Προς το περιεχόμενο

Κτέο για ΜΟΤΟ κ πινακίδες

johnbond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

για μια μηχανή που έχω παραδώσει πινακίδες εδώ και 4 χρόνια ,πρέπει να πληρώσω πρόστιμο για να περάσει κτεο ή απλά θα πληρώσω το βασικό;

Η λογική λέει οτι δεν πρέπει να υπάρχει πρόστιμο καθώς όταν παραδόθηκαν οι πινακίδες δεν ήταν υποχρεωτικός ο τεχνικός έλεγχος.

Επίσης ξέρει κανείς πόσο κοστίζει η έκδοση καινούριων πινακίδων αν έχουν καταστρέψει τις προηγούμενες;

Είναι 250cc.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30€ είναι η 1η επανέκδοση πινακίδας, απο τη 2η και μετά πάει στα 60€.

Δεν νομίζω να έχεις πρόστιμο στο ΚΤΕΟ εφώσον έχεις παραδώσει πινακίδες. Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο σε ένα να ρωτήσεις;

• Like 1

Όταν καταθέτεις πινακίδες, πρέπει να γίνει επανέκδοση για να τις πάρεις πίσω;

Δεν υπάρχει κάποιου τύπου επιστροφή;

Ξέρω οτι η επανέκδοση κοστίζει αυτά το ποσά (είχα αλλάξει σπασμένη στην μηχανή παλιότερα), απλά δεν γνωρίζω αν ισχύει το ίδιο μετά την κατάθεση.

Αν ισχύει, δικαιώνομαι λίγο όταν έλεγα πως είναι μια μαλακία και μισή ο υποτιθέμενος νόμος που θα έστελνε ραβασάκια με πρόστιμο στα ανασφάλιστα.

Όταν καταθέτεις πινακίδες, πρέπει να γίνει επανέκδοση για να τις πάρεις πίσω;

Δεν υπάρχει κάποιου τύπου επιστροφή;

Ξέρω οτι η επανέκδοση κοστίζει αυτά το ποσά (είχα αλλάξει σπασμένη στην μηχανή παλιότερα), απλά δεν γνωρίζω αν ισχύει το ίδιο μετά την κατάθεση.

Αν ισχύει, δικαιώνομαι λίγο όταν έλεγα πως είναι μια μαλακία και μισή ο υποτιθέμενος νόμος που θα έστελνε ραβασάκια με πρόστιμο στα ανασφάλιστα.

Άμα μείνουν πολύ καιρό τις καταστρέφουν...

Αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο..Πρέπει να ρωτήσεις για να δεις αν τις έχουν καταστρέψει.

Καλησπέρα,

για μια μηχανή που έχω παραδώσει πινακίδες εδώ και 4 χρόνια ,πρέπει να πληρώσω πρόστιμο για να περάσει κτεο ή απλά θα πληρώσω το βασικό;

Η λογική λέει οτι δεν πρέπει να υπάρχει πρόστιμο καθώς όταν παραδόθηκαν οι πινακίδες δεν ήταν υποχρεωτικός ο τεχνικός έλεγχος.

Εφόσον όταν έγινε η ακινησία δεν υπήρχε υποχρέωση για έλεγχο, τότε δεν θα πληρώσεις πρόστιμο εφόσον την περάσεις από έλεγχο μέσα σε διάστημα 15 ημερών μετά την άρση ακινησίας. Αν δεν είσαι σίγουρος για το αν υπήρχε υποχρέωση ελέγχου όταν έγινε η ακινησία, μπορείς να βεβαιωθείς με ένα τηλεφώνημα σε οποιοδήποτε ΚΤΕΟ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...