Sotosgl Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μιας και εξοπλιζουμε το σπιτι με νεες συσκευες (Ψυγεια,φουρνους etc) Θελουμε να παρουμε μια ή δυο (θα δειξει) TVs για το σαλονι και το υπνοδωματιο. Αφου πηγαμε σε αρκετα καταστηματα σκασαμε το μεγαλυτερο Budget σε αντικειμενα που θα μας κρατησουν καμια 20αρια χρονια ηρθε η ωρα για να κοιταξουμε και την διασκεδαση μας Ζαλιστηκαμε απο τις κακορυθμισμενες τηλεορασεις στις προβολες για να ευνοησουν τα μοντελα που θελουν να σπρωξουν,τους πωλητες που ορκιζοντουσαν οτι αυτη η TV εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 400HZ κλπ κλπ απελπιστηκα και επεσα στην αναγκη σας.... Το εχω παρει αποφαση να παραλειψω Smart TVs,3D περιεχομενο,ψευτο 900Hz Design και γενικα να θυσιασω ΦρουΦρου για Ιντσες και Ποιοτητα Panel (με μετρο παντα). Αλλωστε ευτυχως υπαρχουν Laptops,Media Players και ενισχυτες που θα συνδεθουν πανω της για τα απαραιτητα οποτε αν εχουμε μια Χαζη TV με γαμηστερο Panel με μια Smart με χειροτερο,φυσικα και θα προτιμησω την πρωτη. Στο θεμα μας τωρα. Οι ιντσες θα ειναι minimum 48-50" Η τιμη 400-450€ αντε βαρια 480€ (δωσε αλλα 50~150€ και παρε αυτη θα αγνοηθουν) γιατι τα 50€ θα γινουν 70€ τα 70€ 180€ και παρασυρομαι ευκολα. Η μαρκα δεν με νοιαζει καθολου ομως (και μια Hyundai που ειχα παρει ενα φεγγαρι απο το MediaMarkt στις αρχες που εφερνε οτι να`ναι ζουσε 5 χρονακια και σιγουρα θα ζει ακομα και σε αυτους που μου την βουτηξαν) και για να μην παρεξηγηθω τωρα απο μια LG 37αρα γραφω και εχουμε και αλλη μια 40αρα Samsung. Ειμαι Ηρακλειο Κρητης οποτε και να βρουμε μια στo Price Range μου αν ειναι αλλα 35€ μεταφορικα δεν λεει. Οσα Reviews και να διαβασω θα ηθελα την βοηθεια απο καποιον που την εχει ή το εχει γενικα με τον τομεα Η χρηση της; 90% θα παιζει μεσω HDMI ταινιες και σειρες (και οχι παντα σε Full HD) Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μπει στον κοπο και με βοηθησει αλλα και με λιγες λεπτομερειες για την προταση του γιατι αλλιως θα εβλεπα και εγω ποια ηταν στο ταβανι μου και δεν θα εμπαινα στον κοπο βραδιατικο Αυτη για παραδειγμα (Toshiba 48L5435DG) 1
karaLRS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Πήγαινε στο skroutz και βάλε με σειρά τιμής. Στα 500€ δεν έχεις και πολλές επιλογές. Εγώ είχα σκεφτεί να πάρω την orion 50αρα στα 380 που έπαιζε πριν λίγο καιρό
David20 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μιας και εξοπλιζουμε το σπιτι με νεες συσκευες (Ψυγεια,φουρνους etc) Θελουμε να παρουμε μια ή δυο (θα δειξει) TVs για το σαλονι και το υπνοδωματιο. Αφου πηγαμε σε αρκετα καταστηματα σκασαμε το μεγαλυτερο Budget σε αντικειμενα που θα μας κρατησουν καμια 20αρια χρονια ηρθε η ωρα για να κοιταξουμε και την διασκεδαση μας Ζαλιστηκαμε απο τις κακορυθμισμενες τηλεορασεις στις προβολες για να ευνοησουν τα μοντελα που θελουν να σπρωξουν,τους πωλητες που ορκιζοντουσαν οτι αυτη η TV εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 400HZ κλπ κλπ απελπιστηκα και επεσα στην αναγκη σας.... Το εχω παρει αποφαση να παραλειψω Smart TVs,3D περιεχομενο,ψευτο 900Hz Design και γενικα να θυσιασω ΦρουΦρου για Ιντσες και Ποιοτητα Panel (με μετρο παντα). Αλλωστε ευτυχως υπαρχουν Laptops,Media Players και ενισχυτες που θα συνδεθουν πανω της για τα απαραιτητα οποτε αν εχουμε μια Χαζη TV με γαμηστερο Panel με μια Smart με χειροτερο,φυσικα και θα προτιμησω την πρωτη. Στο θεμα μας τωρα. Οι ιντσες θα ειναι minimum 48-50" Η τιμη 400-450€ αντε βαρια 480€ (δωσε αλλα 50~150€ και παρε αυτη θα αγνοηθουν) γιατι τα 50€ θα γινουν 70€ τα 70€ 180€ και παρασυρομαι ευκολα. Η μαρκα δεν με νοιαζει καθολου ομως (και μια Hyundai που ειχα παρει ενα φεγγαρι απο το MediaMarkt στις αρχες που εφερνε οτι να`ναι ζουσε 5 χρονακια και σιγουρα θα ζει ακομα και σε αυτους που μου την βουτηξαν) και για να μην παρεξηγηθω τωρα απο μια LG 37αρα γραφω και εχουμε και αλλη μια 40αρα Samsung. Ειμαι Ηρακλειο Κρητης οποτε και να βρουμε μια στo Price Range μου αν ειναι αλλα 35€ μεταφορικα δεν λεει. Οσα Reviews και να διαβασω θα ηθελα την βοηθεια απο καποιον που την εχει ή το εχει γενικα με τον τομεα Η χρηση της; 90% θα παιζει μεσω HDMI ταινιες και σειρες (και οχι παντα σε Full HD) Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μπει στον κοπο και με βοηθησει αλλα και με λιγες λεπτομερειες για την προταση του γιατι αλλιως θα εβλεπα και εγω ποια ηταν στο ταβανι μου και δεν θα εμπαινα στον κοπο βραδιατικο Αυτη για παραδειγμα (Toshiba 48L5435DG) Ασχετως με το τι προταση-προτασεις θα σε πουν τα παιδια του φορουμ,μεινε μακρια απο Toshiba..Την επαθα κι εμαθα. 1
Sotosgl Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Πήγαινε στο skroutz και βάλε με σειρά τιμής. Στα 500€ δεν έχεις και πολλές επιλογές. Εγώ είχα σκεφτεί να πάρω την orion 50αρα στα 380 που έπαιζε πριν λίγο καιρό Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον μπει στον κοπο και με βοηθησει αλλα και με λιγες λεπτομερειες για την προταση του γιατι αλλιως θα εβλεπα και εγω ποια ηταν στο ταβανι μου και δεν θα εμπαινα στον κοπο βραδιατικο Ποσο σας ξερω! Βρεθηκε ο πρωτος νικητης Περιμενω ο επομενος να στειλει Link με 46αρα στα 650€ που αξιζει Δεν ειμαι Salty παιδες απλα το περιμενα
Age4Greeks Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Πίστεψε με - και παρά την προειδοποιήση σου ότι θα αγνοηθώ- είναι καλύτερα να δώσεις 100 ευρώ παραπάνω και να αγοράσεις μια καλή value for money τηλεόραση που θα χαίρεσαι και θα κρατήσεις για τα επόμενα Χ χρόνια παρά να συμβιβαστείς με μια μετριότητα που μπορεί να μετανιώσεις. Οπότε κάνε τη "θυσία" και δώσε 550 ευρώ και πάνε στην αρκετά καλή για τα λεφτά της :http://www.skroutz.gr/s/4640095/Samsung-UE48H6200.html?from=most-popular&keyphrase=48h6200. Στο κάτω κάτω δεν αγοράζουμε τηλεόραση κάθε χρόνο.
Sotosgl Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Λοιπον για να μη παρεξηγηθω και ευχαριστω για την προταση σου Age4Greeks. Η τηλεοραση για εμενα πλεον δεν ειναι κατι που θα το χαρω ή κατι που θα το μετανοιωσω δεν το θεωρω πολυτελεια ή δωρο για τον εαυτο μου ειναι αναγκαιο κακο για ενα σαλονι μιας και εγω την δουλεια μου την κανω με μια Yamakasi και μια 37αρα LG σαν δευτερο monitor (δεν μου λειπει η ποιοτητα δλδ) δεν βλεπω τον λογο να υπερβω το Budget μου για marketing κολπακια ή για αναγκες που δεν χρειαζομαι και μπορω να ικανοποιησω και αλλιως. Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι θα παρω την πιο φτηνη Funai Ειχα μετανοιωσει ομως οταν εσκασα 1200€ για TV πριν μερικα χρονια και σε ενα διαστημα 4 μηνων ειχε γινει obsolete επειδη η Samsung εβγαλε 10 νεα μοντελα με ελαφρα καλυτερα χαρακτηριστικα στην ιδια/παρομοια τιμη και η δικια μου εχασε 300€ ετσι απλα. Να παρω την Uperduper TV για ποιον λογο;Να βλεπω τα HD καναλια του ΟΤΕ; Να ειμαι στο κατεβασε 50giga ταινια για να δεις μια 3D ταινια ή να αγοραζω BlueRays απο το Amazon μετα απο 8~15 μηνες κυκλοφοριας της ταινιας οταν ειναι σε καλη τιμη; Been there done that. Δεν παιρνω Iphone με το που βγαινει το καινουργιο Δεν αγοραζω παιχνιδια την πρωτη μερα που θα βγουν Γενικα ξερω τι θελω και γιαυτο εγραψα τους περιορισμους, Λεφτα εδωσα και με το παραπανω σε πραγματα που οντως δεν αγοραζουμε καθε χρονο και δεν συμβιβαστηκα στιγμη,για την TV Sorry κιολας αλλα χεστηκα αν ειναι 0.5% καλυτερη η μια με την αλλη αλλα η διαφορα τους ειναι 100+€ Η μετρια τηλεοραση τι θα μου κανει;Θα καταστρεψει τον αμφιβλιστροειδη μου θα μου προκαλεσει καταρραχτη και σιγα σιγα στραβισμο; Σας ευχαριστω για τον ενδιαφερον αλλα προσπαθησα απο την πρωτη στιγμη να αποφυγω τους Quality VS VFM Nazis που υπαρχουν σε ολα τα θεματα Intel vs AMD Κινεζικα κινητα Vs ALL IOS vs ANDROID Pitsos vs Bosch (εστω και αν ειναι τα ιδια) και παει λεγoντας
@topos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εγω πιστευω πως τα εχεις μπερδεψει λιγο συναδελφε... Μιλας για μαρκετινγκ φρου-φρου κτλ,αλλα κοιτας τις απολυτως φθηνοτερες.Αν ελεγες οτι δεν θα ηθελες να ξοδεψεις 1500-2000 τοτε μαζι σου. Εκτιμω οτι μαλλων συμβαινει αυτο, επειδη οπως ανεφερες την εχεις πατησει ηδη μια φορα και τωρα -μεταφορικα- "φυσας κ το γιαουρτι". Τεσπα,ολες οι επιλογες απολυτως σεβαστες και ο καθενας κυριευει την τσεπη του. Οποτε βαση τα αυστηρα προαπαιτουμενα που εθεσες->Πας στον πιτσουλακη και του ζητας αυτη(http://www.electronet.gr/ProductDetails.aspx?product=7cb633b4-68c3-4a1f-b70b-3dfa1741bdcf) , κανεις λιγο τον δυσκολο και πιθανων να σου κοψει και ενα 20ευρω/δωσει δωρο καμια βαση τοιχου.
Sotosgl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Διαβαστε την χρηση για την οποια την ηθελα. Τωρα προσπαθηστε να δικαιολογησετε αν αξιζουν τα 110€ (+25% της τιμης) διαφορα απο την φτηνοτερη F&U μεχρι την LG της προτασης. Τεσπα αγορασα τελικα αυτη με 420€ 3ετη εγγυηση και θα ερθουν στο σπιτι μου να την παρουν τσαμπα αν παθει κατι και ολα κομπλε F&U FLS50224 Ευχαριστω για την προταση Atope οχι για την ψυχοοικονομικοκοινωνικη αναλυση σου ομως
@topos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Διαβαστε την χρηση για την οποια την ηθελα. Τωρα προσπαθηστε να δικαιολογησετε αν αξιζουν τα 110€ (+25% της τιμης) διαφορα απο την φτηνοτερη F&U μεχρι την LG της προτασης. Τεσπα αγορασα τελικα αυτη με 420€ 3ετη εγγυηση και θα ερθουν στο σπιτι μου να την παρουν τσαμπα αν παθει κατι και ολα κομπλε F&U FLS50224 Ευχαριστω για την προταση Atope οχι για την ψυχοοικονομικοκοινωνικη αναλυση σου ομως Παρακαλώ και ζητω ειλικρινά συγνώμη εάν θεωρησες πως ή τοποθετηση μου ήταν υπερβολικα προσωπική. Ελπίζω να βγει τίμια ή f&u και να την ευχαριστηθεις για αρκετά χρόνια.. 1
Sotosgl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ευχαριστω για την προσπαθεια @tope απλα εκτροχιαστηκε το θεμα απο νωρις οπως και περιμενα Καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα