NEKROMA Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) προς το παρόν άνοιξα στο fb μια "Λέσχη" έχουνε γεινει μερικά άτομα οποίος θέλει ας μπει να πει την γνώμη του Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2015 από NEKROMA
Lanike71 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Λοιπόν ιδέα, με τα σελερόνια φτιάχνεις ωραία κατάσταση : Τους κάνεις όλους μέλη στο insomnia και στήνετε απίστευτες τρολλοκαταστάσεις...Καλό; Πέρα από την πλάκα, αν είχα χώρο ή έστω εγώ και 5 κολλητοί χρήμα να νοικιάσουμε για πάρτη μας ένα χώρο, θα έβαζα καμία κατασκευή με arduino και roms pacman και άλλα παλιά παιχνίδια, να παίζουμε, να πίνουμε τους καφέδες και να τα λέμε.Έτσι απλά, ξέχνα τα σούπερ γουάου γαμοπαίχνιδα, η όλη φάση είναι η παρέα. 2
sphinxgr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Λοιπόν ιδέα, με τα σελερόνια φτιάχνεις ωραία κατάσταση : Τους κάνεις όλους μέλη στο insomnia και στήνετε απίστευτες τρολλοκαταστάσεις...Καλό; Πέρα από την πλάκα, αν είχα χώρο ή έστω εγώ και 5 κολλητοί χρήμα να νοικιάσουμε για πάρτη μας ένα χώρο, θα έβαζα καμία κατασκευή με arduino και roms pacman και άλλα παλιά παιχνίδια, να παίζουμε, να πίνουμε τους καφέδες και να τα λέμε.Έτσι απλά, ξέχνα τα σούπερ γουάου γαμοπαίχνιδα, η όλη φάση είναι η παρέα. Αν κάποιος είναι 15-23 μάλλον έτσι είναι. Μετά μάλλον πρέπει να βρει γκομενάκι γιατί το άργησε αρκετά!!! 1
vasilisaerox Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 VirginsGamersclub.gr το κόβω να λέγεται 1
ParganMan Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 VirginsGamersclub.gr το κόβω να λέγεται Και σε αρκετά χρόνια να κρατάει το ίδιο όνομα...
johnkal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Βάλε φρουτάκια στα pc και αγοράσε καμία επιτραπέζια ρουλέτα να παίζετε μεταξύ γνωστών. Τοτε θα υπάρχει λόγος να έρθει κάποιος και εσύ θα βγάζεις κάτι.
NEKROMA Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μαθαι ωρθωγραφηα μου ζαλησατε τα σικοτια με την ωρθογραφια Βάλε φρουτάκια στα pc και αγοράσε καμία επιτραπέζια ρουλέτα να παίζετε μεταξύ γνωστών. Τοτε θα υπάρχει λόγος να έρθει κάποιος και εσύ θα βγάζεις κάτι. ειπαμε τα celeronia θα τα πουλησω λεσχη δεν θα γεινει γιατι κατι ...εδω μεσα μου ζαλισαν το σικοτι θα τα βαλο αγγελιες τα ρημαδια η θα τα καψω στο overclocking
vasilisaerox Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 ειπαμε τα celeronia θα τα πουλησω λεσχη δεν θα γεινει γιατι κατι gay εδω μεσα μου ζαλισαν το σικοτι https://youtu.be/FlU_RkBhxno
Aias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 πουλα τους celeron αγορασε 2-3 μεταχειρισμενα ps3 με τετράγωνες crt τηλεορασεις και εισαι κομπλε. κοστος περι 300 ευρω,τις τηλεορασεις πιθανον να στις χαρισουν
WorldOfGlass Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 μου ζαλησατε τα σικοτια με την ωρθογραφιαΗνε γηατει μασ αιχης γαμεισι τα ματεια 11
manzah80 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 αυτο με το προκτοσυναλαρμ ειναι επος παντως 2
NT1G Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 θα τα βαλο αγγελιες τα ρημαδια η θα τα καψω στο overclocking Θέλω να δω πως θα κάνεις overclocking σε συστήματα που δεν το υποστηρίζουν εκτός από τους Κ επεξεργαστές, αλλά εσύ ξέρεις...
manzah80 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 θα τους βαλει προκτοσυναλαρμ αντι για παστα να στησουν κωλο οι επεξεργαστες 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις