lou_melitzanis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Έτσι εξηγείται λοιπόν. Του msdn σίγουρα δεν κλειδώνονται.Το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Από τα 120 ευρώ καλύτερα τα 25 αρκεί να υπάρχει εμπιστοσύνη στον πωλητή...
June Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εγώ έχω πάρει από αγγελία κλειδάκι για Windows 7 Professional μαζί με το αυτοκόλλητο ΟΕΜ κιόλας, ενεργοποιήθηκε κανονικά και σε 2 μήνες μου τον έκανε blacklist η microsoft. Ο πωλητής άφαντος εννοείται, του είχα αφήσει και θετική αξιολόγηση...
lou_melitzanis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αυτό ακριβώς που είπα παραπάνω.Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη με τον πωλητή(πως κ από που βρέθηκε το κλειδί). Επικοινώνησες με τη microsoft;Μπας και καταφέρεις να το ξεκλειδώσεις.
zepper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εγώ έχω πάρει από αγγελία κλειδάκι για Windows 7 Professional μαζί με το αυτοκόλλητο ΟΕΜ κιόλας, ενεργοποιήθηκε κανονικά και σε 2 μήνες μου τον έκανε blacklist η microsoft. Ο πωλητής άφαντος εννοείται, του είχα αφήσει και θετική αξιολόγηση... Εγω πάντως όπως εχω πει μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο θέμα και εχω πάρει και θα πάρω και άλλα. Με κλειδιά oem γινονται συχνά μπλοκαρίσματα ειδικα άν τον ίδιο κωδικό τον έχει δώσει και αλλού. Μπορει να του έτυχε κάτι και να μήν σε απαντάει Αυτό ακριβώς που είπα παραπάνω.Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη με τον πωλητή(πως κ από που βρέθηκε το κλειδί). Επικοινώνησες με τη microsoft;Μπας και καταφέρεις να το ξεκλειδώσεις. Παντα ζητάω τηλ απο τους πωλητές για επικοινωνία,απο τον τρόπο ομιλίας μπορεις να καταλάβεις κάτι παραπάνω .
ethnik471 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Παιδιά επειδή βλέπω οτι πολλοί φοιτητές εδώ παίρνουν κλειδιά για Windows μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία?Εγώ σαν φοιτητής δηλαδή μπορώ να πάρω δωρεάν κλειδί για τα Windows 10? Και αν ναι πως και ποια έκδοση?
zepper Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Παιδιά επειδή βλέπω οτι πολλοί φοιτητές εδώ παίρνουν κλειδιά για Windows μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία?Εγώ σαν φοιτητής δηλαδή μπορώ να πάρω δωρεάν κλειδί για τα Windows 10? Και αν ναι πως και ποια έκδοση? Νομίζω ναι μπορεί να δικαιούσαι αλλά πώς δέν το γνωρίζω ,καλύτερα να μας πει κάποιος που γνωρίζει Η εκδοση windows 10 που διαθετει η microsoft στα πανεπιστημια ,σχολές κ.α.είναι μόνο η edu.
June Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Αυτό ακριβώς που είπα παραπάνω.Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη με τον πωλητή(πως κ από που βρέθηκε το κλειδί). Επικοινώνησες με τη microsoft;Μπας και καταφέρεις να το ξεκλειδώσεις. Χέρι με χέρι το πήρα, αυτοκόλλητο ΟΕΜ με τον κωδικό. Τηλ στην Microsoft δεν πήρα, γιατί δε ξέρω τι να πω από τη στιγμή που αυτοί το κλείδωσαν και ήταν ένα σκέτο αυτοκόλλητο χωρίς το αντίστοιχο hardware που συνοδεύει ΟΕΜ άδειες... Έχω αγοράσει πάντως από εδώ και άδεια 5pc office 2013 pro, όλες οι ενεργοποιήσεις έγιναν καλώς, στο 5ο pc δεν το έπαιρνε. Πήρα τηλ και το πέρασαν κανονικά. Παίζουν μια χαρά έκτοτε αυτά!
zepper Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Χέρι με χέρι το πήρα, αυτοκόλλητο ΟΕΜ με τον κωδικό. Τηλ στην Microsoft δεν πήρα, γιατί δε ξέρω τι να πω από τη στιγμή που αυτοί το κλείδωσαν και ήταν ένα σκέτο αυτοκόλλητο χωρίς το αντίστοιχο hardware που συνοδεύει ΟΕΜ άδειες... Έχω αγοράσει πάντως από εδώ και άδεια 5pc office 2013 pro, όλες οι ενεργοποιήσεις έγιναν καλώς, στο 5ο pc δεν το έπαιρνε. Πήρα τηλ και το πέρασαν κανονικά. Παίζουν μια χαρά έκτοτε αυτά! Οem αν αλλαξεις υπολογιστη κλειδώνει ο κωδικός,για να τον ξεκλειδωσεις πρεπει να επικοινωνησεις με την microsoft για να στο ξεκλειδώσουν. Γινεται το έχω κάνει,ειχα οem σε λαπτοπ ,πηγα να τον βαλω σε σταθερο,κλειδώθηκε και μετα απο επικοινωνια που ειχα με τον ξεκλειδωσαν και δουλεψε κανονικά στον σταθερό.
vasilis_ts Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Στο laptop μου παντως εχω κλειδι OEM απο αλλο laptop που ειχε χαλασει, και δεν εχω προβλημα, λειτουργει κανονικα, και ενεργοποιηση κανονικα. Μπορει να κλειδωσει μελλοντικα?
zepper Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Στο laptop μου παντως εχω κλειδι OEM απο αλλο laptop που ειχε χαλασει, και δεν εχω προβλημα, λειτουργει κανονικα, και ενεργοποιηση κανονικα. Μπορει να κλειδωσει μελλοντικα? Kαι να κλειδωσει τους παίρνεις τηλ.τους λες εχω αλλάξει λαπτοπ και στο ξεκλειδώνουν.
sndev Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μια φορα αγόρασα απο της αγγελίες κλειδι. του έβαλα τα λευτα στη τράπεζα και μετά έκλεισε το account του και εξαφανίστηκε φυσικά. ποτέ ξανά τέτοια συναλλαγή για εμενα .
spyros4776 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Τι γινετε τελικα με αυτες τις αγγελιες, να αγορασω κλειδι για windows 10 ή οχι? Εχει καποιος να πρωτεινη καποιον εμπιστο πωλητη?
zepper Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Τι γινετε τελικα με αυτες τις αγγελιες, να αγορασω κλειδι για windows 10 ή οχι? Εχει καποιος να πρωτεινη καποιον εμπιστο πωλητη? Aν θελεις να σε προτείνω δώσε ένα email αλλά μία ματιά άν ρίξεις στις αξιολογήσεις πιστευω θα σε βοηθήσει.
tyf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 παιδια αν θελετε εδω http://www.cjs-cdkey...ail-CD-Key.html εχει κλειδι για windows 8.1 το οποιο το γυρνας αν θελεις σε windows 10. εχει 46 το κανονικο και 36 νομιζω το oem
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα