Masma Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Πως μπορω να μεταφέρω Φωτπγραφιες απο το I phone στο pc και μουσική απο το pic στο I phone ? μέσω I tunes ?
basilis5 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 1. -> απο το iphone στο pc, απλα συνδεεις το τηλ, το βλεπει σαν σκληρο και κανεις copy paste. Αν εχεις mac χρησιμοποιεις image capture/photos/iphoto. <- απο το pc/mac στο iphone: ειτε με itunes και συγχρονισμο (που σημαινει πως μετα δεν μπορεις να διαγραψεις απο το τηλ τις φωτογραφιες, αλλα μονο να τις αφαιρεσεις απο τον φακελο που ηταν οταν συγχρονισες-δλδ θες υπολογιστη+itunes ειτε με χρηση καποια εφαρμογης που εχει και αντιστοιχο client στο pc/mac οπως πχ instashare, οπου τις περνας ασυρματα με την χρηση του router σου (δεν χρειαζεται να ειναι συνδεμενο στο ιντερνετ, αρκει pc/mac και iphone να ειναι στο ιδιο ασυρματο δικτυο. Μην το μπερδεψεις δλδ με λυσεις τυπου dropbox που απαιτουν ιντερνετ). 2. μουσικη μεσω itunes, με συγχρονισμο. διαλεγεις δλδ τι θες και πατας συγχρονισμο. Αν δεν εχεις οργανωμενη την δισκοθηκη σου ομως στο itunes δεν ξερω αν με ενα απλο drag and drop γινεται.
vb23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Για φωτογραφίες απο iphone στο pc ειναι απλά τα πράγματα . Δεν χρειάζεται το iTunes. Συνδέεις την συσκευή στο pc και πρεπει να πατήσεις στο κινητο οτι ο υπολογιστής αυτός ειναι αξιόπιστος ( θα σου το ζητήσει ). Αφου κανεις αυτες τς ενέργειες θα δεις το iphone σαν δίσκο στον Υπολογιστή σου σαν να έβαλες ενα USB για παράδειγμα . Τα παρακάτω ειναι γνωστά copy paste Επίσης εαν θυμάμαι καλα αφου δει το pc την συσκευή μπορεις να κανεις δεξί κλικ στο iphone και να επιλέξεις μεταφορά των εικόνων στον φάκελο εικόνες μου, σε pc με windows 7.
Masma Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 <p>Σας ευχαριστώ πολυ αυριο θα κανω πράξη αυτά που μου είπατε! Α και στο Dropbox που ανέφερες μπορω να αποθηκεύω φωτογραφίες για να μην μου τρώμε μνήμη και μετα αφού τις εχω στο Dropbox να τις βάλω στο pic?</p>
basilis5 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 <p>Σας ευχαριστώ πολυ αυριο θα κανω πράξη αυτά που μου είπατε! Α και στο Dropbox που ανέφερες μπορω να αποθηκεύω φωτογραφίες για να μην μου τρώμε μνήμη και μετα αφού τις εχω στο Dropbox να τις βάλω στο pic?</p> ναι, μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν ενδιαμεσο μεσο, απλα υπαρχει παντα ο παραγοντας ιντερνετ (ανεβασε δλδ μεσω της εφαρμογης, κατεβασε στον υπολογιστη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα