Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

208 x 12 = 2496 * 4 = 9984

γιατι ποσο κανει το 208 ????

και λεει και 4 χρονια service και μηχανικα??? και προβλημαατα ΄????

Δημοσ.

σε περίπτωση επαγγελματικής χρήσης, το μηνιαίο μίσθωμα εκπίπτει κατά 100% από το φορολογητέο εισόδημα του μισθωτή.

3.jpg

<...FIAT, Mercedes, Volkswagen, Smart,Skoda και πολλές άλλες εταιρίες αυτοκινήτων.

Balloon λέγεται γιατί πληρώνετε μια προκαταβολή στα επίπεδα του 30% της αξίας του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια αποπληρώνετε το δάνειο σας εναλλακτικά σε 36, 48 ή 60 ισόποσες δόσεις και έχετε μια τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης.

Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης έχετε τις εξής εναλλακτικές επιλογές:
1. Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος
2. Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή
3. Επιστροφή του οχήματος σε εμάς βάσει των συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς.

Τα οφέλη του είναι σαφή:

• Ελκυστικό επιτόκιο: σταθερό στα επίπεδα του 5%, ενώ αν αγοράστε αυτοκίνητο με την κλασσική χρηματοδότηση είναι 10%
  • Χαμηλή μηνιαία δόση
  • Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό γιατί μπορείτε να πουλήσετε το παλιό σας αυτοκίνητο αυτοκίνητό και με τα χρήματα που θα εισπράξετε να καλύψετε ένα σημαντικό μέρος της προκαταβολής και στη συνέχεια να πληρώνετε μια πολύ χαμηλή δόση.>>
Δημοσ.

Αμα θελεις να αλλαξεις το αυτοκινητο σε 3,4 χρονια και δεν σε πειραζει να πληρωνεις μονιμως αυτα τα λεφτα καθε μηνα φυσικα και συμφερει. 

Οπως αναφερανε οι φιλοι παραπανω στο τελος δεν σου μενει τιποτα. 

Αλλα κανενας δεν ανεφερε οτι και να αγορασεις το αυτοκινητο που κανει ~15.000 ας πουμε, μετα απο 3,4 χρονια θα σου μεινει μεν το αυτοκινητο, αλλα δε η αξια ας πουμε θα ειναι 8000, αρα ετσι και αλλιως θα εχεις χασει 7 χιλιαρικα.

Αμα ειναι μετα απο αυτο το σημειο να το κρατησεις για αλλα 6 χρονια, μια χαρα. Αλλα αμα θελεις να το αλλαξεις η χασουρα σου θα ειναι παρομοια. 

Δημοσ.

Αν κρατήσεις αυτοκίνητο των 15000€ για πανω απο 6-7 χρονια η πανω απο 120000 αρχίζεις να είσαι με το χέρι στην τσέπη συνεχώς.

Δικό μου αυτοκίνητο δεν εχω και πλέον δεν θέλω.

Αν κάποια στιγμή εχω χρήμα , θα πάρω ενα μικρό με leasing και τέλος.

Δημοσ.

Αν κρατήσεις αυτοκίνητο των 15000€ για πανω απο 6-7 χρονια η πανω απο 120000 αρχίζεις να είσαι με το χέρι στην τσέπη συνεχώς.

Αυτές οι γενικεύσεις καλό είναι να αποφεύγονται..

Εγώ είχα xsara 15ετών με πάνω απο 150.000χμ και δεν έβγαζε ούτε μισή βλάβη,μέχρι που την πούλησα..

• Thanks 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω αυτός που λένε ότι "οκ πληρώνεις πληρώνεις και στο τέλος σου μένει αέρας". Γιατί όταν μένεις σε σπίτι με ενοίκιο για χρόνια, τι συμβαίνει? Το ίδιο πράγμα είναι.. 

Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι σοβαρά την περίπτωση του leasing. Προτιμώ να έχω προυπολογισμένο ένα σταθερό έξοδο κάθε μήνα παρά τυχόν έκτακτα έξοδα. Θέλω βέβαια να ακούσω περισσότερα γνώμες κατά του leasing, ώστε να έχω υπόψιν μου όλα τα "μικρά" γράμματα. Όσο να πεις, μερικές προσφορές είναι δελεαστικότατες!

• Like 1
Δημοσ.

ΑΝ έχεις σταθερό εισόδημα και φυσικά δεν σου λείπουν, ΝΑΙ συμφέρει να έχεις με Leasing.

Το πιο σημαντικό από όλα, είναι η ησυχία στο μυαλό.

Είχα μέχρι και πέρυσι, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα , έμεινα μόνο με το V-Strom.

Δημοσ.

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω αυτός που λένε ότι "οκ πληρώνεις πληρώνεις και στο τέλος σου μένει αέρας". Γιατί όταν μένεις σε σπίτι με ενοίκιο για χρόνια, τι συμβαίνει? Το ίδιο πράγμα είναι..

Ίδιο είναι μόνο από την άποψη ότι πληρώνεις ενοίκιο και για τα δύο, από όλες τις υπόλοιπες απόψεις είναι διαφορετικό πράγμα.

Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι σοβαρά την περίπτωση του leasing. Προτιμώ να έχω προυπολογισμένο ένα σταθερό έξοδο κάθε μήνα παρά τυχόν έκτακτα έξοδα. Θέλω βέβαια να ακούσω περισσότερα γνώμες κατά του leasing, ώστε να έχω υπόψιν μου όλα τα "μικρά" γράμματα. Όσο να πεις, μερικές προσφορές είναι δελεαστικότατες!

Όσο καιρό και να το σκεφτείς, όσες γνώμες και να πάρεις, δεν κάνει διαφορά. Θα πρέπει να βάλεις κάτω τα δεδομένα με μαθηματικά για να δεις αν σε συμφέρει περισσότερο το leasing σε σχέση με την αγορά.

Δημοσ.

Στο εξωτερικο παιζουνε πολυ, πρεπει να το δεις με το επιτοκιο.

Αμα εχει μικροτερο, τοτε απλα δεν υπαρχει λογος να μην το παρεις με αυτον τον τροπο, αντι για κλασικη χρηματοδοτηση. Το θεμα ειναι οτι στο τελος του 3ου χρονου, θα μπεις στον πειρασμο αντι να πληρωσεις το υπολοιπο ποσο, να παρεις καινουργιο αμαξι, και οι περισσοτεροι αυτο κανουνε.

Αμα το κανεις αυτο, οικονομικα in the long run θα βγεις φυσικα χαμενος. Αμα εχεις μαζεψει τα λεφτα και δωσεις ολα τα υπολοιπα θα εχεις επωφεληθεί του μικροτερου επιτοκιου.

Δημοσ.

Sorry 280 eurο βγαινει περιπου ενα 1.5 renault clio 5d 75hp diesel ας πουμε.

φφφ δεν ξερω ρε συμφορουμιτες

με 280 δοση το μηνα σε 5 χρονια το εχεις αγορασει.

να δωσεις 280 για ενοικιο + οσο σου βγει η εξαγορα δεν νομιζω να συμφερει.

Εαν ειχα αρκετα λεφτα για πεταμα και επειδη δεν μπορω να ειμαι με το ιδιο οχημα για αρκετο καιρο θα το εκανα για να γλυτωσω το αγοραζε πουλα αλλα ως εκει.

Δημοσ.

για δες εδω https://www.leaseplan.gr/page/superdeals-showroom?make=&model=&category=&SR=1&minbudget=150&maxbudget=450&SortBy=RentalPricePerMonth&OrderBy=ascending&page=1

(και υπαρχει σε ολα τα deals και τιμη χωρισ προκαταβολη)

και δω που μπορεις να κανεις δικο σου προγραμμα  https://www.leaseplan.gr/page/WGCframe?d=1&dest=1&custtype=PI&makeid=--&modelid=--&carvan=C&payfrom=-&payto=-&fuelid=-&loc=gr_GR

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/8/2015 στις 11:09 ΠΜ, xampos20 είπε

Καλημερααααααααα!!!!!

Οπως θα δείτε στην παραπάνω επικεφαλιδα το θεμα που ανοιγω μας αφορα ολους οσους θελουμε ενα καινουργιο αυτοκινητο και δυστυχως ο μισθος που παιρνουμε δεν μας αφηνει να αγορασουμε ενα καινουργιο - ντιζελ η και βενζινη αυτοκινητο.

Πλεον υπάρχουν και εταιρείες leasing οι οποίες μας δίνουν την ευκαιρια και δυνατοτητα να παρουμε ενα αυτοκινητο πληρωνοντας ετησιως ενα ποσο το οποιο θα καλυπτει τα εξης :

Μισθωμα αυτοκινητου το οποιο θα έχει συμπεριλαμβανομένα :
1. Αυτοκινητο αντικαταστασης
2. Service
3. KTEO
4. Aσφαλεια Μικτη
5. Ελαστικα
6. Συντηρηση

Βλέποντας ολα αυτα και δεχομενοι οτι το μηνιαιο μισθωμα μπορει να ειναι 250 ευρω δλδ οσα θα εδινες εσυ μονο για την χρηματοδοτηση?? δεν νομιζετε οτι θα μασ συμφερε μια τετοια κινηση??

Μηπως υπαρχουν παγιδες ομως? που δεν μας τις λενε?

Το έχει κανει κανενας???Παντα μιλάω για leasing ιδιωτων και οχι επαγγελματιων.

Εγω ειχα πληρωσει 3 μισθωματα εγγυηση και οχι προκαταβολη . Παρεδωσα το αυτοκινητο μετα απο 5 χρονια με τις συνηθισμενες του φθορες μικρογρατζουνιες μια ποιο σοβαρη γρατζουνια στον προφυλακτηρα για την οποια ειχε ειδοποιηθει η εταιρια και ελαβα ενα ωραιοτατο τιμολογιο αξιας  1600€ οποτε δυστηχως και μπηκα μεσα με τα τσαρουχια. Ενα opel meriva 2013  360 x 60 μήνες συν 1600 € για ζημιες.  Σημερα ελαβα το τιμολογιο αυριο θα παω να ζητησω λεπτομερειες της χρεωσης. Αν καποιος γνωριζει κατι  σχετικα με το τι πρεπει να κανω η να πω ας με συμβουλευσει παρακαλω πολυ

Δημοσ.

Ανάλογα με την ηλικία και τη χρήση του οχήματος, οι πιθανές μη αποδεκτές φθορές χρεώνονται σύμφωνα με τον εκπτωτικό πίνακα που θα βρείτε εδώ.

οταν σου λενε δεν πληρωνεις τιποτα αλλο, αυτο το κοστουμακι δεν στο λενε...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...