι δεν λειτουργουνε με τον ιδιο τροπο ΚΑΙ ΟΥΤΕ δεχονται να λειτουργησουν με τον τροπο που επιβαλλει μια apple icloud,facetime,no sd,no removable battery κλπ...να μην αναφερουμε τα ιδια και τα ιδια περι ιντερνιακου στυλ και παροχων επι πληρωμης διοτι ετσι ανεβαινει το κερδος της apple.

Δεν υπαρχει γενικος κανονας σε συγκριση ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ τον καθενα.

Δηλαδη?Βασικα θελω να καταλαβω τι ακριβως ενοεις...

Το s6 μεταξυ iphone 6 και G4 σε γενικες γραμμες εχει την καλυτερη καμερα(καπου χανει καπου κερδιζει και ισχυει για ολα).Ενα κινητο ομως ΔΕΝ ειναι μονο μια καμερα.

Αν θελεις το απολυτο και το πιο επιθυμητο αποτελεσμα πας σε DSLR και τελος.

Μην περιμενεις κανενα κινητο να αντικαταστησει μια καθαρα φωτογραφικη μηχανη.

• Like 4
Δημοσ.

Εμενα με βολευει το android λογω του οτι κανει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο ενα Ios και ενα wp με πιο ευκολο τροπο.

Συνεπως για τις δικες μου αναγκες και τον ΤΡΟΠΟ με τον οποιο τις επιτελω-πραγματοποιω...android>wp>ios.

Εαν ομως κανεις συγκριση σε θεμα σταθεροτητας-λειτουργιας(λογω του οτι το ios ειναι ενα κλειστο-κοκκαλο λειτουργικο,συχνες αναβαθμισεις κλπ)τοτε ναι...

ios>wp>android.

Ολοι οι ανθρωποι δεν λειτουργουνε με τον ιδιο τροπο ΚΑΙ ΟΥΤΕ δεχονται να λειτουργησουν με τον τροπο που επιβαλλει μια apple icloud,facetime,no sd,no removable battery κλπ...να μην αναφερουμε τα ιδια και τα ιδια.

100% σωστο αυτο που λες.  Η χρηση του καθενος ειναι διαφορετικη οπως και οι αναγκες του .

Παντως εγω που ειμαι σχετικα ενας απλος χρηστης δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα απο τοτε που απο android πηγα στο ios. Ενοοω οτι ναι σε περιοριζει αλλα ειναι ακραες αποψεις που λενε οτι οι εφαρμογες ειναι λιγες κλπ..

Δημοσ.

Ενοοω οτι ναι σε περιοριζει αλλα ειναι ακραες αποψεις που λενε οτι οι εφαρμογες ειναι λιγες κλπ..

Προτιμω λιγες εφαρμογες και καλες ΠΑΡΑ πολλες και σαβουρα που εχω δει σε playstore με ιους και το συστημα να κρασαρει τελειως.

Απο τις 10 οι 6 εφαρμογες στο Playstore(ισως να ειναι και υπερβολη)ειναι αχρειαστες στους περισσοτερους οτι δουλεια και να κανουν.

Υπαρχουν 1000 εφαρμογες σε φακο.(εχει το ιδιο το android).

Υπαρχουν 1000 εφαρμογες σε θεμα μνημης.(αχρειαστα και σαβουρια με πολλη ζημια στο linuxaki)

Υπαρχουν 1000 εφαρμογες σε θεμα μπαταριας.(αχρειαστα και σαβουρια με πολλη ζημια στο linuxaki)

Υπαρχουν 1000 εφαρμογες σε θεμα καθαρισμου του android.(αχρειαστα και σαβουρια με πολλη ζημια στο linuxaki).

Υπαρχουν 1000 εφαρμογες σε wallpapers και live wallpapers αχρειαστα και ενεργοβορα!

Υπαρχουν 1000 εφαρμογες σε....

νυσαφι πια...να μην αναφερω τις χιλιαδες δηθεν εφαρμογες fake αυτο κι εκεινο και τα τσοντο...

Οτι εφαρμογη ειναι σωστη και πραγματικα καλη την εχω αγορασει και παιρνω συχνα αναβαθμισεις.

Τα υπολοιπα απλα για τυπους τυπους και τους αριθμους.

• Like 2
Δημοσ.

ios>wp>android.

Ολοι οι ανθρωποι δεν λειτουργουνε με τον ιδιο τροπο ΚΑΙ ΟΥΤΕ δεχονται να λειτουργησουν με τον τροπο που επιβαλλει μια apple icloud,facetime,no sd,no removable battery κλπ...να μην αναφερουμε τα ιδια και τα ιδια περι ιντερνιακου στυλ και παροχων επι πληρωμης διοτι ετσι ανεβαινει το κερδος της apple.

Όντως είναι ό,τι βολεύει τον καθένα. Αλλά όπως σωστά λες, σε αυτά που δεν επιδέχονται υποκειμενισμό και είναι αντικειμενικά (σταθερότητα, ταχύτητα, ασφάλεια), ισχύει αυτό που έγραψα.

Δημοσ.

Όντως είναι ό,τι βολεύει τον καθένα. Αλλά όπως σωστά λες, σε αυτά που δεν επιδέχονται υποκειμενισμό και είναι αντικειμενικά (σταθερότητα, ταχύτητα, ασφάλεια), ισχύει αυτό που έγραψα.

Κατά τη γνώμη μου αμιγώς στα λειτουργικά έχουμε iOS > WP > Android

Στο δευτερο σχολιο αυτο που ειπες φανηκε ως γενικος κανονας.Λειτουργικο=κατι συνθετο.

Και σου ειπα οτι δεν υπαρχει(γενικος κανονας) αλλα πρεπει να αναφερεσαι διακριτα διοτι μιλαμε εξ'ορισμου για διαφορετικα συστηματα και φιλοσοφιες.

Δεν μπορει ολα να ειναι ιδια.

Δημοσ.

Υστερα απο δεν ξερω ποσα χρονια χρηστης αντροιντ πηρα πριν απο ~2 μηνες iphone πρωτη φορα. Πριν ειχα το HTC One M7, oχι προφανως και το πιο συγχρονο αντροιντ.

Σαν συσκευη μονη δεν μπορω να πω οτι μου προσφερει κατι που δεν με το προσφερε το αντροιντ, με την διαφορα οτι η battery life ειδικα με το ios 9 and battery save option ειναι πολυ καλυτερη απο μεδινε το ΟΝΕ, και επειδη η μπαταρια ειναι μικρη, 1700 νομιζω, φορτιζει πολυ γρηγορα. 

Το μεγαλυτερη θετικο για μενα που κανει και πολυ μεγαλη διαφορα ειναι το continuity. Συνηθως οταν ειμαι σπιτι το κινητο δεν το βγαζω καν απο το παντελονι μου, πολυ πιο συχνα ειμαι στο pc μου, και το να μπορω να λαβω και να κανω κλησεις και μηνυματα ετσι ειναι εξαιτερικα πρακτικο.

Αν δεν ειχα macbook οποτε να μπορω να εκμεταλλευτω το continuity θα προτεινα iphone μονο σε καποιον που εχει επιδοτηση και δεν θα δωσει πολλα λεφτα για την συσκευη. Αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...