laios23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Καλησπερα συμφορουμιτες, ηθελα να ρωτησω το εξης...Μενω στο εξωτερικο εδω και 1 χρονο και λογαριαζω να παρω ote tv για να βλεπω εδω στην ξενιτια.Το προβλημα ειναι οτι θελω να βλεπω και τους αγωνες του Οσφπ και για αυτο το λογο σκεφτομουν να παρω κ ενα Nova Go απο καποιον που το εχει κ δεν το χρησιμοποιει εναντι αμοιβης φυσικα.Ηθελα ομως να ρωτησω στο εξης.Θα λειτουργει κανονικα στο laptop μου εδω στην Αγγλια??Πρεπει να προσεξω κατι??
haris013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 οχι δεν λειτουργεί εκτός ελλάδα. δεν ξέρω μήπως γίνεται κάτι με vpn.
laios23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Sorry αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος τι ειναι το VPN??Κ πως μπορω να μαθω εαν με αυτο θα μπορω να βλεπω τους αγωνες η οχι??
laios23 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Sorry αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος τι ειναι το VPN??Κ πως μπορω να μαθω εαν με αυτο θα μπορω να βλεπω τους αγωνες η οχι?? anybody????
dimosit Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Το VPN είναι ενα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο δηλαδή με λίγα λόγια εχεις ενα πρόγραμμα το όποιο σε συνδέει σε εναν σερβερ στην Ελαδα και παίρνεις ελληνική ip . Λογικά με VPN θα λειτουργεί αλλα το πρόβλημα ειναι να βρεις ενα φτηνό και γρηγορο vpn απο ελλαδα λογικα θα υπάρχει αλλα εγω δεν εχω ψαξει να βρω κάποιο. Αν εισαι φοιτητης η εχεις ακομη εμαιλ απο την σχολη μπορεις να μπεις στο ωκεανος το οποιο σου δίνει free VPS και να φτιάξεις το δικο σου λογικα δεν θα ξερεις αλλα αν ψαχτεις λιγο και με την βοηθεια μας δεν ειναι το κατι τρομερο θα τα καταφερεις.
kostasbm Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 αφου τα εχουν stream τα παιχνιδια σχεδον ολα ανεπισημα και επισημα υπαρχουν και καλωδιακα καναλια που στο δινουν εναντι αντιτιμου το παιχνιδι αν μπεις h.tp://liveonsat.com/daily.php?start_dd=14&start_mm=08&start_yyyy=2015&end_dd=14&end_mm=08&end_yyyy=2015 βλεπεις που ειναι ο αγωνας πoυ σε ενδιαφερει ...σε μερικα που ειναι καλωδιακα επικοινωνεις για να σου πουν πως να το δεις ppv(pay per view) αν πας κατω στο παιχνιδι αστον βιλλα μαντσστερ και βαλεις το κερσορα στο καναλι που το δειχνει σου δινει και πληροφοριες στο τελος ειναι τα καλωδιακα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα