Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω στις αγγελιες οτι αρκετα ατομα πουλανε retail κλειδια για Windows 10. Το ερωτημα μου ειναι που τα βρισκουν , ετσι απλα μοιραζει κλειδια η ms? Τοτε ποιος ο λογος που τα πουλαει 120$ η ms?

Δημοσ.

Απο οτι εχω δει ομως οι περισσότεροι λένε οτι μπορεις να τους πληρωσεις μετα την εγκατάσταση των windows για να εισαι και σιγουρος οτι θα μπει το κλειδί!

Δημοσ.

Τα retail δεν είναι από το dreamspark.(όχι ότι έχουν διαφορά)

Ο φοιτητής ξέρουμε ότι θα χει τρία το πολύ τέσσερα κλειδιά για να δώσει.

Αυτοί που πουλάνε retail και δίνουν αβέρτα που στο καλό τα βρίσκουν;

• Like 1
Δημοσ.

Exω πάρει αρκετα απο τις αγγελίες και δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα.

Dreamspark (φοιτητικά)δεκάρια pro,home δεν έχει,για τα πανεπιστήμια ,τις σχολές κ.α. εχει διαθεσει μόνο την έκδοση 10 edu.

Msdn για να έχεις πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμο και να πληρώσεις ένα σεβαστό ποσό.

Απο τον πωλητη που πέρνω συνήθως μου έιχε πει ότι ειναι απο υπολογιστες ποπυ πάνε για ανακατασκευη.

Αλλα και πάλι αφου δουλευουν σωστά δεν με χαλάει να τα παίρνω με 20 και 25 ευρω :-)

Δημοσ.

Τα retail δεν είναι από το dreamspark.(όχι ότι έχουν διαφορά)

Ο φοιτητής ξέρουμε ότι θα χει τρία το πολύ τέσσερα κλειδιά για να δώσει.

Αυτοί που πουλάνε retail και δίνουν αβέρτα που στο καλό τα βρίσκουν;

Aυτο ακριβως. Αν υπαρχουν ετσι retail κλειδια, απλα δεν υπαρχει λογος πωλησης retail εκδοσης στα 120$ απο τα καταστηματα λιανικης. Δεν ξερω τι ακριβως παιζει.

Δημοσ.

Κάτι άλλο παίζει .

Πάντα είχα απορία πώς βρίσκονται τόσα "νόμιμα" κλειδιά στις αγγελίες . 

Μήπως βγαίνουν από generators ;

Δημοσ.

Ίσως από ανακατασκευασμένα όπως γράφει ο @zepper παραπάνω.

Το αστείο είναι ότι αυτοί που πουλάνε τα παράνομα retail γράφουν για τα φοιτητικά του msdn ότι είναι έχουν ημερομηνία λήξης, ότι δε θα αναβαθμιστούν. 

Δημοσ.

Πόσα είναι πια , αυτά τα ανακατασκευασμένα και τα έχουν βρει οι Έλληνες (και όχι μόνο) ;

Μπορει να ναι και υπαλληλοι της ms που βγαζουν τα κομμενα :P

Δημοσ.

Exω εναν φίλο Γερμανία και μου είπε ότι απο ένα κατάστημα media markt απο εκεί ,που δουλευει ένας γνωστός του μπορει να με βρει όσα κλειδιά θέλω.

Τα msdn παίζει και να μήν κλειδώνονται νομίζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...