Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο ισχύει όμως για ολα τα μεταχειρισμένα . Δε καταλαβαίνω γιατι υπαρχει μεγαλύτερος κίνδυνος για τα μεταχειρισμένα απο leasing . Ειδικα τη στιγμη που αυτο που ειναι απο Leasing εχει περάσει ολα τα service στην ώρα τους και τη στιγμη που το παραδίδεις πρεπει να ειναι οπως το πήρες . 

Πχ το τελευταιο που παράδωσα εγινε έλεγχος μεσα έξω και καταγραφή ακομα και σε λακουβιτσα απο πετραδάκι στη πόρτα . 

• Like 1
  • Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, totalius είπε

Αυτο ισχύει όμως για ολα τα μεταχειρισμένα . Δε καταλαβαίνω γιατι υπαρχει μεγαλύτερος κίνδυνος για τα μεταχειρισμένα απο leasing . Ειδικα τη στιγμη που αυτο που ειναι απο Leasing εχει περάσει ολα τα service στην ώρα τους και τη στιγμη που το παραδίδεις πρεπει να ειναι οπως το πήρες . 

Πχ το τελευταιο που παράδωσα εγινε έλεγχος μεσα έξω και καταγραφή ακομα και σε λακουβιτσα απο πετραδάκι στη πόρτα . 

Γιατί αν κάποιος αγοράσει ένα αυτοκίνητο , θεωτηρικά πάντα θα το προσέχει όσο περισσότερο μπορεί , γιατί υπάρχει η πιθανότητα να το πουλήσει μετά απο 3-4 χρόνια , αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να το κρατήσει 10 ή 15.

Αν ξέρεις απο την αρχή ότι σε 4 χρόνια το αλλάζεις και δεν το παντρεύεσαι , κατα πάσα πιθανότητα δεν σε ενδιαφέρει να το προσέξεις οπότε μπορείς να το σκίζεις και ελεύθερα .

Αυτή είναι η δική μου γνώμη για αυτό δεν θα αγόραζα ποτέ leasing μεταχειρισμένο 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/4/2019 στις 1:56 ΜΜ, totalius είπε

Ενα αυτοκινητο που ειναι ολη μερα σε μεγαλο αστικο κεντρο (1ο αρνητικο)  στα χερια ενος εξαγριωμενου πωλητη (2ο αρνητικο) δεν ειναι οτι καλυτερο και τα leasing συνηθως εχουν τετοιο προφιλ,ειδικα τα μικρα. Βεβαια κι εγω ξερω πωλητες που σεβονται απολυτα το αυτοκινητο που τους παρεχεται γιατι-εκτος των αλλων-συχνα σκεφτονται οτι μπορει να το αγορασουν οι ιδιοι στο τελος

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ενα αυτοκινητο που ειναι ολη μερα σε μεγαλο αστικο κεντρο (1ο αρνητικο)  στα χερια ενος εξαγριωμενου πωλητη (2ο αρνητικο) δεν ειναι οτι καλυτερο και τα leasing συνηθως εχουν τετοιο προφιλ,ειδικα τα μικρα. Βεβαια κι εγω ξερω πωλητες που σεβονται απολυτα το αυτοκινητο που τους παρεχεται γιατι-εκτος των αλλων-συχνα σκεφτονται οτι μπορει να το αγορασουν οι ιδιοι στο τελος

Το τερμάτισες...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bromiaris είπε

Δεν έχει άδικο...

Α δηλαδή και εσύ πιστεύεις πως όποιος πωλητής οδηγεί εταιρικό αυτοκίνητο είναι εξαγριωμένος, και πως τα αυτοκίνητα με leasing δουλεύονται αποκλειστικά στις πόλεις όπως ακριβώς δουλεύονται τα ταξί(όλη μέρα)?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Α δηλαδή και εσύ πιστεύεις πως όποιος πωλητής οδηγεί εταιρικό αυτοκίνητο είναι εξαγριωμένος, και πως τα αυτοκίνητα με leasing δουλεύονται αποκλειστικά στις πόλεις όπως ακριβώς δουλεύονται τα ταξί(όλη μέρα)?

Ναι πιστεύω ότι οι περισσότεροι παραγγελιοδόχοι τα αυτοκίνητα τους Δεν τα προσέχουν.

Στην πόλη που ζω, γίνεται ανακατασκευή κεντρικού δρόμου (σκάψιμο για σωληνώσεις.. μπάζωμα… πεζοδρόμια)

Στην φάση που είχαν ρίξει  χαλίκι χοντρό… σταμάτησαν τις εργασίες με τον δρόμο και συνέχισαν με τα πεζοδρόμια… οπότε όλοι όσοι χρησιμοποιούσαν για εκείνο το διάστημα τον δρόμο πέρναγαν επάνω από χοντρά χαλίκια… (ούτε σε αγροτικό δρόμο στο χωριό μου)

Να δεις καινούργια yaris ή corsa να πηγαίνουν στον χαλικοδρομο με τέρμα τα γκάζια σε φάση που τα λυπόμουν εγώ που τα έβλεπα…

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bromiaris είπε

Ναι πιστεύω ότι οι περισσότεροι παραγγελιοδόχοι τα αυτοκίνητα τους Δεν τα προσέχουν.

Στην πόλη που ζω, γίνεται ανακατασκευή κεντρικού δρόμου (σκάψιμο για σωληνώσεις.. μπάζωμα… πεζοδρόμια)

Στην φάση που είχαν ρίξει  χαλίκι χοντρό… σταμάτησαν τις εργασίες με τον δρόμο και συνέχισαν με τα πεζοδρόμια… οπότε όλοι όσοι χρησιμοποιούσαν για εκείνο το διάστημα τον δρόμο πέρναγαν επάνω από χοντρά χαλίκια… (ούτε σε αγροτικό δρόμο στο χωριό μου)

Να δεις καινούργια yaris ή corsa να πηγαίνουν στον χαλικοδρομο με τέρμα τα γκάζια σε φάση που τα λυπόμουν εγώ που τα έβλεπα…

Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά που μόλις έγραψες με αυτά που είχα γράψει εγώ, μόνο εσύ το ξέρεις.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, vagos789 είπε

Ενα αυτοκινητο που ειναι ολη μερα σε μεγαλο αστικο κεντρο (1ο αρνητικο)  στα χερια ενος εξαγριωμενου πωλητη (2ο αρνητικο) δεν ειναι οτι καλυτερο και τα leasing συνηθως εχουν τετοιο προφιλ,ειδικα τα μικρα.

18 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Το τερμάτισες...

17 ώρες πριν, bromiaris είπε

Δεν έχει άδικο...

17 ώρες πριν, Joshua21 είπε

11 ώρες πριν, bromiaris είπε

11 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά που μόλις έγραψες με αυτά που είχα γράψει εγώ, μόνο εσύ το ξέρεις.

Ο φίλος vagos  καυτηρίασε τους «εξαγριωμένους» παραγγελιοδόχους, που δεν προσέχουν καθόλου τα αυτοκίνητα τους, γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει γιατί Δεν τους ανήκουν!!!!!!

Εσύ διαφώνησες…

Εγώ συμφώνησα με τον vagos και εσύ ρωτάς αν όλοι οι πωλητές με εταιρικό αυτοκίνητο είναι εξαγριωμένοι…

Και σου απαντώ πως οι περισσότεροι που έχω συναντήσει, ΝΑΙ είναι «εξαγριωμένοι» και κακομεταχειρίζονται τα εταιρικά τους αυτοκίνητα με όποιον τρόπο βρουν εύκαιρο… γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει, γιατί Δεν τους ανήκουν!!!!!!

Τώρα ελπίζω να κατάλαβες και εσύ, γιατί πρέπει να ήσουν ο μοναδικός.

Δημοσ.

@bromiaris

Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα.

Σε ρωτάω αν πιστεύεις πως όποιος πωλητής οδηγεί εταιρικό είναι εξαγριωμένος, και μου απαντάς πως πιστεύεις πως οι περισσότεροι παραγγελιοδόχοι δεν προσέχουν τα αυτοκίνητα τους.

Σε ρωτάω αν πιστεύεις πως τα αυτοκίνητα με leasing δουλεύονται αποκλειστικά στις πόλεις όπως ακριβώς δουλεύονται τα ταξί(όλη μέρα), και εσύ απαντάς ότι στην πόλη σου τα yaris και τα corsa περνάνε τους χαλικόδρομους με τέρμα τα γκάζια.

Συνέχισε ελεύθερα την προσπάθεια να μας πείσεις ότι οι απαντήσεις που έδωσες δεν ήταν άσχετες.

Δημοσ.

τύποι μη μαλώνετε και πιάνεστε από τη μια λέξη του καθενός.

Κι εγώ πιστεύω ότι αν δεν είναι δικό σου ένα αντικείμενο δε το προσέχεις. Το έχω δει πολλές φορές αυτό. Είτε είναι κινητό, είτε αυτοκίνητο, είτε υπολογιστής.....

Φίλος μου έχει τέτοια μανία που λίγη λάσπη να πέσει στο αυτοκίνητο του μπορεί να φέρει την καταστροφή. Όταν παρκάρει θα κοιτάξει από χίλιες δυο πλευρές να είναι καλυμμένος μέχρι αηδίας.

Όσες φορές λοιπόν έχει οδηγήσει αυτοκίνητο που δεν είναι δικό του (και δεν είναι λίγες), τις στροφές τις έπαιρνε με χειρόφρενο και γενικώς ήταν μέσα στη μαλακία. Μέχρι και "σαφάρι" έχει κάνει σε χωματόδρομο που με δικό του αυτοκίνητο δε θα πλησίαζε ούτε στα 100 μέτρα μη τυχόν και γεμίσει σκόνη το αμαξάκι του. Με το ξένο αμάξι όμως μια χαρά πήγαινε στα χώματα και στις λάσπες.

Μη το ψάχνουμε και πολύ, ξέρουμε τι καθίκια κυκλοφορούν, λίγοι σέβονται την περιουσία του άλλου.

Κι εγώ έχει τύχει να κάνω καραγκιοζιλίκια με ξένο αμάξι που με το δικό μου δε θα τα έκανα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

Κι εγώ πιστεύω ότι αν δεν είναι δικό σου ένα αντικείμενο δε το προσέχεις. Το έχω δει πολλές φορές αυτό. Είτε είναι κινητό, είτε αυτοκίνητο, είτε υπολογιστής.....

Φίλος μου έχει τέτοια μανία που λίγη λάσπη να πέσει στο αυτοκίνητο του μπορεί να φέρει την καταστροφή. Όταν παρκάρει θα κοιτάξει από χίλιες δυο πλευρές να είναι καλυμμένος μέχρι αηδίας.

Όσες φορές λοιπόν έχει οδηγήσει αυτοκίνητο που δεν είναι δικό του (και δεν είναι λίγες), τις στροφές τις έπαιρνε με χειρόφρενο και γενικώς ήταν μέσα στη μαλακία. Μέχρι και "σαφάρι" έχει κάνει σε χωματόδρομο που με δικό του αυτοκίνητο δε θα πλησίαζε ούτε στα 100 μέτρα μη τυχόν και γεμίσει σκόνη το αμαξάκι του. Με το ξένο αμάξι όμως μια χαρά πήγαινε στα χώματα και στις λάσπες.

Μη το ψάχνουμε και πολύ, ξέρουμε τι καθίκια κυκλοφορούν, λίγοι σέβονται την περιουσία του άλλου.

Κι εγώ έχει τύχει να κάνω καραγκιοζιλίκια με ξένο αμάξι που με το δικό μου δε θα τα έκανα

Συμφωνώ με όσα γράφεις, με τη διαφορά όμως ότι φωτογραφίζουν την περίπτωση που κάποιος δανείζεται ή νοικιάζει ένα αυτοκίνητο για μικρό χρονικό διάστημα, και όχι την περίπτωση του leasing.

Στο leasing κατά κανόνα το αυτοκίνητο το χρησιμοποιεί το ίδιο άτομο για 3-4 χρόνια σαν να ήταν δικό του, τις ψιλοζημιές ξέρει πολύ καλά πως θα τις χρεωθεί ο ίδιος, αν το πάει σε χωματόδρομο και το γεμίσει σκόνες και λάσπες ξέρει πολύ καλά πως αυτός θα τρώει στη μάπα το λερωμένο αυτοκίνητο μετά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως λέει κ ο Joshua οταν έχεις Lessing αυτοκίνητο ειναι δικό σου για 4 χρόνια . Αν το κανείς κwlo εσυ θα το λούςτεις κ η οικογένεια σου . Κ αν χρειαστεί να το πας συνεργείο εσυ θα φας τη ταλαιπωρία με δηλώσεις κ τα σχετικα και θα οδηγείς αυτοκίνητο αντικατάστασης  για οσο θα ειναι συνεργείο . Κ εστω λοιπόν οτι σου λενε οτι τον άλλο μηνα θα αλλάξεις αυτοκίνητο και λες στα @@ μου τωρα θα το σπάσω . Οταν θα το παραδώσεις θα το ελέγξουν . Και αν έχεις κανει ζημιά που δεν έχεις δηλώσει ή δε δικαιολογείται  θα πληρώσεις . Και οταν θα το παραδώσεις θα εχει κανει ολα τα σέρβις στην ώρα τους και τις αλλαγές ελαστικών και τις φαναρτζιδικες δουλειές .  Και αφου το παραδώσεις θα περάσει ξανά απο σέρβις .

Ο ιδιώτης απο την αλλη εστω οτι προσέχει πολυ περισοτερο το αυτοκίνητο του . Και του κάθεται η στραβή . Πως είσαι σίγουρος οτι πήγε αμεσως να φτιάξει το αυτοκίνητο και σε τι συνεργείο ? Και τι ανταλλακτικά έβαλε ? Και αν ειναι κάποιος που οδηγεί Σπίτι -γραφείο - Σπίτι 1η 2η 3η ταχύτητα το πολυ , ειναι σε καλυτερη κατάσταση. το αυτοκίνητο απο κάποιον που πανω απο τα μισα χιλιόμετρα ειναι σε εθνική οδό η στην Αττική ?

Επεξ/σία από totalius
Δημοσ.
Στις 6/4/2019 στις 8:54 ΜΜ, Joshua21 είπε

Συμφωνώ με όσα γράφεις, με τη διαφορά όμως ότι φωτογραφίζουν την περίπτωση που κάποιος δανείζεται ή νοικιάζει ένα αυτοκίνητο για μικρό χρονικό διάστημα, και όχι την περίπτωση του leasing.

.... 

Νομίζω το ίδιο ισχύει πάνω κάτω και για την ενοικίαση σπιτιου: άλλοι θα το σεβαστούν σα να είναι δικό τους και άλλοι θα του βγάλουν τα μάτια... 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...