skepasti21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Χαιρετώ παίδες , είμαι κάτοχος ενός ASUS N551jm , και πριν απο 3 βδομάδες για καποιο λόγο εκανα factory restore στα bios και μετά το λαπτοπ δεν ξανάνοιξε ποτε!! Δηλαδή τι εννοώ, όταν πατούσα το power , το κουμπί άναβε αλλά η οθόνη παρέμεινε μαύρη , ούτε logo ούτε τιποτα , ούτε άναβε το λαμπάκι του σκληρού , το είχα αφησει και κανά 5 λεπτό μπας και μπει στα windows και ακουστεί ο ήχος εκκίνησης αλλά τιποτα ... Το πακέταρα και το έστειλα στην Asus για service. Μέσα σε μια μέρα απο την ημέρα που το παραλαβανε το είχανε έτοιμο και μου είπανε οτι απλά ξαναφλασαρανε τα bios... Αυτο ρε παίδες πως γίνεται , λίγο που το έψαξα , δν βρήκα κάτι .. Και δεν μπορώ καταλάβω πως γίνεται απο την στιγμή που το λαπτοπ ειναι "νεκρό". Τεσπα το παρέλαβα πίσω και ολα κομπλέ . Παρακαλώ τους προβολείς σας.
xristoforos89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Στα bios εσύ μπορούσες να μπεις; Αν ναι, άλλαξε αυτόματα η επιλογή ahci και δεν διαβαζοταν ο δίσκος. Ή απλά έγινε λάθος bios downgrade και, όπως σου είπαν, το επανέφεραν στο εργοστασιακο.
skepasti21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 <p>Μάλλον δεν με κατάλαβες... Ειπα οτι μετά το restore , τιποτα μαύρο , το λαπτοπ ήταν νεκρό ... Άναβε το power αλλά μεχρι εκεί .. Και η ερώτηση μου ειναι πως μου τα ξαναφλασαρανε απο την στιγμή που όταν πατούσες το κουμπί δεν έδειχνε τιποτα η οθόνη ??</p>
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν ειναι ανάγκη να μπούν στο bios για να το φλασάρουν μπορούν να το κάνουν και απο hardware μεριά , ετσι και αλλιώς ειναι οκ τώρα οποτε μην σε απασχολεί
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει στο δικό σου laptop πάντως flash στο bios δεν κάνει
loic Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Το Fn+esc τι κανει?? Υπαρχει διαδικασια με την οποια βαζεις σε ενα φλασακι το BIOS, βγαζεις ρευμα και μπαταρια, συνδεεις το φλασακι, πατας Fn+Esc, συνδεεις το καλωδιο ρευματος, πατας μετα το κουμπι power και ετσι γινεται BIOS recovery απο το φλασακι... Γνωριζω οτι αυτο ισχυει για τα BIOS της εταιριας InsydeH2O, εχω και γω BIOS της συγκεκριμενης εταιριας στο Acer laptop μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα