zepper Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 παιδια αν θελετε εδω http://www.cjs-cdkey...ail-CD-Key.html εχει κλειδι για windows 8.1 το οποιο το γυρνας αν θελεις σε windows 10. εχει 46 το κανονικο και 36 νομιζω το oem Αυτα που κοιτάς είναι και πιο ακριβά απο τις εδώ αγγελίες και είναι και msdn. Τι διαφορα εχει το κανονικο απο το οεμ? OEM Εκδοσεις σαν αυτες που έχουν τα λάπτοπ,δηλ.για έναν υπολογιστή,άν π.χ αλλάξεις motherboard το κλειδι θα φάει άκυρο RETAIL Τα retail δεν έχουν κάποιους περιορισμούς,μπορεις να τα κάνεις ότι θέλεις.
zepper Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 τι διαφορα εχουν τα edu Eιναι μονο για τα πανεπιστήμια. Ειναι μια παραμετροποιημένη στάνταρτ έκδοση των enterprise. Δεν θα εχουν την μελλοντικη υποστηριξη της microsoft οπως στις άλλες εκδόσεις. Δηλ αν πχ. αυριο μεθαυριο βγαλει καποιο update όπως ειχε κάνει μετ 7 και τα 8 τα edu δεν θα την πάιρνει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Απλη υπενθυμιση: Σε περιπτωση που δω οτιδηποτε σχετικο με διαφημισεις καταστηματων/αγγελιων, promotion, "ευκαιριες" που ακροβατουν στο οριο της νομιμοτητας, warez και το κακο συναπαντημα, δεν θα υπαρξει προειδοποιηση για τον υπευθυνο.
infin1tyGR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Η εκδοση windows 10 που διαθετει η microsoft στα πανεπιστημια ,σχολές κ.α.είναι μόνο η edu. Εκτός από την EDU, παρέχει και το «Multiple Editions» που σου δίνει key για την Professional έκδοση των Windows 10. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για το Dreamspark της σχολής μου αλλά φαντάζομαι ότι δε θα υπάρχει διαφορά σε άλλες σχολές.
zepper Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εκτός από την EDU, παρέχει και το «Multiple Editions» που σου δίνει key για την Professional έκδοση των Windows 10. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για το Dreamspark της σχολής μου αλλά φαντάζομαι ότι δε θα υπάρχει διαφορά σε άλλες σχολές. Στην σχολη του αδερφού μου δεν την έχουν,αλλα και πάλι τα κλειδια απο dreamspark δεν μπορεις να τα ενεργοποιήσεις απο το iso που διαθέτει η microsoft στο επίσημο site.
lou_melitzanis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Eιναι μονο για τα πανεπιστήμια. Ειναι μια παραμετροποιημένη στάνταρτ έκδοση των enterprise. Δεν θα εχουν την μελλοντικη υποστηριξη της microsoft οπως στις άλλες εκδόσεις. Δηλ αν πχ. αυριο μεθαυριο βγαλει καποιο update όπως ειχε κάνει μετ 7 και τα 8 τα edu δεν θα την πάιρνει. Δεν υπήρξε έκδοση edu ούτε στα 7 ούτε στα 8 ούτε στα 8.1. Όλες οι εκδόσεις του msdn πήραν αναβαθμίσεις.Μην διαδίδετε ότι σας κατέβει. Εκτός από την EDU, παρέχει και το «Multiple Editions» που σου δίνει key για την Professional έκδοση των Windows 10. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για το Dreamspark της σχολής μου αλλά φαντάζομαι ότι δε θα υπάρχει διαφορά σε άλλες σχολές. Ισχύει.Είναι κανονικά pro/home. Στην σχολη του αδερφού μου δεν την έχουν,αλλα και πάλι τα κλειδια απο dreamspark δεν μπορεις να τα ενεργοποιήσεις απο το iso που διαθέτει η microsoft στο επίσημο site. Τα edu ίσως όχι. Τα home/pro(multiple editions) ενεργοποιούνται κανονικά με τα iso της microsoft. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα