Alekos7575 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καλημερα παιδια! Εχω ενα Tp Link TD 8970. Εχω παρατηρησει οτι κανει ολες τις δουλιες αψογα! Αλλα εχω ενα προβλημα... Οταν στρεμαρω κατι βαρυ απο το ιντερνετ παιζει για 10-20 λεπτα και μετα κανει αποσυνδεση και ρεσταρτ Θελω να σας πω οτι πιανω την μικρη ταχυτητα των 600mb/s αλλα πουθενα αλλου δεν εχω προβληματα. Μονο στα stream τα βαρια.Εχω διαβασει για καποιες ρυθμισεις που το ξεμπουκωνουν αλλα δεν καταλαβα τιποτα. Μηπω μπορει να βοηθησει κανεις? Ευχαριστω και καλη δυναμη σε ολους!!! (Ειμαι αρχαριος στα modem-router) (Εχω το τελευταιο official firmware)
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 το κανει και ασυρματα και με ethernet?απο αλλο pc το κανει?στο Log του ρουτερ αναφερει μηπως κατι?
Alekos7575 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Τελικα εβαλα ενα αλλο ρουτερ απο d-link και παιζει κανονικα! Eυχαριστω πολυ!
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 απλα ψαξτο με το tp link γιατι ειναι κριμα να παει χαμενο.και ειναι λιγο παραξενο αυτο να συμβαινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα